![]() |
Darron Gibson - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Darron Gibson (/showthread.php?tid=635) |
Re: Darron Gibson - Tomassen - 14-06-2011 12:20 Zgadzam się z muchą. Gibson może nas jeszcze niejednokrotnie zaskoczyć, ale pod warunkiem, że będzie więcej grał. W MU nie miałby szans na więcej występów, za duża konkurencja w ataku. W Sunderlandzie może wywalczyć sobie dobre miejsce w składzie i na pewno będzie grał dużo częściej niż w MU. Re: Darron Gibson - Lukas - 14-06-2011 12:33 Tomassen napisał(a):W MU nie miałby szans na więcej występów, za duża konkurencja w ataku.Czy aby na pewno w ataku? ![]() Re: Darron Gibson - kojot - 14-06-2011 19:09 W poprzednim sezonie zawodził , ale były też dobre spotkania , chociażby z Schalke . Najczęsciej było tak , że Gibson zagrał dobre 15 min , a potem się wypalał . No cóż , jeśli odejdzie płakał po nim nie będę , ale życzę mu wszystkiego najlepszego . Re: Darron Gibson - Tomassen - 14-06-2011 22:42 Lukas napisał(a):Czy aby na pewno w ataku? Jasne, że w pomocy, mój błąd ![]() ![]() Re: Darron Gibson - Jaroldz - 15-06-2011 16:05 Według mnie dobrze, że Gibson odchodzi. Tak będzie lepiej dla niego i dla klubu. W nowej drużynie będzie mógł liczyć na regularne występy, a my coś na nim zarobimy. Poza tym po tych letnich wzmocnieniach jego pozycja w zespole jeszcze by spadła. Darron jest po prostu średnim piłkarzem,który pewnego poziomu nie przeskoczy. Miewał lepsze mecze, w których się wyróżniał, ale to były tylko przebłyski. Przez większość czasu jednak notował słabe występy, nic nie dając od siebie drużynie. Ja mu życzę powodzenia w nowym klubie. Re: Darron Gibson - tapi - 07-09-2011 21:05 Witam wielkich ekspertów z redcafe ! ![]() Pozdrawiam również Szymcia , największego fana Gibsona na tym forum Pisałem wcześniej ze Gibson odejdzie z Old Trafford to mnie tutaj panowie wyśmieli ![]() Panie Minh : Co ma Cleverley do Gibsona? :o Może teraz już wiesz Co ma Cleverley do Gibsona? Czy dalej uważasz ze Tom nie jest środkowym pomocnikiem Pożal się Boże eksperci z tego forum żal z wami pisać . Re: Darron Gibson - Tomek91 - 07-09-2011 21:10 Ukryty tekst:
Cytat:Pożal się Boże eksperci z tego forum żal z wami pisać . Nikt Cię tu na siłę nie trzyma. Re: Darron Gibson - tapi - 07-09-2011 21:14 Wiem ![]() ![]() Nooo ale to ja miałem racje co Gibsona więc mam to gdzieś Re: Darron Gibson - michal85 - 08-09-2011 08:05 No to ulżyłeś sobie, więc wszyscy zadowoleni. A co do Gibsona to nigdy nie twierdziłem, że jest super zawodnikiem. Solidny zawodnik, który niemal zawsze jak dostawał szanse to dawał radę. Re: Darron Gibson - Szymcio - 08-09-2011 13:33 tapi napisał(a):Witam wielkich ekspertów z redcafe Sygnety ucałuj. tapi napisał(a):Pozdrawiam również Szymcia , największego fana Gibsona na tym forum Cieszę się niezmiernie, że ja nie jestem tym wielkim ekspertem, bo jak mniemam w twoim języku jest to nic innego jak marna obelga. Nie jestem największym fanem Gibsona na tym forum i nigdy nie byłem. Ciekaw jestem, skąd wziąłeś tę bzdurną tezę, bo na pewno nie na moich postach. Ale to nie mój problem. tapi napisał(a):dalej uważacie ze Gibson jest super zawodnikiem ? Na bank wszyscy tutaj określali go takim mianem. Jakieś problemy z czytaniem ze zrozumieniem? tapi napisał(a):Gibson ma dobry przegląd pola ? Nie najgorszy. tapi napisał(a):TAK Szymcio ty wiesz lepiej niz Ferguson i chyba tylko ty widzisz w nim takie zalety Pewnie dlatego Gibson tyle razy dostawał szansę gry w meczach z całkiem silnymi rywalami takimi jak Bayern czy Schalke. tapi napisał(a):Pożal się Boże eksperci z tego forum żal z wami pisać . To po co taki wizjoner i znawca sztuki piłkarskiej pisze z nami, nic nieznaczącymi pseudo-ekspertami, którzy mieli czelność wierzyć w Gibsona? tapi napisał(a):Tylko to jest smutne ze jak ktoś chce wyrazic swoją opinie to go ludzie wyśmiewają Niestety muszę cię zasmucić, ale robisz dokładnie to samo. Fragment: tapi napisał(a):TAK Szymcio ty wiesz lepiej niz Ferguson i chyba tylko ty widzisz w nim takie zalety <hahaha> <świr> tapi napisał(a):Nooo ale to ja miałem racje co Gibsona więc mam to gdzieś Więc miej i nie zaśmiecaj ostatniego porządnego polskiego forum o United takimi komentarzami. Bo ani one mądre, ani celne. Re: Darron Gibson - panopticum - 08-09-2011 13:46 tapi napisał(a):Pisałem wcześniej ze Gibson odejdzie z Old Trafford to mnie tutaj panowie wyśmieliI nie odszedł. Re: Darron Gibson - tapi - 08-09-2011 14:24 A zastanowiłeś się chociaż dlaczego nie odszedł ? Bo na pewno nie dlatego że Ferguson w niego wierzy Re: Darron Gibson - panopticum - 08-09-2011 14:28 A nie wiem, nie pytałem. Ale ty pewnie wiesz dlaczego nie odszedł skoro Ferguson w niego nie wierzy. Ja mogę jedynie przypuszczać. Może się go boi? Re: Darron Gibson - tapi - 08-09-2011 15:09 Panopticum radze trochę poczytać to może będziesz wiedział dlaczego ![]() Ja osobiście nie będę tracił czasu na to żeby ci tłumaczyć dlaczego nie odszedł...najlepiej się o to zapytać włodarzy Sunderlandu . Może oni ci wytłumaczą czemu nagle w trakcie negocjacji z Gibsonem zmienili ofertę kontraktu . I żebyś nie zadawał głupiego pytania...ja tego nie wiem czemu tak się stało ale bardzo nad tym ubolewam Re: Darron Gibson - tapi - 08-09-2011 15:19 <a class="postlink" href="http://mufc.pl/aktualnosci/16568/dm-sunderland-rezygnuje-z-gibsona/">http://mufc.pl/aktualnosci/16568/dm-sun ... z-gibsona/</a> <a class="postlink" href="http://mufc.pl/aktualnosci/16805/kontuzja-gibsona-przeszkodzi-w-transferze/">http://mufc.pl/aktualnosci/16805/kontuz ... ransferze/</a> I tyle w temacie Gibsona |