![]() |
Spotkania, meetingi kibiców MU - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: Spotkania, meetingi kibiców MU (/showthread.php?tid=325) |
- Stojkovic - 05-03-2007 18:28 Katowice to poprostu najlepsze miejsce na meetingi, bo dojazd pewny, wystarczy dotrzeć do Katowic na dworzec PKP bądź PKS i stamtąd to kilka kroków. Kolejny plus to kilka kroczków i już jesteś w naszym lokalu, który już chyba pozostanie lokalem "MUFC Supporters from Poland". Sprawdzony pub i browar nie taki drogi jak na miejscówkę w centrum samym. Telebimy i ogólnie wszystko przemawia za Katowicami moim zdaniem. Ja nie wyobrażam sobie meetingu na którym by nie było mnie. Sek(s)i i Wojcieszek (buźka) tez są nieodzowni. Będziemy się rozrastać a to poczatek prawdziwej ekipy która będzie supportowac nasz ukochany klub. Forever UNITED!!! - KanT - 06-03-2007 13:32 Seki napisał(a):Do Katowic nie masz tak daleko, mogłes i teraz być. Aj no nie mam nic przeciwko, bo ja mam dojazd prosty ![]() Fajnie, że rozrasta się nasze RED ARMY FORM POLAND :twisted: - Wojtek3 - 06-03-2007 15:13 Hhehe takie spotkania zajebista sprawa. Zreszta Ci co juz byli 2x albo 1x sami wiedzą o co cho. Alkohol, doping, radość, kibice UNITED, i przede wszystkim bania i różne śmieszne sytaucje. Czego chcieć więcej ? KanT napisał(a):Tak jak mówi seki już moglem być na L'poolu ale remont w domu miałem i to skompplikowało sprawę . Daj spokoj, mysle, że jakbys urwał sie na 3-4 godz z domu nic by sie nie stało ![]() A ja was zasmuce, na Chelsea 15 kwietnia mnie nie bedzie, bo bede przebywał w Rennes we Francji tego czasu, ehh co za pech. Jeśli wypali spotkanie na Manchester City także odpadam, bo tego dnia mam mature. A 13 maja na West Ham jak najbardziej ![]() Buźka Stojkoooo - Stojkovic - 06-03-2007 17:44 No ja musze się z Wojtusiem zgodzić (buźka, buźka) bo takie wyjazdy to na poczatku 100% niepewności a potem 100% satysfakcji. ja byłem od poczatku (na wszystkich 2) jak do tej pory i zamierzam być na kazdym zlocie. Warto tłuc się pociągiem te 3 h żeby poczuć to co się czuje jak nasi strzelą i jak jest z tobą większe grono. Skoro jesteśmy "United" to jak sama nazwa wskazuje musimy się jednoczyc! A alkohol pija ci co chcą, przymusu nie ma, nikt nie rzyga i nie ma problemów... To jedna z najlepszych i najbezpieczniejszych imprez. Sama obsługa musiała przyznac, że jesteśmy bardzo spokojni i jak narazie to, że możemy rezerwowac w CP spotkania jest tego dowodem. - Seki - 07-03-2007 19:57 Stojkovic napisał(a):Sek(s)i i Wojcieszek (buźka) tez są nieodzowni. Będziemy się rozrastać a to poczatek prawdziwej ekipy która będzie supportowac nasz ukochany klub. Hehe jestem zaszczycony :mrgreen: Szkoda że Cie Wojtek nie będzie na spotkaniu z Chelsea, bo na pwno takie sie odbędzie i oczywiscie liczymy na sporo grono przybyszow ![]() RED ARMY FROM POLAND sie rozwija, organizowane sąspotkania, wyjazdy na mecz, coraz wiecej ludzi jezdzi i interesuje sie wyjazdami z UNITED ![]() ![]() pozdrawiam - gollaz - 08-03-2007 22:20 Napiszcie co to za szynk w tych Katowicach i po ile tam piwo leją, a jako, że daleko nie mam to może też się kiedyś zjawię. - Stojkovic - 09-03-2007 14:31 Lokal jest bardzo