![]() |
Vlepki MU - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Vlepki MU (/showthread.php?tid=381) |
- WoLaK - 21-02-2007 12:15 mati odezwij sie...zaraz nowy semestr w szkole sie zaczyna a ja jej nie mam czym obkleic ![]() - mati_10 - 21-02-2007 16:29 Odezwałem się :wink: Zostało już tylko kilka zestawów. - Stojkovic - 04-03-2007 15:08 Co myślicie, by w 2 serii lub 3 rozpatrzyć takie vlepy? Pomysł podsunął mi Wojtek3 na meetingu wczoraj. Nadają się? ![]() ![]() Jestm otwarty na wszelkie sugestie... - Pejter - 04-03-2007 16:21 Nie są złe, choć można by coś pokombinować z czcionkami napisów. No i dlaczego nie trzymasz tej ręki (właściwie to chyba powinna być prawa) na sercu? :roll: - sulzzer - 04-03-2007 16:22 Vlepy dobre, tylko mi jakoś nie zabardzo podchodzi postura człowieka ta tych vlepkach. Przydałaby się postura na której lepiej leży koszulka (najlepiej z tego sezonu, które moim zdaniem są o niebo leprze od poprzednich). Trochę ubogie tło i napis: "MUFC FAN CLUB POLAND" jakoś mi się nie podoba (pod względem graficznym). - Zashi - 04-03-2007 18:29 1. Człowiek powinien byc lepiej zbudowany. 2. Koszulka z aktualnego sezonu. 3. Prawa reka na sercu. 4. Za mało sie dzieje w tle. 5. Czcionka do gory moglaby byc bardziej atrakcyjna. - Seki - 04-03-2007 20:20 Zashi napisał(a):1. Człowiek powinien byc lepiej zbudowany. To jest chyba Stojko ![]() Co do vlep to mówiłem już jesli mam znów brać to żeby było cos z UNITED ON TOUR ! JESTESMY ZAWSZE TAM GDZIE NASZ UNITED GRA ZA UNITED PRZEMIERZAMY CAŁY ŚWIAT itp itd pociag/samolot/autobus Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi ![]() - Stojkovic - 04-03-2007 22:16 Pomyślimy nad tunningiem tego projektu.. ja mam kilka innych jeszcze pomysłów. Ważne żeby był w tym temacie ruch... - KanT - 05-03-2007 14:03 Zashi napisał(a):1. Człowiek powinien byc lepiej zbudowany. Haha, a to jest nasz Stojkuś :wink: . Vlepy fajny tylko jak już koledzy zauważyli - ręka na lewej piersi i koszulka z tego sezonu. A ja bym jeszcze obciął szyje bo nie pasuje :wink: . Ogólnie fajne. - Stojkovic - 05-03-2007 19:03 Jak mi ktoś zasponsoruje koszulkę z tego, to nie ma problemu ![]() ![]() ![]() Co do tego, że jestem źle zbudowany to odpowiadam, że mam wszystko co trzeba ![]() nie jestem tak dobry jak OPel czy Niurek... ja poddaje pomysły pod dyskusję... bo warto dyskutowac o nich. Vlepy ida w całą polskę, a więc wybieramy najlepsze projekty. - Wojtek3 - 05-03-2007 21:15 To aż tak źle ze mna było, że nie pamietam, że ja Ci podsunąłem ten pomysł ? Kiedy to było Stojko ? ![]() - Stojkovic - 05-03-2007 22:32 No siedzimy przy browarze a ty do mnie: "Ziomuś mój (buźka) tyyy wierzczszszsz... ta taka taka ta graffikka z tym no...koszulką i łapa na klacie czyt na sercu... zarąbisty pomysł na vlepę". To ja pomyślałem, czemu nie? no i wrzuciłem... - KanT - 06-03-2007 13:27 Stojkovic napisał(a):Jak mi ktoś zasponsoruje koszulkę z tego, to nie ma problemu Spoko, przy najbliższym naszym spotkaniu Ci pożycze, tylko za mała będzie ... Zawsze możemy zrobić mi zdjęcię ![]() - Stojkovic - 06-03-2007 14:03 tylko potem mogą narzekać, że za malutki jestes itp. No ale możemy spróbować... czemu nie, - KS Ruch Chorzów - 06-03-2007 14:54 ![]() |