![]() |
Giuseppe Rossi - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: Giuseppe Rossi (/showthread.php?tid=401) |
- KanT - 11-07-2007 11:44 qbus88 napisał(a):na pewno powinien wyleciec z ekipy Solskier i Schols... sa juz nie zbyt młodzi... O ile Ole gra mało i niewiele wnosi do gry, to Scholes w ubiegłym sezonie był jednym z ojców naszego sukcesu. Wiek nie zawsze odgrywa kluczową rolę - wystarczy spojrzeć na Maldiniego (ukłon w kierunku Zashiego :wink: ) No i tak jak już wspomniane było - to legendy klubu z Old Trafford są. - Grzeho - 11-07-2007 14:59 KanT napisał(a):O ile Ole gra mało i niewiele wnosi do gry, to Scholes w ubiegłym sezonie był jednym z ojców naszego sukcesu. Wiek nie zawsze odgrywa kluczową rolę - wystarczy spojrzeć na Maldiniego (ukłon w kierunku Zashiego ) Wyjoles mi to z ust KanT ![]() Edit Kuba_^^: temat o Rossim ![]() - Pejter - 15-07-2007 18:31 Tak głośno było o Rossim. Tydzień nie miałem żadnych informacji o United i myślałem, że być może już się wszystko rozstrzygnęło i Giuseppe odszedł z MU, a tymczasem nic się nie ruszyło do przodu i sprawa jego transferu stanęła z tego co widzę w miejscu. Ja chcę, żeby został, choć będzie bardzo ciężko o jakieś w miarę regularne występy. - Wojtek3 - 27-07-2007 18:28 Giuseppe Rossi zostaje na Old Trafford. Jest oficjalne potwierdzenie ze strony SAF'a ale i takze Davida Gilla. Takze wszystkie spekulacje na temat odejscia Gio do Parmy oraz Juve zostaly uciete. Mam nadzieje, ze Giuseppe nie zmarnuje swojej szansy, bo na 6-10 w sezoni na pewno masz szanse, takze w Premiership. - Pejter - 28-07-2007 09:51 Ten sezon będzie sezonem prawdy dla Rossiego. Jeśli tylko Alex da mu szansę, Giuseppe musi pokazać, na co go stać. Przyjście Teveza trochę skomplikuje sytuację Włocha, ale i tak ma duże szanse na grę. Ja na niego liczę. - Michal - 28-07-2007 11:25 Moim zdaniem powinien grać obok Rooneya w pierwszym składzie.Bardzo dobrze radził sobie na wypożyczeniach.Na szczęście zostaje na Old Trafford - Skull - 28-07-2007 19:50 Pejter napisał(a):Przyjście Teveza trochę skomplikuje sytuację Włocha, ale i tak ma duże szanse na grę. Ja na niego liczę. Widze Pejter że Ty liczysz na każdego z naszych napastników :roll: Przyjscie Teveza wszystko komplikuje i jesli tak bedzie to Rossi i Saha bedą rezerwowymi, mamy wielu pomocnikow ktorzy smiało mogli by zagrac w napadzie,dlatego uważam że Rossi musi dostac szanse a Smith mi zwisa. - Pejter - 29-07-2007 14:33 Skull napisał(a):Widze Pejter że Ty liczysz na każdego z naszych napastników Bo ja chcę mieć silną ekipę i chcę, żeby można było tasować napastnikami, a nie tak jak było w poprzednim sezonie. Nie ukrywam jednak, że Rossi jest u mnie zaraz za Rooneyem i Tevezem. - Skull - 29-07-2007 23:56 Pejter napisał(a):chcę, żeby można było tasować napastnikami Jest Rooney,Saha,Solskjaer,Rossi i Smith ,jesli dojdzie Tevez to bedzie ich chyba zbyt wielu :| a jak już pisałem Smitha cenie najniżej dlatego jest u mnie skreślony ,oczywiscie i bez niego w takiej sytuacji to tasowanie jest jak najbardziej na miejscu 8) Pejter napisał(a):Nie ukrywam jednak, że Rossi jest u mnie zaraz za Rooneyem i Tevezem. U mnie ta kolejnosc jest nieco inna... Roo to wiadome :twisted: Ale jako partnera widziałbym Sahe! o ile nie bedą go trapic kontuzje! Tevez to dobrze wygląda ,ale na wyspach jeszcze sie nie wykazał,wiec musi zdobyc moj szacunek i przez to jest tylko trzeci :roll: Rossi i Ole w jednej lini ,Smith z Dongiem równo w nastepnej :lol: - Ciampel - 30-07-2007 08:28 Skull napisał(a):Ale jako partnera widziałbym Sahe! o ile nie bedą go trapic kontuzje! Tevez to dobrze wygląda ,ale na wyspach jeszcze sie nie wykazał,wiec musi zdobyc moj szacunek i przez to jest tylko trzeci