![]() |
Fotki użytkowników - komentarze - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Fotki użytkowników - komentarze (/showthread.php?tid=293) |
- Wojtek3 - 24-10-2006 11:52 Manchesterowiec napisał(a):Na meczu było zajebiscie, fajnie sie wpsomina te fotki, Wojtus musisz mi podesłać wszytsko Podeśle Ci fotki na bank, poprostu od dłuższego czasu mam wolny net, nie wiem co sie dzieje, a na serwer nie wrzuce tego pliku z fotkami, nie dało by rady, tak myśle sobie Seki, żeby nagrac Ci płyte + filmy bo dużo zrobiłem sam zreszta pamietasz. Sie zobaczy w najbliższym czasi ![]() Ładna bluza Seki, ładna ;* - Seki - 24-10-2006 15:32 Wojtek3 napisał(a):Manchesterowiec napisał(a):Na meczu było zajebiscie, fajnie sie wpsomina te fotki, Wojtus musisz mi podesłać wszytsko W sumie tak byłoby ok, wrzuciłbys mi jeszcze pare jakis ciekawych materiałów przy okazji i wysłał albo dał przy okazji wyjazdo do Danii. ![]() dziękuje:* - Wojtek3 - 28-10-2006 15:19 Ja nie chodze w butach halowych na codzień, lubie bardziej grać w nich, ładne buty Stojko, ale czy czasem nie wyszły już nowe modele ? ![]() - Stojkovic - 28-10-2006 15:31 Ten model akurat mi się podobał ze względu na fason i kolorystykę. Pracowałem w sklepie z butami jakiś czasi imogę szczerze polecić właśnie ten model (nie nowsze) ze względu na szycie które zapewnia dobrą wytrzymałość. Obuwie halowe jest bardzo wygodne ![]() - Wojtek3 - 28-10-2006 15:44 Stojkovic napisał(a):Ten model akurat mi się podobał ze względu na fason i kolorystykę. Pracowałem w sklepie z butami jakiś czasi imogę szczerze polecić właśnie ten model (nie nowsze) ze względu na szycie które zapewnia dobrą wytrzymałość. Obuwie halowe jest bardzo wygodne Dziewczyne masz bardzo ładną i gorąco ją ode mnie pozdró ![]() A tak jak już przy dziewczynach, gdzie są te jej koleżanki o ktorych wspomniałes ![]() - Stojkovic - 28-10-2006 19:21 Koleżanki będą w kolejnych odsłonach. Moją Olcię pozdrowie napewno ![]() ![]() - Wojtek3 - 29-10-2006 10:12 Stojkovic napisał(a):Koleżanki będą w kolejnych odsłonach. Moją Olcię pozdrowie napewno Wiesz, jak zrobimy spotkanie to możesz pare koleżanek zaprosić do towarzystwa 8) Tylko wiesz, żeby były wolne choć zajęte też nie bedą przeszkadzały ![]() ![]() - Stojkovic - 31-10-2006 18:00 Tylko gdzie ja je zmieszczę? Do walizki czy do kieszeni? A jakie preferujecie? Brunetki blądynki? - Wojtek3 - 03-12-2006 21:39 OooOo Henio i Seki pijaki jedne 8) - Seki - 04-12-2006 20:06 Wojtek3 napisał(a):OooOo Henio i Seki pijaki jedne 8) Po czym wnosisz ze pijaki ? ![]() - Wojtek3 - 04-12-2006 21:21 Manchesterowiec napisał(a):Wojtek3 napisał(a):OooOo Henio i Seki pijaki jedne 8) Ty sie ciesz, że nie napisałem libatorzy alkoholowi bo bym Ci reputacje na forum zepsuł :lol: - Seki - 05-12-2006 16:34 Wojtek3 napisał(a):Manchesterowiec napisał(a):Wojtek3 napisał(a):OooOo Henio i Seki pijaki jedne 8) Ja nic wspólnego z alkoholem nigdy nie miałem, nie wiem skąd takie plotki, a w moim profilu jest błąd którego nie jestem w stanie poprawić ![]() - Wojtek3 - 05-12-2006 16:56 Cytat:Ja nic wspólnego z alkoholem nigdy nie miałem, nie wiem skąd takie plotki, a w moim profilu jest błąd którego nie jestem w stanie poprawić W sumie racja, co ja pier***, w Cieszynie wypiliśmy 7 l soku pomidorowego a w Kopenhadze chcieli nas wyj*** z hostelu za nad używanie wody mineralnej ![]() - Seki - 12-12-2006 20:51 Ciebie SKull to mozna zobaczyć tylko w barze ![]() - Pejter - 26-01-2007 18:14 Stojkovic napisał(a):http://i54.photobucket.com/albums/g106/Stojkovic87/Obraz026.jpg Seki napisał(a): Czy mi się wydaje, czy ty Stojko też byłeś na tym meczu z Arsenalem w Katowicach? ![]() |