![]() |
PL: Chelsea 1-1 Manchester United (21.09.2008) - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2008/2009 (/forumdisplay.php?fid=35) +---- Wątek: PL: Chelsea 1-1 Manchester United (21.09.2008) (/showthread.php?tid=581) |
Re: PL: Chelsea 1-1 Manchester United (21.09.2008) - duMeL - 23-09-2008 15:11 Zagłosowałem na Evre. Czemu ? Bramka Parka Ji Sunga w dużej mierze była właśnie jego zasługą. Fakt popełniał też błędy w defensywie, raz uciekł mu Joe Cole i było bardzo niebezpiecznie naszczęście Kuszczak był tam gdzie trzeba. Jeśli chodzi o sam mecz to pierwsze 20min były bardzo dobrze moim zdaniem, potem coś sie załamało. Co do kartek, fakt sędzia pokazywał kartki zaowdnika Manchesteru za byle co. Re: PL: Chelsea 1-1 Manchester United (21.09.2008) - Lukas - 24-09-2008 13:50 Dopiero dzisiaj miałem czas i okazje obejrzeć mecz z Chelsea w całości. Po przebiegu spotkania można stwierdzić że wynik jest sprawiedliwy. Pierwsza połowa, szczególnie początek, była dobra w naszym wykonaniu. Później nie było już tak dobrze- Chelsea za wszelką cenę próbowała doprowadzić do remisu, a nasi z kolei cofnęli się troszkę do tyłu i tylko raz na jakiś czas próbowali zagrozić bramce strzeżonej przez Cecha. Martwi mnie to, że po raz kolejny jako pierwsi strzelamy bramkę i nie potrafimy strzelić drugiej, a co gorsza nawet utrzymać tej przewagi.Środek pola niestety nie zadziałał tak jak trzeba- o ile na początku jeszcze to jakoś wyglądało to później piłkarze The Blues mieli tam przewagę. Widać, że Hargreaves nie jest jeszcze w najlepszej formie- przeciętny mecz w wykonaniu Anglika. Dużo lepiej po drugiej stronie spisywał się Obi Mikel. Rooney jak zawsze walczył jak Diabeł i to spotkanie jest zdecydowanie na +, szkoda tylko że tak głupio sfaulował Cole, po czym padła bramka i naprawdę ciężko jest powiedzieć kto zawinił przy tym straconym golu- wyglądało na to że nikt nie miał kryć Kalou :roll: Berbatov mało widoczny i trochę niedokładne miał podania- średni występ Bułgara. Najlepszy zawodnikiem był chyba Rio- w obronie bez zarzutu a poza tym miał swoją szansę w ataku ![]() |