Gry managerskie - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Gry managerskie (/showthread.php?tid=283) |
- Stojkovic - 06-03-2007 18:01 Z tego co wiem, to Ciampel ja i Kant grają na HT... Można by coś wykombinowac i zrobić ligę z 8 drużyn Najwyżej jakieś się jeszcze zaprosi... Co wy na to? - Mates - 06-03-2007 22:54 Pomysł Stojko dobry, ale na mnie będziecie musieli troszkę poczekać (tzn to momentu, aż dostanę drużynę). Kiedyś grałem na HT i z tego co pamiętam to najpierw są puchary w środę, więc myślę, że 2-3 tygodnie mam (no chyba, że ktoś ma tutaj IV-ligową drużynę )... Niemniej jednak jestem chętny Nazwę drużyny podam, jak dostanę ^^ Pozdrawiam. - KanT - 08-03-2007 18:33 Ja mogę grać, ale w to rewelacyny nie jestem ... wole SP :twisted: . Ale wiadomo JESTME Z WAMI - Ciampel - 08-03-2007 20:08 KanT napisał(a):Mam pytanie. Jak wystawiam skład na mecz to można patrzeć na umiejętności zawodników w tym oknie co w ustawianu składu? To by bardzo ułatwiło grę bo jak chce ustawić np. prawego obrońce to sie wracam patrze i znow od nowa Ano to otwórz zakładkę "zawodnicy" w nowej karcie i problem automatycznie znika. Co do tej ligi wewnętrznej - na pewno fajnie by było między sobą pograć, ale zwycięzca może być tylko jeden - skoro ja gram 3 lata, a Wy dopiero zaczynacie. Dlatego, żeby wszystko się wyrównało, niekoniecznie muszę wziąć w tym udział - nie przechwalam się, tylko stwierdzam fakty, które zresztą możecie potwierdzić. Mates, ja raz prawie zahaczyłem o III ligę, ale miałem do tej gierki olbrzymi zapał. Teraz mniej czasu i gram już czysto rekreacyjnie, bo szkoda byłoby stracić wszystko, co zbudowałem w ciągu minionych trzech lat - Stojkovic - 08-03-2007 21:21 Możesz grać 2 składem Ciamel, ważne jest to, by liga powstała i kto wie, może pewnego dnia dostaniesz baty od mojej ekipy - Zashi - 04-04-2007 21:56 Na starym forum byl temat o ManagerZone i byl ta duzy ruch - tutaj malo posto na temat tej gry widzialem. Gra ktos w to jeszcze? Moze ktos sparka? - Stojkovic - 18-04-2007 21:19 Chyba sezon Hattrickowy talej trwa... jak wam idzie? Ja póki co jestem w 7 lidze na 3 miejscu... WGP Manager - Guest - 31-05-2007 11:24 Zastanawiałeś się kiedyś jak to byłoby poprowadzić jeden z angielskich klubów? Jak to byłoby mieć w drużynie składzie Lamparda, Henrego i Rooneya, a wspomagać ich młodym Bentem? Wirtualna Gra Piłkarska daje ci taką możliwość!! Jest to manager inny niż wszystkie, inny niż wszystkiego rodzaju managerzone! Dlaczego inny? Bo zawodnicy nie mają punktów, statystyk czy formy zależnej od komputera! Są takimi jakimi są w rzeczywistosci bo to własnie na rzeczywistości opiera się ta gra! Chcesz wiedzieć więcej? Wejdź na <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.wgp.glt.pl">www.wgp.glt.pl</a><!-- w --> i przeczytaj regulamin tej gry a następnie wypełnij znajdujący się na stronie formularz by rozpocząc swoją managerska karierę! - maryc - 05-06-2007 14:31 Stojko, grasz w HT? Ja obecnie jestem na 4 miejscu w 6 lidze, a wiedzie mi się... różnie. Ostatnio ustabilizowałem swoją kadrę i mam plan na biznes, zobaczymy, czy na tym zyskam, czy nie. Moja namiary to: nick - Maryc team - United Suwałki 8) - Stojkovic - 06-06-2007 07:05 Widzę, że masz niezłą pakę... Trzeba stworzyć ligę wewnątrzforumową. Ciampel, Kant, Mates, ty i ja... 5 zespołów i można grać. Mecze byśmy rozgrywali jako sparingi. Co wy na to? - Mates - 06-06-2007 07:35 Ze mną jest problem... Nadal nie dostałem teamu :/ Ciampel napisał(a):Mates, ja raz prawie zahaczyłem o III ligę, ale miałem do tej gierki olbrzymi zapał. Teraz mniej czasu i gram już czysto rekreacyjnie, bo szkoda byłoby stracić wszystko, co zbudowałem w ciągu minionych trzech lat Używasz jakiegoś wspomagacza w postaci, np. HT Rating Calculator? Jeśli nie to spróbujcie, bo czasem podaje zajebiste rozwiązania... Stojko, jeśli