Rolling Eyes Rossi i Ole w jednej lini ,Smith z Dongiem równo w nastepnej Laughing Tevez praktycznie uratował "Młoty" przed spadkiem, kiedy w ostatnich kolejkach zdecydowanie wybijał się spośród swoich kolegów. Poza tym, jak już mówiłem, Argentyńczyk jest bardzo silny, zawsze wsadza nogę i jeśli się jeszcze do niego nie przekonałeś, to chyba to tylko kwestia czasu. Z kolei wczoraj agent Giuseppe zasugerował coś o odejściu swojego klienta do Napoli ze względu na wcześniejsze słowa Fergusona, który rzekomo nie widzi go na Old Trafford. Znów wszystko się miesza. I zrobi nam się kolejna telenowela z prawnikami w roli głównej zapewne, tak jak w przypadku Teveza czy Heinze :wink: - Skull - 30-07-2007 12:04 Ciampel napisał(a):Tevez praktycznie uratował "Młoty" przed spadkiem, kiedy w ostatnich kolejkach zdecydowanie wybijał się spośród swoich kolegów. To prawda,był zdecydowanie liderem drużyny i dzieki jego bramce w ostatniej kolejce utrzymali sie,ale nie zapominaj ze przez reszte sezonu grał wręcz fatalnie. Ciampel napisał(a):Poza tym, jak już mówiłem, Argentyńczyk jest bardzo silny, zawsze wsadza nogę i jeśli się jeszcze do niego nie przekonałeś, to chyba to tylko kwestia czasu. Ja wiem jaki jest Tevez i nie trzeba mi wypisywac jego zalet, ogladałem wiele meczy z jego udziałem i uważam go za piłkarza z górnej półki,miałem na myśli raczej to że Saha udowodnił że w parze z Rooneyem jest cudowny i jeśli bedzie zdrowy to ta para najbardziej mi odpowiada,ale wiem że Tevez nie bedzie chcial pełnic roli rezerwowego tylko ze wszystkich sił bedzie sie starał wbic do pierwszego składu i pokazac na co go stac i gorąco mu tego życze jesli trafi do nas. Ale na chwile obecną to Saha jest pewniakiem jak dla mnie! Dobra koniec bo to temat o Rossim. Sporo sie mówi o odejsciu Włocha,ale wątpie by odszedł on do Napoli tak jak sugerował jego agent :roll: Mysle ze Ferguson ma co do niego plany i z nim wiąże przyszłosc, Giuseppe musi tylko czekac na swoją szanse. - Kuba_^^ - 30-07-2007 12:49 Po tym, co powiedzial Ferguson, ze Rossi zostaje na Old Trafford i jak na razie nie odejdzie, jestem spokojny o przyszlosc Wlocha w UNITED. Watpie, aby teraz odszedl, Fergie po tych slowach z pewnoscia da mu szanse sie wykazac, tylko napastnik naprawde musi byc bardzo cierpliwy. - Mates - 30-07-2007 16:56 Kuba_^^ napisał(a):musi byc bardzo cierpliwy. Ale swoją drogą ileż można być cierpliwym... Chłopak jest o rok-dwa młodszy od Rooney'a i nie dostaje szans, co prawda nie ma go co porównywać, bo póki co nie zasłużył jeszcze na takie porównania. Gra dobrze, ale prawdę powiedziawszy nie widzę go w przyszlości jako zawodnika, który ma zdobywać bramki w każdym meczu... I nie wjeżdżać na to, że United takiego zawodnika nie potrzebuje, bo od Rooney'a oczekuje się nieraz podobnych rzeczy ;] IMO nie odejdzie, ale jeśli nie przekona swoimi umiejętnościami Fergusona może zapomnieć o grze w United. Pomimo faktu, że jestem jego zwolennikiem, bo lubię młody zaciąg, to w jego przebicie wątpię. Pozdrawiam. - Skull - 30-07-2007 17:49 Mates napisał(a):Ale swoją drogą ileż można być cierpliwym... No akurat Rossi nie powinien narzekac jesli o to chodzi! Poznano sie na nim kiedy grał w rezerwach ,oczywiscie robil wszystko jak trzeba,dlatego Alex wystawił go na głębszą wode i wypożyczył go do Newcastle,mimo że tam nie miał wielu szans. Ale pobyt w Parmie mozna zaliczyc do udanych (swiadczy o tym zainteresowanie wielu klubów) dlatego ten sezon może byc przełomowy dla niego. Jesli bedzie mało grał,wtedy będzie mógł myślec nad przyszłoscią,narazie musi czekac,bo kazdy wie że lepsi mają pierszenstwo 8) - Mates - 30-07-2007 18:17 Skull... Masz rację... Ja użyłem skrótu myślowego... ![]() Pozdrawiam. |