![]() |
PL: Manchester United 2-1 Arsenal (13.04.2008) - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2007/2008 (/forumdisplay.php?fid=24) +---- Wątek: PL: Manchester United 2-1 Arsenal (13.04.2008) (/showthread.php?tid=150) |
Re: PL: Manchester United - Arsenal (13.04.2008, 16.00) - dende - 13-04-2008 18:46 W pierwszej połowie przeważał głównie Arsenal, ale my również mieliśmy swoje szanse. Druga połowa zdecydowanie ciekawsza i co najważniejsze o wiele lepsza w naszym wykonaniu od drugiej. Zaczęło się niezbyt ciekawie, gol zdobyty ręką przez Adebayora, ale z upływem czasu graliśmy coraz lepiej. Po zagraniu ręką przez Gallasa karnego wykorzystał Ronaldo i nareszcie w 70 minucie prowadzenie po fantastycznym rzucie wolnym dał nam OH ( nie wiem jakim cudem to on wykonywał tego wolnego ![]() Po dzisiejszym meczu mogę już z ręką na sercu powiedzieć , że w tym sezonie kanonierzy o mistrzostwie mogą zapomnieć ![]() Re: PL: Manchester United - Arsenal (13.04.2008, 16.00) - lmp2 - 13-04-2008 18:47 Mecz był wspaniały, pełen emocji i dreszczyków. Co do gry, przede wszystkim obrona nie pewnie Brown i Rio mogli zapewnić dwa gole dla Arsenalu. Pomoc zaczęła grać w drugiej połowie, kiedy zszedł Park i Poul. Pierwsza połowa ewidentnie zaspana, brak jakiekolwiek koncepcji gry. Arsenal wtedy praktycznie siedział na nas. Dopiero w drugiej połowie zaczęło sie wspaniałe widowisko. Powinno być mimo tego 2:0. Który sędzia uznaje gole ręką... Glory Glory Man United! Re: PL: Manchester United - Arsenal (13.04.2008, 16.00) - yarson - 13-04-2008 18:50 No i teraz wiadomo kto rządzi nie podzielnie w Anglii.Dobry mecz wygrana niezmiernie cieszy, bramka Owena niecodziennej urody. Tevez jak wszedł na boisko ładnie zaczął mieszać, pokazał ze Ferguson może na niego liczyć. Ogólnie zajebiście się cieszę tą wygraną. Re: PL: Manchester United - Arsenal (13.04.2008, 16.00) - Lukas - 13-04-2008 19:21 W naszym wykonaniu mecz nie byl za piękny dla oka. juz pierwsze minuty pokazywały, ze Arsenal przyjechał na OT w celu wygrania tego spotkania, a my byliśmy cofnięci i graliśmy glownie z kontry. Nie mogliśmy narzucić swojego stylu gry. Całe szczescie, ze Arsenal czasami zbyt kombinował (chcial wejsc prawie z pilka do bramki) bo inaczej nie cieszylibysmy sie z wygranej. Bramka adebayora strzelona ręką, widzialem dokladnie, ale nikt tego nawet z naszych nie widział wiec nie dziwię sie tez ze sędzia nie zagwizdał... Dobrze jest miec tez innego speca od wolnych niż tylko Ronaldo;-) Na plus występ Roo, VDS oczywiście (nie wiem po co obrońcy dodatkowo sprawdzali jego dyspozycję), Hargo, Evra, Park i Andi. Na minus Brown, Scholes i Carrick- jakos tak nie mrawo. Tevez ladnie rozbudzil towarzystwo;-), a Ronaldo poniżej oczekiwań- moze efektownie ale nieefektywnie. Cieszmy sie z wygranej i z tego ze szczescie nam dzisiaj dopisywalo:-) Re: PL: Manchester United - Arsenal (13.04.2008, 16.00) - DJ CLOSE - 13-04-2008 20:44 No mecz byl spoko, nawet bardzo ![]() ![]() ![]() Re: PL: Manchester United - Arsenal (13.04.2008, 16.00) - ewelinka937 - 13-04-2008 21:31 Bardzo emocjonujący mecz. Potrafiliśmy świetnie wychodzić z kontrą, szczególnie w 2 połowie meczu. Co za dramatyczny rzut karny. A właściwie dwa. Nie wiem co bym zrobiła, gdyby Ronaldo nie strzelił tego drugiego. Bardzo ładny gol Hargreaves'a. ![]() Re: PL: Manchester United - Arsenal (13.04.2008, 16.00) - bartez - 14-04-2008 19:13 W sumie to jestem zadowolony z meczu z "Kanonierami", nie mieliśmy ogromnej przewagi żeby ich od razu zmiażdżyć ale czasami było na prawdę groźnie pod bramką Lehmana; pod naszą czasami też, kilka błędów popełnił Brown cz Rio ale ogólnie spoko. Hargreaves znowu zajebisty mecz, biegał po całym boisku, był widoczny, strzelił wspaniałą bramkę z rzutu wolnego dzięki czemu stał się bohaterem ![]() Wkurzył mnie "gol" Adebayora :evil: kretyn wbił ręką, na szczęście dość szybko sprowadziliśmy ich na ziemię... Czekamy na kolejne wygrane Diabłów i potknięcia CFC... Re: PL: Manchester United - Arsenal (13.04.2008, 16.00) - mucha - 19-04-2008 22:57 Temat blokuję i przenoszę do Archiwum. Zapaszam do dyskusji o kolejnych meczach. |