Żużel - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Sport (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Inne sporty (/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Żużel (/showthread.php?tid=23) |
Re: Żużel - Luman - 04-06-2009 21:13 Coś ostatnio cicho w tym temacie ;P Co sądzicie o bieżących wynikach w tym sezonie? Nie tylko w Ekstralidze? Ktoś was zaskoczył na + i -? Ja powiem tylko tyle że jestem rozczarowany postawą mojej Bydzi... no ale do końca sezonu daleko Pozdro for ALL. Re: Żużel - truered - 04-06-2009 23:15 Szkoda Polonii, najbardziej zawiedli mnie na derbach, ale tak to sezon bez zaskoczeń. No oprócz tego, że Tomek Gollob jeździ dobrze tylko w GP, a nie w Ekstralidze Re: Żużel - sir_matt - 07-06-2009 10:59 No Gollob nieźle daje dupy w Stali Gorzów. W ogóle Stal jeździ słabo, a mieli walczyć o mistrza. Obecnie Apatorowi nikt nie podskoczy, mają najrówniej jeżdżący zespół. Nie wiem co w Polonii robią jeszcze Chrzanowski i Davidsson . Rozumiem słabo jeździć na wyjazdach, ale oni z ledwością przywożą punkty w domu(to co robili na derby było nie do ogarnięcia :/). Lindbeak też dobrze pojedzie od święta. Zespół muszą ciągnąć Jonsson i junior Emil Sajfutdinov. Jestem po prostu zachwycony jazdą Rosjanina, to co wyprawia w GP też jest godne podziwu. A właśnie co do GP, Pedersen powinien bana jakiegoś dostać. Pieprzona gwiazdeczka myśli, że mu wszystko wolno :/ Rozczarowaniem sezonu jest też, jak na razie, Hans Andersen. W Toruniu regularnie przywoził kilkanaście punktów, a w Lotosie nie może do 10 dobić. Re: Żużel - Lucas - 08-06-2009 08:26 sir_matt napisał(a):Chrzanowskisię opierdala. sir_matt napisał(a):Davidssonwyjechał wczoraj mecz życia. sir_matt napisał(a):Lindbeack*najlepszy zawodnik wczorajszego meczu, gdyby nie ostatni bieg, wszyscy by go nosili na rękach. sir_matt napisał(a):Emil Sajfutdinovdał dupy wczoraj. Kompletne nic. Re: Żużel - Luman - 08-06-2009 11:49 Lucas napisał(a):sir_matt napisał(a):Chrzanowskisię opierdala.sir_matt napisał(a):Davidssonwyjechał wczoraj mecz życia.sir_matt napisał(a):Lindbeack*najlepszy zawodnik wczorajszego meczu, gdyby nie ostatni bieg, wszyscy by go nosili na rękach.sir_matt napisał(a):Emil Sajfutdinovdał dupy wczoraj. Kompletne nic. "Ambicja, walka, determinacja - tego wam brakuje, a jazda w Polonii do tego zobowiązuje". Tyle na ten temat...niestety... Re: Żużel - truered - 08-06-2009 15:03 Tragedia, zremisować niemalże wygrany mecz. To i wiele innych tylko w Bydgoszczy! Porażka, nawet Emil zawiódł... Re: Żużel - sir_matt - 10-06-2009 16:38 No niestety, Unia była na widelcu a tu klapa wielka. Niech zaczną jeździć, bo różowo tego sezonu nie widzę :/ Re: Żużel - Luman - 12-06-2009 21:31 Odbiegając trochę od tematu ligi. Sytuacja z CR przypomina mi trochę sytuację z P. Protasiewiczem...ile to on razy powtarzał że chce zostać w danym klubie do końca kariery. Najpierw Bydgoszcz potem Toruń ponownie Bydgoszcz...ale jak wiadomo kasa robi swoje...niestety. Re: Żużel - sir_matt - 12-06-2009 21:44 nie zapomnę jak Protas przyjechał kiedyś do Bydgoszczy i się posypały w stronę parkingu kamienie, śruby itd. to było chwilę po przejściu do Zielonej Góry Re: Żużel - Smudge17 - 13-07-2009 10:37 Witam wszystkich, jestem nowy :? Może dziwny temat na pierwszy post ale nasi dziś jadą w DPŚ w Peterborough. Sądzę, że możemy wygrać dzisiaj. Rosja to sensacja, co sądzicie??? No i chyba jeden przeciwnik w walce o puchar odpadł, Nicki nieźle się poturbował w Vojens a Hans dzięki Emilowi S. może nie wystąpić o ile Dania przejdzie w barażu. Na pewno będzie się działo <jupi> Re: Żużel - sir_matt - 16-07-2009 11:01 No to pojechaliśmy w półfinale. Nasze mistrze spisują się świetnie, tak objechać Kangury Teraz pozostaje nam czekać na pozostałe 2 drużyny. osobiście uważam, że będą to Australijczycy i Szwedzi. Brytyjczycy mogą trochę postraszyć (teraz jeździli bez Richardsona), ale niewiele z tego wyjdzie. Duńczycy bez Nickiego i Hansa nie są w stanie powalczyć o awans. Re: Żużel - Luman - 18-07-2009 08:50 No to dziś Finał DPŚ!!! C+ nie mam ale od czego są transmisje w necie... Re: Żużel - Miko - 18-07-2009 10:34 Otóż to, na sopie znów będzie się oglądać. Polacy są mistrzami własnego podwórka i to trochę boli. Bo wolałbym 100x bardziej złoto w Vojens rok temu, niż teraz... znów u siebie. Liczę, że podium będzie bez flagi rosyjskiej. Mam nadzieję, że Szwedzi znów powalczą tak jak w barażu. Re: Żużel - Luman - 18-07-2009 16:27 No właśnie wygrywamy tylko u siebie....jak tak dalej pójdzie i finał będzie co 2 lata w Polsce to co 2 lata mamy teoretycznie złoty medal...nie jest to oczywiście złe ale żeby potwierdzić swoją klasę powinniśmy zdobyć złoto gdzieś indziej. A kolejność moim zdaniem na dziś: 1. Polska 2. Australia 3. Szwecja 4. Rosja Re: Żużel - Czary - 18-07-2009 17:01 Ja mimo wszystko wątpię, w to że Ruskie zakończą start na ostatnim miejscu. Mogą namieszać, ale w walce o zwycięstwo nie powinni się liczyć. Wierze w naszych chłopców i sądzę, że to między nami i Australijczykami rozegra się walka o końcowe zwycięstwo. |