Ty masz team w 6 lidze, a on ma swój trzy lata, to myślę, że nie miałbyś za wielkich szans Gra w ogóle ktoś z Was tzw. "Norwegię", czy raczej rozkładacie równo swoje siły? Mój kumpel, grając zespołem w 6 lidze wyciągał pomoc solidny niski grając Norwegią właśnie i kosił drużyny 5 ligowe grając w PP Pozdrawiam - Ciampel - 06-06-2007 07:52 Na temat HT mógłbym pisać książki Zaczynają się wakacje i znów korci mnie do odbudowy zespołu - z kilkunastoma milionami na koncie sprawa do trudnych należeć nie powinna, aczkolwiek będę musiał starannie dobrać kopaczy na wszystkie pozycje (poza bramkarzem, zostawiłem sobie mistrzowskiego bodajże). Żadnych wspomagaczy nie używam - jak mówią starzy wyjadacze, najlepszym programem do gierki jest "MyBrain 2.1" - niestety wielu początkujących googluje w poszukiwaniu takiego dopalacza po usłyszeniu nazwy. Nieco śmieszne w moim odczuciu. W zeszłym roku (chyba nigdzie tego nie pisałem) startowałem w wyborach na selekcjonera reprezentacji Polski. Oczywiście nie liczyłem od razu na zwycięstwo, postanowiłem potraktować to jako dodatkową przygodę oraz wyzwanie (wątek wyborczy, kampania, zdobywanie poparcia). Wyniki przeszły moje najśmielsze oczekiwania, bo dostałem praktycznie setkę głosów i załapałem się do pierwszej dziesiątki - potem doszły mnie słuchy, że jak na debiutanta i osobę, która nie robi wokół siebie szumu na forum HT, to całkiem ładny wynik. Moja wizja naszej kadry wyglądała tak: Ciampel napisał(a):Witam. Przyglądam się wyborom – zarówno U-20 jak i seniorskiej kadry – od początku swej przygody z HT i w końcu postanowiłem zobaczyć, jak to jest być jednym z kandydatów. Decyzji tej nie podjąłem „ot tak”, gdyż myślałem o tym już sporo czasu – wcześniej zabrakło mi chyba odwagi, zresztą kumple od dawien dawna namawiali mnie, żebym chociaż spróbował – z czystej ciekawości i chęci gry „na wyższym szczeblu”. Nie liczę w żadnym wypadku na aprobatę tysięcy user’ów, bo zdaję sobie sprawę z tego, że są stokroć lepsi kandydaci na fotel selekcjonera, ale po prostu chcę poznać smak całej kampanii i wszystkiego, co z nią związane. Każdy jeden głos mnie ucieszy, bo jak już mówiłem, znam siłę pozostałych kandydatów i wiem, czego mogę się spodziewać. Przejdźmy do rzeczy. Jak zwykle się rozpisałem :mrgreen: Logo własnego autorstwa - paint jednak wymiatał, kiedy się nie znało choćby GIMPa. - Mates - 07-06-2007 08:50 Dostałem zespół... Red Army from Poland, maaatesaaao... Nazwa teamu taki spontan, jak przyjdzie mi coś lepszego do głowy, to zmienie Chce zagrać sparing... Ciampelku z Tobą, u mnie, potrzebuję hajsu - OK? Zaproś :> Widzę, że trochę się zmieniło, ale... Damy radę Byt w VIII :shock: lidze mam zapewniony, a w przyszłym sezonie awans do VII. Pozdrawiam - Ciampel - 07-06-2007 12:02 Mates napisał(a):Chce zagrać sparing... Ciampelku z Tobą, u mnie, potrzebuję hajsu - OK? Zaproś :> Challenge wysłany, zaakceptowany, gramy na Stretford End o pojemności 70 000 miejsc, Matesiku :mrgreen: Ja dzisiaj postaram się co nieco poszperać na rynku transferowym. A nuż trafi się jakaś perełka po dobrych pieniądzach, powoli trzeba przecież wracać do gry. Tak myślę też sobie, jak by rozkręcić HT z perspektywy forum, any ideas? - maryc - 07-06-2007 12:14 Chodzi ci o forum na HT? Uważam, że jest bardzo dobrze rozwinięte. Można czytać w nieskończoność. To chyba najbardziej oblegane forum, jakie kiedykolwiek widziałem. Mi się wiedzie średnio. Ostatnio zawaliłem trochę trening. Planuję na początku nowego sezonu posprzedawać starszych już juniorków, kupić młodych do treningu i kierować nimi w inny sposób, niż dotychczas. Mam nadzieję, bardzo ekonomiczny. Ciampel -> chodziło mi o rozkręcenie czegoś związanego z HT na naszym forum, maryc :mrgreen: Aaa. W sumie można coś mądrego zrobić. Jakiś mini puchar forum, coby się nie nudziło nam. 8) |