Komentarze Miss Women - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Komentarze Miss Women (/showthread.php?tid=496) |
- Maciek - 26-02-2008 10:38 Przecież to już finał więc się temat nieupaćka 8) Tylko Skull Monica mimo wieku nadal jest piękniejsza niż dużo młodsze od niej kobiety, nawet w tym roku - Skull - 26-02-2008 11:20 Maciek napisał(a):Przecież to już finał więc się temat nieupaćka No w sumie masz racje :wink: Maciek napisał(a):Tylko Skull Monica mimo wieku nadal jest piękniejsza niż dużo młodsze od niej kobiety, nawet w tym roku Dlatego jest w finale :wink: No ale na chwile obecną taka Lima czy np Nemcova mają lepsze rysy twarzy,młode ciałka ,a uroda Moniki nieco podupada, zreszta wrzuce juz po zakonczeniu zabawy jakas jej obecną fotke,bo zapewne domyslacie sie że nie wsystkie zamieszone są obecne. - Fiend - 29-02-2008 15:02 Bez wzgledu na wynik tego pojedynku chcialem zwrocic uwage na podejrzane glosy na Lime konkretnie mam na mysli glosy dwoch osobnikow, ktorzy zalozyli konta w tym samym czasie i jedyne co zrobili na tym forum to napisali po 1 poscie... a dokladniej oddali swe typy na Lime Jako ze "wymyslam" spisek to przyznam sie, ze Monica jest moja muza, wiec ten moj post mozna traktowac niezbyt powaznie A tak powazniej to proponuje w nastepnej edycji wprowadzic takie cos, ze glosy moga oddawac osoby, ktore sa dluzej na forum albo maja okreslona liczbe postow... Na tym swiecie sa rozni ludzie, wiec mnie tam by wcale nie zdziwilo gdyby ktos zalozyl kilka kont by przepchnac swoja ulubienica dalej Dobra... teraz mozecie mnie wysmiac - Wojtek3 - 29-02-2008 17:46 Fiend napisał(a):Dobra... teraz mozecie mnie wysmiac :lol: - Pejter - 29-02-2008 18:47 <a class="postlink" href="http://img341.imageshack.us/img341/5991/hyhbm5.jpg">http://img341.imageshack.us/img341/5991/hyhbm5.jpg</a> Teraz, Wojtek, możemy ciebie wyśmiać :lol: Oba głosy usuwam, są nieważne. Delikwentom usunę konta. Dzięki Fiend za wywęszenie "spisku" 8) - Wojtek3 - 29-02-2008 18:49 Spox Sprawiedliwosci stala sie zadosc :lol: - Fiend - 29-02-2008 19:48 Pejter napisał(a):Dzięki Fiend za wywęszenie "spisku" Cool Prosze bardzo Chcialem z tej okazji podziekowac mojej calej rodzinie... gdyby nie oni, na pewno nie odnioslbym tego sukcesu Korzystajac jeszcze z tego zamieszania, zachecam bardzo na oddawanie glosow na Monice Bellucci ( to tak co by nie bylo calkowitego off topa ) - Maciek - 29-02-2008 23:17 Żaden sukces ( ), przecież po to jest Pejter i moderatorzy żeby nad tym czuwać 8) Od tego oni są, od tego są oni, od tego są Dobrze, że ja z drugiego kompa na "fejkowym" profilu oddaje głosy i sam z sobą dyskutuje na forum I wszystko cacy nie wychodzi na jaw, a lekarz mówi, że taka terapia przynosi pożądane efekty więc będe ją kontynuował - Skull - 01-03-2008 01:31 Pejter napisał(a):Oba głosy usuwam, są nieważne Mogles usunac jeden głos,bylby remis,ale i tak pierwszy głos byl oddany na Monice wiec nic by to nie zmieniło :wink: Brunetki rulezzzzz 8) Tak więc Maciek doczekał sie konca tej zabawy i chyba jest szczesliwy z tego że Monica stanela na najwyzszym schodku na podium? Czas na mnie,zwijam manatki bo Wojtek3 chce tu chyba organizowac Miss Men 2007 ,a ja nie chce tego nawet widziec :roll: Do widzenia ludzie,dzieki za dobrą,wspolną zabawe,no i moje gratulacje Monisia :*** - Pejter - 01-03-2008 09:53 Skull napisał(a):Mogles usunac jeden głos,bylby remis,ale i tak pierwszy głos byl oddany na Monice wiec nic by to nie zmieniło Oba były na Limę, więc wtedy to ona by wygrała. I nie będę zostawiał jednego głosu, skoro jego autor starał się oszukiwać :wink: - Maciek - 01-03-2008 21:58 Co mi z tego, że Monica wygrała, jak mnie zaraz trąba powietrzna zmiele i wypluje 8) Stało się co miało stać 8) Następny konkurs tak za 4 lata gdzieś będzie trzeba zrobić, bo za rok kandydatki będą te same i głosowanie pewnie też - Skull - 02-03-2008 00:20 Maciek napisał(a):Następny konkurs tak za 4 lata gdzieś będzie trzeba zrobić, bo za rok kandydatki będą te same i głosowanie pewnie też A Wojtek3 taki napalony był juz organizowac nastepna edycje :lol: No ale zostaje jeszcze konkurs Mistera :lol: p.s - tak na poważnie to zawsze można zorganizowac np Miss Polski ,inne panie ,inna branża :wink: Chociaz ja sie wypisuje już z prowadzenia ,powiedzmy na nastepne 4 lata? :roll: :wink: - Wojtek3 - 02-03-2008 01:53 Skull o co Ci chodzi ? Jaki miss men ? :shock: :shock: :shock: :shock: I nie widze zadnych przeciwskazan by wkrotce rozegrac nastepna edycje, co stoi na przeszkodzie ? :wink: - ziomo - 02-03-2008 08:54 Wojtek3 napisał(a):I nie widze zadnych przeciwskazan by wkrotce rozegrac nastepna edycje, co stoi na przeszkodzie ? lepiej nie,przecież Monica sie musi nacieszyć wygraną :lol:. - Maciek - 02-03-2008 19:48 Wojtek3 napisał(a):Skull o co Ci chodzi ? Jaki miss men ?Nie wstydź się, wszyscy wiemy ale i tak cię lubimy 8) Przynajmniej udajemy Skull napisał(a):Chociaz ja sie wypisuje już z prowadzenia ,powiedzmy na nastepne 4 lata?Nie ma tak. "Wycofać to się można z rajdu Paryż-Dakar" 8) Wojtek3 napisał(a):I nie widze zadnych przeciwskazan by wkrotce rozegrac nastepna edycje, co stoi na przeszkodzie ?To co napisałem było bez sensu znaczy? Myślisz, że konkurs przeprowadzony za 3-4 miesiące dałby inne wyniki albo byłby równie popularny? |