![]() |
Gary Neville - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: Gary Neville (/showthread.php?tid=392) |
- Valverde - 10-01-2008 15:16 Stojkovic napisał(a):Patrząc na formę naszych obrońców, to tylko i wyłącznie za Browna wejdzie. Evra, Rio i Vidic to skały nie do ruszenia w naszej obronie. Skały i nie te pozycje przede wszystkim... Kto to widział, by Gaz mykał na lewej obronie czy nawet na środku. - Fiend - 10-01-2008 16:34 Valverde napisał(a):Skały i nie te pozycje przede wszystkim... Kto to widział, by Gaz mykał na lewej obronie czy nawet na środku. Na srodku mu sie czasami zdarzalo zagrac ![]() Jestem ciekaw czy sir Alex da mu zagrac jeszcze w tym tygodniu. Moze wpusci go na ostatnie minuty jesli bedzie korzystny wynik. - Maro11 - 10-01-2008 22:30 gary grał na srodku i grywał bardzo dobrze, chociaz przy pamietnum meczu gdzie pokonalismy Arsenal 2-0 po golach scholsa i Verona czy z Porto, bardzo imponuje zdyscyplinowaniem taktycznym. - Wojtek3 - 11-01-2008 22:40 Ja bym na razie sie wstrzymal z ' hurra - optymizmem ', oczywiscie, super, ze Gary rozgrywa dobry mecz w rezerwach, zdolal nawet strzelic gola, jednak za nim wskoczy do I ekipy minie jeszcze kawalek czasu, choc juz od czasu do czasu mozna wrzucac go na lawke, po kontuzji podobno nie ma juz sladu, ale w Premiership Gary nie gral od bodajze 29 marca, czyli 10 miesiecy grubo ponad. Spokojnie, na koncowki meczy przyjdzie czas. - Pejter - 12-01-2008 00:11 Wojtek3 napisał(a):po kontuzji podobno nie ma juz sladu To chyba coś nie na czasie jesteś ![]() - Maciek - 12-01-2008 00:15 Czyli jutro zagra Simpson na prawej obronie, licze na to (tak, wiem, że O'Shea jest dostępny i pewnie zagra, ale chce się troche pooszukiwać) i na jego dobry występ... Kontuzja Neville'a (dziwne, przed chwilą widziałem, jak ratował świat wymyślając antidotum mające zastopować rozwój pandemii, a sam sobie pomóc nie może) jest bardzo, ale to bardzo niepokojąca, stwierdzenie, że nigdy już naprawdę nie powroci do składu United nie jest już jakimś bardzo sceptycznym podejściem do faktów :roll: - bela - 12-01-2008 00:15 Oj sie nam nasz Gary sypie powoli ... powrót do wysokiej formy (głównie fizycznej ) bedzie bardzo ciezki ... Gary dlugo już nie pociągnie ale zawsze w ważnych momentach/meczach można na niego liczyć - Skull - 12-01-2008 00:43 bela napisał(a):Oj sie nam nasz Gary sypie powoli ... No cos czytalem dzisiaj że nie pewny jest występ Garego,Sahy i chyba Hargo ,więc nie tylko Gary nam sie sypie :wink: Maciek napisał(a):stwierdzenie, że nigdy już naprawdę nie powroci do składu United nie jest już jakimś bardzo sceptycznym podejściem do faktów Pisałem o tym kiedys,nie zdziwie sie wcale jak nagle zakonczy kariere jak to zrobil Ole... - bela - 12-01-2008 00:55 Nie chodzilo mi o odniesienie tylko do dzisiejszego meczu ale ogolnie ze Gary powoli bedzie konczyl kariere ... Mysle ze nie odzyska miejsca w pierwszym skladzie (chyba ze Brown odejdzie) ale jego doswiadczenie zawsze sie przyda - Zashi - 12-01-2008 22:41 Z taką kontuzjogennością (niestety) bardzo możlie ze Gary zakończy kariere jeszcze w tym sezonie, ewentualnie zaraz po tym. "Chłopak" ma już swoje lata. Realistycznie patrząc to w przyszłym sezonie będzie juz członkiem sztabku szkoleniowego. Sypie stara gwardia... - Ciampel - 13-01-2008 21:17 Nie skreślajmy go tak szybko. IMO zdaje sobie sprawę z tego, że jego powrót w formie byłby dla zespołu korzystny, a poza tym determinacji i zawzięcia na pewno mu nie brakuje. Walkę ma we krwi, jest prawym obrońcą, nienawidzi scousersów - taki człowiek miałby się poddać i zawiesić buty na kołku? Litości 8) - Zashi - 15-01-2008 19:46 Ciampel napisał(a):Walkę ma we krwi, jest prawym obrońcą, nienawidzi scousersów - taki człowiek miałby się poddać i zawiesić buty na kołku? Litości Mówisz, że będzie grał nadal w wieku Maldiniego? 8) Jeśli będzie w dobrej formie to nie mam nic przeciwko. Ale, cholera, sie Simpsonowi znudzi siedzenie na ławie :wink: - Ciampel - 16-01-2008 17:55 Zashi napisał(a):Ciampel napisał(a):Walkę ma we krwi, jest prawym obrońcą, nienawidzi scousersów - taki człowiek miałby się poddać i zawiesić buty na kołku? Litości Ciężko powiedzieć, ale determinacji mu na pewno nie brakuje i jeżeli przedwcześnie zakończy karierę, to tylko ze względu na naprawdę poważną kontuzję. Z obecnych problemów musi się wylizać ![]() - Skull - 27-02-2008 12:13 Ciampel napisał(a):Z obecnych problemów musi się wylizać Tak więc bedzie próbował po raz trzeci :wink: Gary jest w kadrze rezerw na mecz z Liverpoolem! Pamietamy że już wcześniej dwa razy grał w rezerwach i kontuzja sie odnawiała,cos mi sie zdaje ze to ostatnia próba :? Oby była udana i uhonorowana strzeleniem bramki jak to robił w tych wcześniejszych spotkaniach :lol: - Ciampel - 27-02-2008 17:43 Ten mecz został rozegrany już wczoraj, co prawda polegliśmy, ale nie wynik jest istotny. Gary spędził na boisku godzinkę i chyba powoli zacznie pukać do bram pierwszej jedenastki, choć do osiągnięcia pełnej dyspozycji zapewne jeszcze długa droga. |