Gerard Pique - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Gerard Pique (/showthread.php?tid=33) |
Re: Gerard Pique - paolo - 28-05-2008 18:09 mufc.pl napisał(a):"Nie chciałem powiedzieć do widzenia bez podziękowania całemu personelowi, masażystom, sekretarkom, trenerom i szczególnie moim kolegom z drużyny. Zawsze traktowali mnie dobrze i odegrali ważną rolę w moim rozwoju, zarówno piłkarskim i co ważniejsze, na płaszczyźnie osobistej. Również dziękujemy za czas spędzony w Manchesterze United. Powodzenia w walce o pierwszy skład w Barcelonie! Re: Gerard Pique - Lukas - 29-05-2008 07:30 Bardzo ładnie zachował się Gerard. Mam nadzieję że w Barcie będzie miał więcej okazji do zaprezentowania swoich umiejętności. Życzę mu powodzenia w nowym klubie i dzięki za wszystko co zrobiłeś dla Manchester United. Re: Gerard Pique - marrta25 - 25-06-2008 13:49 No niestety. Stało się tak a nie inaczej. Mam nadzieje ze Gerard zrobi kariere. Życzę mu jak najlepiej, choć nie moge odżałowac że oddalismy taki talent. Ale cóż. Tak bywa. Myślę że ten temat można usunąć, bo niestety Pique nie należy już do naszej kadry. Re: Gerard Pique - Foster - 25-06-2008 15:38 No cóż mówi sie trudno, dobrze że przynajmniej odszedł z klasą a nie to co teraz wyczynia Ronaldo. Szkoda chłopaka ma ma ogromny potencjał, mam nadzieję iz w tej Barcelonie sobie będzie grał, czego mu życze. Wielka szkoda że straciliśmy taki talent, ale wygląda na to że on sam chciał odejśc, więc na siłe nie było co trzymać Re: Gerard Pique - mucha - 25-06-2008 18:45 Skoro już nie jest zawodnikiem United to pora zamknąć temat |