![]() |
Radamel Falcao - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Radamel Falcao (/showthread.php?tid=1672) |
RE: Radamel Falcao - Under - 15-05-2015 18:42 Chicarito jest tańszym i pewniejszym rozwiązaniem. Wypożyczenie Falcao to od początku był pomysł z kosmosu i nie jestem specjalnie zaskoczony, że nie wypalił(chociaż tak złej gry to się nawet ja nie spodziewałem). RE: Radamel Falcao - sebos_krk - 26-05-2015 11:02 Było, minęło. Pójdzie do ciut słabszego klubu i znów pewnie zacznie strzelać na potęgę. Bardzo się starał, ale nie zawsze w życiu wszystko wychodzi. Ja się zawiodłem, bo liczyłem na coś ekstra. Cóż, jeśli kiedyś wróci na Old Trafford w barwach innego zespołu, na pewno zostanie ciepło przyjęty przez kibiców. Powodzenia. RE: Radamel Falcao - Sirius - 26-05-2015 11:54 Szkoda, że nie wypaliło. Od początku było wiadomo, że to jeden wielki eksperyment. Na pewno patrzyłoby się na niego inaczej gdyby był tańszy. RE: Radamel Falcao - Silvan - 26-05-2015 12:47 Jestem strasznie zawiedziony tym sezonem w wykonaniu Falcao. Wydaje mi się, że sztab medyczny poważnie dał ciała oceniając jego kondycję i przydatność przed wypożyczeniem. Pół sezonu budował kondycję, a kolejne pół z mizernym skutkiem starał się wrócić do formy. Szkoda. Wiele obiecywałem sobie po tym napastniku, ale wydaje się, że kontuzja go zniszczyła. Życzę mu powodzenia w dalszej karierze, mam nadzieję, że jeszcze odżyje. RE: Radamel Falcao - Tomassen - 02-06-2015 15:38 Falcao właśnie znalazł się w najgorszej 11 sezonu wg Goal.com, a razem z nim Angel di Maria. Z angielskiego podwórka mamy jeszcze Balotellego, Mangalę i Szczęsnego. :v http://www.goal.com/en/news/7128/galleries/2015/06/02/12277392/di-maria-balotelli-and-the-european-worst-team-of-the-season/gfx-euro-worst-xi/13#photo RE: Radamel Falcao - Foster - 08-06-2015 14:54 United nie zdecydowało się na zakup Falcao, w związku z czym temat przenoszę do archiwum.
|