![]() |
MUFC - LEGENDY - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: MUFC - LEGENDY (/showthread.php?tid=413) |
- Wojtek3 - 01-06-2008 13:35 Acha, dzieki za sprostowanie ![]() - woyteq - 04-06-2008 10:13 Mark Hughes oficjalnie przestaje byc legenda ![]() - Maciek - 04-06-2008 10:55 Nie wiem co mu obiecali ale się zeszmacił troche. Osobiście na jego miejscu wolałbym zostać w Blackburn...no ale może mu obiecali Ronaldinho... a może to w odpowiedzi na słowa Fergiego o tym, ze jego następcą będzie Keano - Skull - 04-06-2008 11:03 Maciek napisał(a):Nie wiem co mu obiecali ale się zeszmacił troche. Osobiście na jego miejscu wolałbym zostać w Blackburn... Blackburn mialo lepszy sezon od City,również jestem zdziwiony że sie zdecydowal zeszmacic, polecial na kase zapewne i tak jak napisal woyteq ,już nie jest legendą :wink: Cytat:Nie przesadzajmy, jest legendą Woyteq raczej to napisał w formie żartu Dobrze zrozumialem ten żart ,dlatego na koncu ta emotikonka ,ale wracając do toku myślenia Wojtka3 ,który uważa że Peter przez swoją przygode z City nie jest legendą ,to tym bardziej Mark ,który bedzie prowadził zespół rywala zza miedzy :wink: p.s - bo dla mnie to obaj dalej są legendami, bo ja inaczej odbieram pojęcie słowa legenda :roll: - Maciek - 04-06-2008 11:15 Nie przesadzajmy, jest legendą ![]() - Morgan - 04-06-2008 12:01 Podejrzewam że jakby Fergie odszedł na emeryturę w przyszłym roku a propozycję zajęcia jego miejsca otrzymał by Hughues to by nie odmówił ![]() ![]() - pawlo - 04-06-2008 12:24 oh bryan kidd is still a manc. to tak jak ktos juz chce kamieniowac hugesa ![]() a poszedl tam bo wiecej kasy dostanie i szanse na lepszy klub do zbudowania. - pawlo - 04-06-2008 13:12 ale przeciez wyraznie piszemy ze do schmeichela nie ma pretensjio ze gral w city. nie wiem czy wy w ogole czytacie naszew posty? - Skull - 04-06-2008 13:23 pawlo napisał(a):ale przeciez wyraznie piszemy ze do schmeichela nie ma pretensjio ze gral w city. nie wiem czy wy w ogole czytacie naszew posty? Ja odnioslem sie tylko do Wojtka3,bo Ty akurat pisales ze przeszkadza Ci glownie radosc Schmeichela gdy nas ograli, ale Wojtek pisal cos że Peter dziala na rzecz City,szkoli bramkarzy czy cos,chociaz ie slyszalem o tym,ale czy bycie trenerem City nie jest czyms gorszym? :wink: Przeciez Mark mogl zostac w Blackburn,ktoremu lepiej sie wiodło :roll: Dla mnie obaj są legendami,ciekawi mnie tylko pogląd Wojtka na te sprawe :twisted: - Wojtek3 - 04-06-2008 13:27 Schmeichel doradzal i szkolil w szkolce Man City i mial wklad m.in w szkolenie swojego syna. Przykro mi, ze Ci to umknelo. Peter Schmeichel nie byl i nie bedzie dla mnie legenda. Modlilem sie 3 dni by Hughes nie poszedl do Man City, w tym momencie sam nie wiem co myslec, na pewno stracil duzo w moich w oczach. - Skull - 04-06-2008 13:31 Wojtek3 napisał(a):i mial wklad m.in w szkolenie swojego syna To akurat mnie wcale nie dziwi :roll: Wojtek3 napisał(a):Peter Schmeichel nie byl i nie bedzie dla mnie legenda ohoho coraz cieplej sie robi,teraz nie chodzi już o sam fakt epizodu w City,rozchodzi sie o cos wiecej :lol: "nie byl" może wyjasnisz dlaczego? Wojtek3 napisał(a):Modlilem sie 3 dni by Hughes nie poszedl do Man City, w tym momencie sam nie wiem co myslec, na pewno stracil duzo w moich w oczach To jest legendą czy nie? :lol: - Wojtek3 - 04-06-2008 13:34 Powiem tyle, mam szacunek do Petera, pisze to juz 34 raz. Ale legenda dla mnie nie jest, zreszta nie tylko ja mam takie zdanie. PS. Skull widze, ze pewna emotka sprawia Ci duzo radosci w ten dzisiejszy piekny dzien, keep it going. 8) - Maciek - 04-06-2008 20:10 Ja osobiście miałem pretensje do Petera za to, że poszedł do City i nie ma to większego znaczenia, czy zrobił to bezpośrednio czy pośrednio z United :roll: Ale odbieranie mu, czy nie przyznanie w ogóle, statusu legendy United jest moim zdaniem...nieporozumieniem ![]() PS: Jak się Skullu widzisz z Wojtkiem3, to się napierdalacie? ![]() - Skull - 05-06-2008 00:55 Maciek napisał(a):odbieranie mu, czy nie przyznanie w ogóle, statusu legendy United jest moim zdaniem...nieporozumieniem Uważam tak samo,zresztą po co sie przekrzykiwac ,oficjalnie jest legendą i nic tego nie zmieni. A jesli chodzi o epizody z City to moim zdaniem Hughes bardziej sie zeszmacił niż Peter. Koniec tematu :wink: Maciek napisał(a):Jak się Skullu widzisz z Wojtkiem3, to się napierdalacie? Czy na forum cała agresja wzajemna z Was schodzi ? Ja czasami sam sie zastanawiam jak to jest :lol: Na spotkaniach jakos sie dogadujemy,jesli gadamy o sporcie to wyłapujemy raczej tematy w ktorych sie zgadzamy, chyba tylko na forum tak agresywnie rywalizujemy :twisted: - pawlo - 05-06-2008 03:00 Dlaczego bardziej sie zeszmacil? Kto decyduje ze oficjalnie jest legenda? Ty, Inni na tym forum czy kto? ![]() Tak dlugo jak nie bedzie jak duren wymachiwal w strone fanow united, gdy nas ogra bedzie mial cale moje wsparcie. Mam nadzieje ze nie wygra nic, ale niech mu sie tam dobrze pracuje ![]() |