![]() |
Oceń osobę powyżej - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Oceń osobę powyżej (/showthread.php?tid=52) |
Re: Oceń osobę powyżej - bartez - 01-02-2008 15:25 Czaplak Nick - bodajże od nazwiska Av - Ole Gunnar jeżeli się nie mylę ![]() user - jeden z najbardziej szanowanych userów na DP , bardzo dużo i mądrze pisał Re: Oceń osobę powyżej - MU_fan - 01-02-2008 16:40 Stefan nick - zapewne od imienia, cóż mało twórczy, choć jak się w tej kwestii nie powinienem wypowiadać ![]() av - Becks, brzydki user - nie pamiętam go z FDP, choć tam też chyba pisał, tu także niczym szczególnym się nie wyróżnił, neutral Re: Oceń osobę powyżej - ring0 - 01-02-2008 17:03 ryjek av - no co, zwykła koszulka united. user - nie, nie i jeszcze raz nie. Jest dziwny i konfliktowy, jak sie uprze swojego zdania to choćby pawlo go 3 razy zbluzgał to zdania nie zmieni. Jeszcze z czasów dp go pamiętam, zdania nie zmieniłem. //tylko nie zaczynajcie na tym forum wojenki, która zaczęła się gdzie indziej ;-) - radzio Re: Oceń osobę powyżej - Michelle - 01-02-2008 17:12 Ringo nick: fajny, wpada w ucho ![]() avatar - Chester! Podoba się, nie tylko ze względu na osobę widoczną na nim ![]() user - wielki fan Linkin Parku (za co już ma u mnie gwarantowanego plusa ![]() ![]() Re: Oceń osobę powyżej - Czaplak - 01-02-2008 18:00 Michelle Nick - wpada w ucho, przyjazny ![]() Avantar - brak, a szkoda. User - Kojarze tylko z tekstów na redlogu, bardzo ciekawych, na plus oczywiście. Re: Oceń osobę powyżej - Futbolowa - 01-02-2008 23:35 Czaplak Nick: śmieszny ![]() Av: bardzo ładny i dobrze wykonany. User: jeden z takich... wyższopółkowych? Tzn. dobrze wygadanych i mądrze prawiących, o! ![]() Re: Oceń osobę powyżej - Czaplak - 02-02-2008 23:03 Futbolowa Nick - Jakoś ciepło się kojarzy ![]() Av: Najwspanialsza "7" Premiership. User: Fajnie pisze, ma pojęcie o piłce kopanej, to już 3 dziewczyna na tej stronie 8-) Re: Oceń osobę powyżej - mucha - 02-02-2008 23:10 Czaplak: Nick: wiadomo, z czaplą się kojarzy ![]() Av: George Best, fajny, choć widziałem lepsze User: Na DP miał status wielkiego znawcy, na FDP niczym nie zabłysnął choć kilka postów miał, i w końcu na redlogu bardzo fajne posty, widać, że ma spore pojęcie o piłce, takich ludzi tutaj trzeba, dużo wiedzących o naszym klubie ![]() Re: Oceń osobę powyżej - Czaplak - 03-02-2008 21:50 muszeq Nick - a mi z muchą kojarzy ![]() AV - Fajny nawet koteczek mrauu 8-) hehe User - Wydaje się być w porządku ![]() Re: Oceń osobę powyżej - MU_fan - 03-02-2008 22:13 Adaś nick - od nazwiska, którego tutaj z grzeczności nie napiszę av - the BEST! user - z Adasiem znam się od dawna (niedługo stuknie nam 2 rocznica ![]() Re: Oceń osobę powyżej - Anirin - 04-02-2008 21:48 Pogromca Nick - Aż się boję trochę... :oops: Avatar - Podobywowuje mi się. ![]() ![]() Podpis - Standard. ![]() User - Hmmm, nie rozmawialiśmy dużo na GG (o ile w ogóle rozmawialiśmy ;o), ale z samych postów mogę wywnioskować, że nasz drogi pan administrator potrafi pisać sensownie, mądrze i przyjemnie. ![]() ![]() ![]() Re: Oceń osobę powyżej - Angelito - 05-02-2008 01:59 Anirin Nick - Zawsze myliłem ... Ariin Aranin (tak ma na nazwisko mój kumpel :mrgreen: ) niedługo to i mianuje go Arash'em Av - jakiś takiś nijakiś User - Ahh ja nie wiem co tu napisać ... bo tu pozytyw za pozytywem jednym słowem lizanie d**y <hahaha> chociaż ostatnio to ja na gg pisałem do siebie :roll: ale wszystko nadrobił :* <hahaha> i nakazał wręcz ,że mam tu przybyć ... więc jestem :twisted: Redaktor jak z koziej ... :oops: Re: Oceń osobę powyżej - Tomassen - 05-02-2008 08:05 Wiewior av: ![]() nick: nie mam pojęcia dlaczego taki, w każdym bądź razie ja się już do niego przyzwyczaiłem ![]() user: Co tu dużo gadać, plus dla mnie, bardzo go lubię, kiedyś sporo gadaliśmy przy okazji turnieju w F1, który niestety nie wypalił. Dobrze mi się z nim gada i cieszę się, że przybył :* Re: Oceń osobę powyżej - Czaplak - 05-02-2008 21:15 Tomassen Av: Lepszego wykonania tej postaci na avku nie widziałem ![]() nick: hm, od imienia zapewne. user: Mało co ze sobą rozmawialiśmy, ale zawsze gdzie się chłopak nie pojawił( stronka, forum ) to się z nim zgadzałem w 100%, dobrze że pisze na Forum, plusik oczywiście, doczepić się nie mam do niczego ![]() ![]() Re: Oceń osobę powyżej - Arken - 05-02-2008 21:55 Czaplak nick: pochodzi od nazwiska, oryginalny av: jeden z najlepszych piłkarzy MU,legenda user: bardzo aktywny na DP, zawsze mądrze i przemyślanie się wypowiada |