![]() |
Konsole - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Konsole (/showthread.php?tid=311) |
- David7 - 01-02-2007 08:50 Stojkovic pytałeś się czy przerobiłem konsole tak mam przerobioną bo mój Tata jest w tym fachu już od paru lat także nie małem z tym problemu ![]() ![]() ![]() - Topor - 01-02-2007 12:25 Ja posiadam Ps2 i mialem kiedys psx ale moj pies go zniszczył ![]() ![]() - Stojkovic - 01-02-2007 15:25 No a ja z kolei nie przerobiłem mojej PS2-ki. PSX przerobiłem z wiadomych względów, ale póki co PS2 nie ruszam i kupuje orginały. Może to i nieekonomiczne, ale już się przyzwyczaiłem, że kupuje tylko najlepsze gry no i przechodze je ile się da. Zobaczymy za rok... skończy się gwarancja na moją slimkę i może wtedy spiracę ![]() - bartek123 - 27-08-2007 16:37 ja też nie mam przerobionej Ps2 za rok mi sie gwarancja kończy ale cóż mi nie przeszkadzają cen bo mój brat pracuje w sklepie to ma troche zniżki najbardziej lubie grać w PES6 i róznego rodzaju bijatyki - Zashi - 19-10-2007 18:44 Powaznie mysle o zakupie PSP. Mysle, ze za 450-500 złotych znalazłbym cos ciekawego na Allegro. A tak zapytam. Ma ktos tę konsolke? Jakies uwagi? - Wojtek3 - 25-11-2007 18:13 A ja sobie zakupilem dzis Play Station 3 ![]() ![]() ![]() - Kuba_^^ - 25-11-2007 21:36 No no, zazdroszczę Ci Wojtek, ja o tym marzę od dawna, zwłaszcza jak widzę zapowiedzi gier na tę konsolę 8) Jeśli lubisz coś w stylu Prince of Persia to załatwiaj sobie God of War III, grałem na PS2 w I i II i byłem pod wielkim wrażeniem, a co dopiero 3. część :roll: Miodzio pewnie ![]() - Wojtek3 - 25-11-2007 22:16 Kuba_^^ napisał(a):No no, zazdroszczę Ci Wojtek, ja o tym marzę od dawna, zwłaszcza jak widzę zapowiedzi gier na tę konsolę 8) Jeśli lubisz coś w stylu Prince of Persia to załatwiaj sobie God of War III, grałem na PS2 w I i II i byłem pod wielkim wrażeniem, a co dopiero 3. część :roll: Miodzio pewnie Szczerze to nazwy tych gier slysze pierwszy albo drugi raz :lol: Raczej gry jakie beda przewazac u mnie na konsoli to Pro, Fifa i moze jakies Call of Duty ![]() ![]() - Kuba_^^ - 25-11-2007 22:32 Wojtek3 napisał(a):Szczerze to nazwy tych gier slysze pierwszy albo drugi raz Hm.. pomimo tego warto, GoW świetna gierka, nie tylko nawalanie jak głupi, ale także sporo myślenia, mnóstwo zagadek podczas gry ![]() ![]() - Wojtek3 - 25-11-2007 22:34 Kuba napisał(a):Hm.. pomimo tego warto, GoW świetna gierka, nie tylko nawalanie jak głupi, ale także sporo myślenia, mnóstwo zagadek podczas gry Call of Duty widziałem na PS3, bo prostu rewelacja. W Media Market grałem także w MotorStrom, ciekawa gierka, wyścigi samochodowe, ale też można jeździć na quadach, przy czym można wypychać przeciwnika z toru itp. A jakies gry samochodowe polecasz ? Ja jak mialem jeszcze za czasow mieszkania w Polsce Play Station 1 gralem w Toca. Jest na PS3, jak myslisz ? ![]() - Kuba_^^ - 25-11-2007 22:37 Wojtek3 napisał(a):A jakies gry samochodowe polecasz ? Ja jak mialem jeszcze za czasow mieszkania w Polsce Play Station 1 gralem w Toca. Jest na PS3, jak myslisz ? Szczerze to nie wiele słyszałem o wyścigach, jedynie te MotoStrom, ale to w sumie takie nietypowe ![]() ![]() - Wojtek3 - 25-11-2007 22:40 A jak wygladaja ceny w Polsce jesli chodzi o PS3 ? Ja zaplacilem dokladnie 399 choc jakies pol roku temu kosztowalo ok 600 euro, czyli cena " nieprzyzwoita " :lol: Gry w cenie 10/12 euro, w pakietach po 3 taniej. - Kuba_^^ - 25-11-2007 22:44 Cytat:A jak wygladaja ceny w Polsce jesli chodzi o PS3 ? Ceny wahają się w okolicach 2000 zł, zależy też co dam do niej dają, jakieś gry itp. Ja jeszcze troszkę poczekam, bo może się skuszę, a jakieś obniżki będą na 100%. Zresztą biorę pod uwagę kupno XBoxa 360, bo kosztuje mniej, gry też są tańsze, a graficznie ponoć niczym się nie różni od PS3, nawet niektórzy mówią, że lepsza :roll: Teraz tego pełno, kiedyś był tylko PSX i był spokój :mrgreen: - Red - 26-11-2007 21:56 naprawde teraz na rynku konsol jest bardzo ostra rywalizacja - mowa o PS3 i x360 bo na obu platformach grafika jest naprawde zdumiewajaca - Stojkovic - 28-11-2007 14:40 Kuba_^^ napisał(a):gry też są tańsze, a graficznie ponoć niczym się nie różni od PS3, nawet niektórzy mówią, że lepszaTotalna bzdura. Zakompleksieni użytkownicuy X360 pewnie coś takiego mówią. PS3 wyszło 6 miesięcy po X-ie i zdecydowanie jest najlepszą kopnsolą pod względem grafcznym. Drogi Wojtku polecam ci poczekać na kontynuacje kultowych i niezawodnych gier na PS3 z PSX czy PS@. Mowa tu oczywiście o Gran Turismo, Metal Gear Solid lub Tekkenie. Napewno sporo platformówek wyjdzie typu Spyro, Ratchet & Clank lub Jack & Dexter. Co do PSX-a to zakupiłem ostatnio w cenie 20 zł grę Duke Nukem Time to Kill. Rewelka ![]() |