bardzo porządny, nie podam dokładnego adresu na forum, ze względu na to, że powinni znac go tylko ci, którzy potwierdzają swoją obecnośc jednemu z organizatorów (chociażby mnie). Piwko lane jest po naprawdę atrakcyjnej jak na centrum Katowic cenie 5 zeta. Można zamówić dzbana o pojemności 2,5 litra za 22 złote (piwa). Frytaszki po 4 zeta. Wódka po chyba 8 lub 10 zł... Ogólnie meta wspaniała i fajnie by było, gdyby została już na zawsze nasza, tzn. żebyśmy mieli swój pub do którego byśmy na mecze zawsze się zjawiali. Z tego co wiem, to nmikt inny nie pojawia się tam więc byłoby fajnie i moze uda się zniżki grupowe załatwić dla kiboli MU. Każdy na meczu i meetingu jest mile widziany, więc jeśli ktoś się zastanawia, to śmiało przyjeżdżjcie, bo jak możecie po opiniach poczytać, jest naprawde super atmosfera! Kolejny zlot to oczywiście mecz z Niebieskimi... - Seki - 10-03-2007 15:01 I tym bardziej ze spotykaja sie tam ludzie nie tylko z tego forum. Tak jak pisze Stojko ceny sa przystępne, są rzutniki, sporo TV, duzo miejsca wiec zajebiscie sie ogląda i kibicuje ![]() - Stojkovic - 11-03-2007 14:49 Warto naprawdę w akcji obejrzeć naszych "internacjonałów" (lol) we wspólnym gronie. Ja uważam że każdy choć raz w życiu może przyjechac na meeting... jak sie nie spodoba (w co wątpie) to już będzie miał wyrobioną opinię... - Zashi - 11-03-2007 14:56 Tak czytam wasze opisy i zaluje ze Krotoszyn od Katowic dzieli jakies 200km. Chetnie zjawił bym sie np. na meczu Chelsea - ManUtd. Koszty przejazdy to oczywiscie nic, ale starsza strasznie by sie martwila i nie przegadasz jej, ze mam juz 16 lat. Starszy by mi jeszcze dorzucil z 2 dychy na cos...ehh.. - Wojtek3 - 21-03-2007 08:54 Niestety nie bedzie naszego spotkania na meczu z Chelsea, ponieważ tego dnia bedą rozgrywane mecze FA Cup, dokładnie UNITED gra chyba dzien wczesniej z " Szerszeniam ". Mecz jest przełożony na 9 maja, środa, na 21:00 czyli wtedy kiedy są matury, szkoła i środek tygodnia wiec raczej na tym meczu sie nie spotkamy :cry: - KanT - 21-03-2007 14:17 Ehh a miałem nadzieję, że nareszcie przyjade na meeting do Katowic ![]() UNITED - Ciampel - 22-03-2007 12:15 No niestety awans do 1/2 finału FA CUP popsuł nam trochę plany, ale przecież nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Na początku maja jest jeszcze jedna ciekawa konfrontacja - przed środową potyczką z Chelsea mamy derby i myślę, że też fajnie byłoby spotkać się podczas tego - jak by nie patrzeć - wyjątkowego meczu ![]() Więc jeśli ktoś byłby chętny na meeting w okolicach Bydgoszczy, serdecznie zapraszamy. Póki co, oprócz Kuby, będziemy raczej też Valverde i ja. Może nie liczę na przyjazdy z drugiego końca Polski, ale okoliczni forumowiczowe na pewno się skuszą (o ile ktoś kryje swoje miejsce zamieszkania, a jest z pobliskich miast) ![]() - Seki - 27-03-2007 21:03 W Katowicach prawdopodobnie będzie organizowany zjazd na mecz derbowy z City ![]() - Stojkovic - 28-03-2007 17:47 wspaniale Seki, na Derby trzeba iść... bo... no to sa w końcu derby. Święta wojna itp. Ja oczywiście zrobię wszystko by być i zachęcam po raz niewiem już który do przyłączenia się. To naprawdę niezwykłe meetingi. UNITED!!! |