Redcafe.pl - Manchester United Forum
Glazer & Zarząd - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33)
+---- Wątek: Glazer & Zarząd (/showthread.php?tid=310)

Strony: 1 2 3 4

- Wojtek3 - 11-04-2008 16:51

Pejter napisał(a):Lepiej założyć coś na styl FC United - więcej zrobią dla dobra klubu :wink:

Już zalozyli a calkiem niedawno zostal zamkniety nabor dla pilkarzy AFC, startna prawdopodobnie z 10 ligi angielskie. Pierdoleni Yankesi :?

<a class="postlink" href="http://www.parrysongs.co.uk/afcliverpool/index.html">http://www.parrysongs.co.uk/afcliverpool/index.html</a>

- Pejter - 11-04-2008 17:56

To zmienia moje zdanie o nich. No chyba że jedni kasę zbierają, a drudzy klub zakładają.

Wojtek3 napisał(a):Pierdoleni Yankesi

Co masz na myśli?

- Wojtek3 - 11-04-2008 18:25

Mam na mysli, ze te spedalone biznesmeniki z USA szukaja pieniedziey tam gdzie nie trzeba i psuja historie klubow, wczesniej stalo sie to w UNITED a teraz u wroga, prawdopodobnie bedzie mialo tez to miejsce w Arsenalu, ale jeszcze sie bronia dzielnie.

- pawlo - 11-04-2008 23:27

Arsenal narazie ma farta, bo ma w zarzadzie dwoch glownych udzialowcow co sa wiernymi fanami arsenalu. I to oni blokuja przejecie klubu narazie. Jak dlugo wytrzymaja to nie umiem powiedziec.

- Skull - 18-04-2008 19:07

Ja odnosnie zarządu 8)
Cieszy mnie że wreszcie udalo im sie przedluzyc ten kontrakt z Brownem no i podpisac nowe 5 letnie umowy z Rio i Carrickiem!!! :twisted:

- Wojtek3 - 18-04-2008 20:55

I zasępili 5 tys funtow wiecej dla Browna ktore mu sie zdecydowanie nalezalo. Osobiscie nie obawialem sie o nic w tej kwesti. Ronaldo w koncu dostal te 130 czy tam 150 ?

- Skull - 18-04-2008 21:49

Wojtek3 napisał(a):I zasępili 5 tys funtow wiecej dla Browna ktore mu sie zdecydowanie nalezalo

No należało sie,ale widocznie wiedzieli że i tak przyjmie te oferte... jest zbyt przywiązany do klubu. Ja tylko chcialem pochwalic zarzad za sukces w tej sprawie,bo ostatnio dosc czesto są krytykowani,wiec czasem trzeba dostrzec jakies plusy. Sporym sukcesem bedzie zatrzymanie Ronaldo na długe lata,dobrze że Cris nie mysli o przenosinach!

Wojtek3 napisał(a):Mowiąc o zarządzie nie masz oczywiście na mysli G**** dobrze mowie ?

Dobrze 8) Każdy wie że Glazer nie przylozyl ręki do tych przedluzonych kontraktów :wink:

- Wojtek3 - 18-04-2008 22:00

Mowiąc o zarządzie nie masz oczywiście na mysli G**** dobrze mowie ? Wink

[Obrazek: glazerowie1.jpg]

CUNTS :!: :!: :!:

- ziomo - 27-06-2008 17:05

LOL

Pewnie kolejna plota ale...

- Kuba_^^ - 27-06-2008 17:16

Ja do tego jeszcze proponuję odebrania tytułu UNITED za miniony sezon w LM :lol: Kolejna plota wielkiego serwisu wp.pl.

- WoLaK - 27-06-2008 19:33

ziomo napisał(a):LOL

Pewnie kolejna plota ale...
Ludzie to jest WP ! Nie wiecie,że tam po prostu "redaktorzy" mają zabronione pisanie rzetelnych newsów ?