![]() |
Park Ji-Sung - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: Park Ji-Sung (/showthread.php?tid=343) |
- Pejter - 27-12-2007 21:13 Wojtek, nie ironizuj. Park w dobrej formie może być przecież lepszy od Naniego w słabej. Nikt nie próbuje przecież twierdzić, że Koreańczyk ma większy talent niż Portugalczyk. - KanT - 28-12-2007 00:13 Pejter napisał(a):Park w dobrej formie może być przecież lepszy od Naniego w słabej. A ja bym powiedział, że Park w dobrej formie jest w stanie grać lepiej od Naniego w dobrej formie. - Grzeho - 28-12-2007 00:27 KanT napisał(a):A ja bym powiedział, że Park w dobrej formie jest w stanie grać lepiej od Naniego w dobrej formie. Na ta chwile moze i tak , ale na pewno Portugalczyk ma wiekszy potencjal niz Park i za kilka lat na pewno bedzie lepszy od Koreanczyka. - Skull - 28-12-2007 00:33 Mimo wszystko Park został kupiony nie tylko by w Azji koszulki sie sprzedały,ale również by pomógł w osiągnieciu sukcesu. Jest wielkim wzmocnieniem,wrócił w dobrym momencie. Wiem że potrafi zagrac fenomenalnie - pamietam mecz z Francuzami :wink: - WoLaK - 28-12-2007 00:33 KanT napisał(a):A ja bym powiedział, że Park w dobrej formie jest w stanie grać lepiej od Naniego w dobrej formie. grzecho napisał(a):Na ta chwile moze i tak , ale na pewno Portugalczyk ma wiekszy potencjal niz Park i za kilka lat na pewno bedzie lepszy od Koreanczyka. Panowie ! Wstrzymajcie swoje rumaki.Park dopiero wraca.Zobaczymy jak będą się prezentować na boisku,a takie gadanie to sensu nie ma ![]() - Stojkovic - 28-12-2007 10:37 Cytat:Wstrzymajcie swoje rumaki.Park dopiero wraca.Zobaczymy jak będą się prezentować na boisku,a takie gadanie to sensu nie ma Park był jedną z gwiazd w PSV gdy gromiła w LM kilka sezonów temu. Osiągnięciami napewno Nani nie dorównuje narazie Parkowi, ale nie zapominajmy, że Nani nie pokazał narazie tego co potrafi do końca. Obaj gracze są bardzo nam potrzebni, tymbardziej, że wprowadzają świeżosc do gry w naszej ekipie. - KanT - 28-12-2007 11:14 Grzeho napisał(a):za kilka lat na pewno bedzie lepszy od Koreanczyka. A to przecież nie jest takie oczywiste. A nóż jakaś kontuzja długa (broń Boże) albo zawieszenie, czy chociażby zły rozwój młodzieńca. Cytat:Wstrzymajcie swoje rumaki :lol: - Morgan - 28-12-2007 12:08 Parka osobiście bardzo lubię za styl gry, taki dziki nieokiełznany skośnooki zwierz ![]() ![]() ![]() ![]() - Wojtek3 - 28-12-2007 12:18 Pejter napisał(a):Wojtek, nie ironizuj. Park w dobrej formie może być przecież lepszy od Naniego w słabej. Nikt nie próbuje przecież twierdzić, że Koreańczyk ma większy talent niż Portugalczyk. Nani moze byc lepszy wtedy gdy Park bedzie w gorszej formie. Gdzie tu sens pisac takiego posta ? ![]() - Pejter - 28-12-2007 12:54 Morgan napisał(a):na boku obrony od biedy raz czy dwa może zagrać Nie przesadziłeś przypadkiem? ![]() Wojtek3 napisał(a):Nani moze byc lepszy wtedy gdy Park bedzie w gorszej formie. Gdzie tu sens pisac takiego posta ? Gdzie tu sens pisać takiego posta, jeśli nie rozumiesz mojego? Nani jest bez wątpienia lepszym piłkarzem, myślę, że nawet już w tym momencie. Może się jednak zdarzyć, że zupełnie nie będzie mu nic wychodziło, będzie w słabej formie, a Park będzie się prezentował przyzwoicie. Z kogo w takim razie będziemy mieć większy pożytek? - Stojkovic - 28-12-2007 13:02 Pejter napisał(a):Gdzie tu sens pisać takiego posta, jeśli nie rozumiesz mojego? Nani jest bez wątpienia lepszym piłkarzem, myślę, że nawet już w tym momencie. Może się jednak zdarzyć, że zupełnie nie będzie mu nic wychodziło, będzie w słabej formie, a Park będzie się prezentował przyzwoicie. Z kogo w takim razie będziemy mieć większy pożytek? Zdecydowanie też tak uważam, Park jest bardzo solidnym graczem i pokazuje swoje umiejętności w kazdym spotkaniu, ale Nani już teraz jest lepszy od Koreańczyka tyle tylko, żae jeszcze nie jest w stanie tego udowodni równymi występami. Park szybko się zaaklimatyzował w Premiership czego nie możemy powiedzie np. o Nanim póki co. Myśle, że Nani potwierdzi moje słowa dopiero w 2 sezonie na Old Trafford. - Wojtek3 - 28-12-2007 13:51 Stojkovic napisał(a):Zdecydowanie też tak uważam, Park jest bardzo solidnym graczem i pokazuje swoje umiejętności w kazdym spotkaniu, Wyszlo chyba na jaw, ze nie ogladasz kazdego meczu Stojko. Jesli w kazdym meczu kiedy wbiegal z lawki ( bo w podstawie rzadko wychodzil ) pokazywal na co go stac to przepraszam ![]() - zaga92 - 28-12-2007 13:53 Mowicie na razie wszyscy o tym co bylo. Poczekajmy niech zagra kilka meczow po kontuzji i wtedy bedziemy mogli mowic o jego formie, bo to ze ostatni mecz mu wyszedl niezle to nic nie znaczy. - Stojkovic - 28-12-2007 14:03 Wojtek3 napisał(a):Wyszlo chyba na jaw, ze nie ogladasz kazdego meczu Stojko. Jesli w kazdym meczu kiedy wbiegal z lawki ( bo w podstawie rzadko wychodzil ) pokazywal na co go stac to przepraszamNie ma za co, oczywiście, że w każdym meczu pokazywał swoje umiejętności, bo każdy gracz chyba je pokazuje jeśli je ma. No a gdzie napisałem, że pokazał wszystko na co go sta Wojciechu? - Wojtek3 - 28-12-2007 14:05 Stojkovic napisał(a):Nie ma za co, oczywiście, że w każdym meczu pokazywał swoje umiejętności, bo każdy gracz chyba je pokazuje jeśli je ma. No a gdzie napisałem, że pokazał wszystko na co go sta Wojciechu? Czyli Adam Eckersley w meczu z Burton w FA Cup 2 lata temu pokazal na co go stac. :lol: Zastanow sie co piszesz. Od Parka w tym momencie trzeba bedzie wiecej wymagac jesli bedzie chcial po kontuzji wrocic do skladu, a majac takich pilkarzy przed soba jak Ronaldo, Giggs i Nani ciezko bedzie mu sie wbic w sklad, bo Nani na razie pokazuje troszeczke wiecej niz to, na co go stac :lol: :lol: :lol: :lol: |