![]() |
Cristiano Ronaldo - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33) +---- Wątek: Cristiano Ronaldo (/showthread.php?tid=258) |
- Grzeho - 30-07-2006 18:55 Cytat:Przyszłość Cristiano Ronaldo w Manchesterze United wydaje się być bardzo wątpliwa i to z nie lada powodu, ponieważ dzisiejsze informacje poinformowały nas, iż Portugalczyk otrzymuje śmiertelne groźby! czyzby rozwiozanie sprawy Ronaldo.Mysle ze takim grozbom sie raczej oprze i opusci MU, z drugiej strony moga to byc plotki,oby :!: - Valverde - 30-07-2006 20:39 Heh kolejne jakieś The Suny i inne Asy wymyślają takie bzdury... Ciekawe, co jeszcze wymyślą :lol: - Wojtek3 - 12-10-2006 14:39 Nie wiem co się dzieje z nim teraz. Gra wspaniały mecz z Newcastle, potem odprawia z kwitkiem Azerbejdżan. A teraz taki słaby mecz z Polską w którym nie pokazał nic dosłownie nic, oprócz tego, że kilka razy pokłócił sie z sędzią, Golańskim o Kowalewskim już nie mówiąc. Oby teraz z Wigan zagrał kolejny świetny mecz, bo znowu sie zaczną narzekania kibiców ... - Zashi - 13-10-2006 12:17 Nie mozliwe - po prostu Portugalczycy sa źli, ze Ronaldo grał dobrze przeciw nim w LM i ze w ogole odszedl z Portugalii. I dobrze zrobil ![]() - Wojtek3 - 24-10-2006 13:52 Zashi napisał(a):Nie mozliwe - po prostu Portugalczycy sa źli, ze Ronaldo grał dobrze przeciw nim w LM i ze w ogole odszedl z Portugalii. I dobrze zrobil Mogą sobie być źli, ale powinni być jednocześnie dumni, ma mają tak wspaniałego piłkarza w Manchesterze United jako pierwszego Portugalczyka na Old Trafford. Ja wiedziałem, że Ronaldo da rade sobie z presją i nie będzie zwracał na te gwizdy kibiców, choć jeszcze sie zdarzają ponikaj gwizdy, na Old Trafford od meczu z Fulham jest wspaniale ![]() Ronaldo vs. Wigan Cóż, Ronaldo zagrał po lekkim naciągnięciu ściegna w meczu z Polską, ale poradził sobie, męczył co chwile obronców Athletic swoimi rajdami i Stepoverami ... - Kosiara_ILMU - 08-11-2006 19:40 Cristiano i Saha to moi ulubieni piłkarze. Crisa cenie za technikę i styl gry ![]() ![]() - Wojtek3 - 08-11-2006 20:36 Kosiara_ILMU napisał(a):Cristiano i Saha to moi ulubieni piłkarze. No proszę ! O ile sie nie myle to jestes dziewczyną i chyba pierwszą która ceni Cristiano za grę a nie za wygląd ![]() ![]() - maryc - 08-11-2006 22:00 Wydaje mi się, że więcej jest takich dziewczyn... Szacuneczek dla Ciebie, mimo to. ![]() Co do samego Crisa to trochę niepotrzebnie wybiegał wczoraj na plac gry, skoro i tak przegraliśmy. :lol: Nie, joke. Szkoda, że nie pomógł drużynie, zdobywając bramkę, ale mniejsza. Jego sobotniego gola oglądam w nieskończoność i nacieszyć oczu nie mogę. ![]() - Wojtek3 - 09-11-2006 06:45 Ronaldo zagrał wczoraj bardzo dobry mecz, na szczęscie nie ma sie kto do niego przyczepić, oddał 4-5 celnych strzałów na bramke, nawet prawie z wolnego mu sie znowu udało, ale bramkarz Southend ( Flasvhen ? ) bronił świetnie. Oczywiście seria kilka nowych trików i to było całe jego spotkanie. SAF postawił na niego bo wiedział, że bedzie ciężko w tym meczu, niestety nic to nie dało .. - Wojtek3 - 16-11-2006 12:29 C.Ronaldo 17 vs. Kazahstan 30 ' ^^ ![]() Ronaldo zagrał kolejny świetny mecz w rep. Portugalii i staje sie powoli gwiazdą o ile już nią nie jest w kadrze. Solari ostatnio coś wspomniał o kandydaturze na kapitana. Mysle, że troche jeszcze trzeba poczekac. Szkoda ze Ronaldo zagrał wczoraj z tą obolałą kostką, zszedł na szczescie w 56 min. - Pejter - 16-11-2006 19:29 Wojtek3 napisał(a):Solari ostatnio coś wspomniał o kandydaturze na kapitana. Mysle, że troche jeszcze trzeba poczekac. Zdecydowanie nie popieram. Ostatnio się mówi, że Ronaldo bardzo dorósł itp. ale według mnie nie zasługuje jeszcze na miano kapitana (ani w United ani w reprezentacji). Po prostu czasami zachowuje się jeszcze w bardzo, hmmm, dziecinny (?) sposób, nie wiem jak to określić. Można było to zauważyć w praktycznie wszystkich meczach na mundialu (nie mówię o incydencie z Rooney'em). - Valverde - 16-11-2006 20:12 Wojtek3 napisał(a):Solari ostatnio coś wspomniał o kandydaturze na kapitana. Mysle, że troche jeszcze trzeba poczekac.IMO to nie ma co czekać, tylko nawet nie pozwolić myśleć mu o opasce kapitana. Chłopak nie ma charakteru do bycia kapitanem, taka opaska zobowiązuje do mobilizowania kolegów i gryzienia trawy, jaki jest Ronaldo, wiemy ![]() ![]() - Wojtek3 - 16-11-2006 20:41 Zgodze sie z wami, że Ronaldo raczej sie nie nadaje do bycia kapitanem. W United na pewno nigdy nie bedzie, nie pozwoli mu na to SAF a co dopiero kibice ALE myśle ze w reprezentacji jest to bardzo możliwe. Moze i Ronaldo nie ma charakteru, ale jest bardzo ważną postacią w rep. gra na wysokim poziomie i moze kiedys osiągnie styl bycia kapitanem. Ja mysle, że jednak Solari da mu opaske jesli za jakis czas bedzie jeszcze trenerem. - maryc - 17-11-2006 22:37 Bramka wspaniała, około 20 metr i po długim roku, piłka odbijając się od słupka trafia do siatki. Co do opaski kapitana to bym poczekał z tą decyzją, ok, jest bardzo ważnym punktem reprezentacji i ciągnie po odejściu Figo grę, ale na to jeszcze za wcześnie. Nie mówię jednak, że nigdy.. - Gutek15 - 27-12-2006 12:58 Ostatnio Przegląd Sportowy napisał o Crisie "Król Świąt" i oczywiście wypada się z tym tylko zgodzić. 4 bramki w 2 meczach musza rabić wrażenie. A tak poza tym ostatnio o nim można mowić chyba tylko same pozytywne rzeczy. Mecze United lubie oglądac w dużej mierze wlaśnie dzieki niemu. |