Antonio Valencia - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Kadra (/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Antonio Valencia (/showthread.php?tid=724) |
Re: Antonio Valencia - paolo - 27-04-2010 10:13 Mubinio napisał(a):wszyscy wiedzieli, że jak Giggs strzela lewą nogą to sam gola nie strzeli Ja nie wiedziałem. Re: Antonio Valencia - Foster - 25-07-2010 10:27 Co się dzieje z Antkiem? Jak tam wygląda ta jego kostka? SAF na konferencji prasowej wspominał o Garym i Owenie, jednak nic nie mówił o Valenci... Wiadomo kiedy wróci do treningów? A może już trenuje w Carrington? Re: Antonio Valencia - michal85 - 25-07-2010 10:40 Ponoć ma być gotowy na mecz z Newcastle - info z redcafe. Re: Antonio Valencia - daniel - 15-09-2010 13:29 Cytat:Antonio Valencia is likely to miss the rest of the season after suffering a broken leg and a dislocated ankle Złamanie plus przemieszczenie, no wypas. Strasznie szkoda mi Antonio bo to skromny i pracowity chłopak, zanim trafił do United bez dużego nazwiska stał się ledwie w sezon jednym z najlepszych skrzydłowych PL. Swoją drogą jak to jest z nami, że tracimy JEDNEGO (ale jak się okazuje jakże ważnego) zawodnika i zaczynamy panicznie myśleć jak to teraz będzie w tym sezonie? Re: Antonio Valencia - sebos_krk - 15-09-2010 13:54 Może wróci Hargreaves, kiedy grywał na prawym skrzydle potrafił miażdżyć... Re: Antonio Valencia - matys - 15-09-2010 13:59 Zobaczysz, że Antek do gry wróci szybciej jak Hargo Re: Antonio Valencia - Matti888 - 15-09-2010 14:43 Według pierwszych diagnoz Valencia nie będzie grał 6 miesięcy. To byłaby świetna wiadomość, ale na razie nie da się powiedzieć, czy to jest możliwe. Re: Antonio Valencia - panopticum - 16-09-2010 11:38 Będzie popierdalał o kuli, przecież i tak lewa noga służyła mu tylko do podpierania się. Niektórzy nawet twierdzili, że jej nie ma. Re: Antonio Valencia - paolo - 16-09-2010 20:45 Mam nadzieję, że ujrzymy go jeszcze w tym sezonie. Lubię gościa, jest skromny jak zauważył Daniel i nie pcha się do mediów. Oczywiście nie jest to coś złego, ale podoba mi się ta jego cecha. Skupia się na dobrej postawie na murawie i tak trzymać. Kuruj się, Antoś. Re: Antonio Valencia - matys - 17-09-2010 11:15 Cytat:Manchester United boss Sir Alex Ferguson has revealed Antonio Valencia could be back in action by the end of February. Valencia back by February :tuptup: Można być niemal pewnym, że jeszcze w tym sezonie Antek na boisko wyjdzie. Uff, bałem się, że będzie gorzej. Re: Antonio Valencia - paolo - 05-01-2011 19:19 Cytat:Antonio Valencia po trzytygodniowym pobycie w Ekwadorze powrócił do Manchesteru i dzisiaj uczestniczył w treningu "Czerwonych Diabłów" - podał dziennikarz "Telegraph", Mark Ogden. 25-latka od powrotu na boisko dzieli zatem kilka tygodni wytężonych ćwiczeń, dzięki którym odzyska on pełnię sił. Czytaj dalej: <a class="postlink" href="http://mufc.pl/aktualnosci/15775/antonio-valencia-na-ostatniej-prostej/#ixzz1ABbiL2EG">http://mufc.pl/aktualnosci/15775/antoni ... z1ABbiL2EG</a> Świetna wiadomość. Byleby tylko nie wrócił do gry zbyt szybko, bo to może owocować kolejnymi urazami. Re: Antonio Valencia - branka - 21-01-2011 12:56 Ferguson powiedział dzisiaj, że Valencia ma wrócić do gry w pierwszym składzie pod koniec lutego czyli za miesiąc. Przyda się, niech wraca cały i zdrów Re: Antonio Valencia - Foster - 06-02-2011 15:47 Mówi się, że Antoś potrzebuje jeszcze około dwa tygodnie. Być może zobaczymy go w meczu FA CUP. Już niedługo ma też zagrać w rezerwach. Mam tylko nadzieję, że z powodu naszych braków na skrzydłach, jego powrót nie jest na siłę przyspieszany, gdyż mogło to by się okazać tragiczne w skutkach. Re: Antonio Valencia - Lukas - 06-02-2011 20:02 Bardzo dobra wiadomość. Tylko patrzeć jak na skrzydłach będzie szalała dwójka Nani i Valencia chociaż potrzeba będzie pewnie trochę czasu na powrót do odpowiedniej dyspozycji Ekwadorczyka. Niemniej trzeba się tylko cieszyć. Re: Antonio Valencia - Mubinio - 06-02-2011 20:33 Hmmm ciekawe jak to teraz będzie wyglądało. Jak Park zachował swoją formę, a Giggs ostatnio przecież też gra dobrze, to oni mogą rządzić na lewym skrzydle. A wtedy powracającemu do formy Antkowi może przypaść rola zmiennika dla Naniego na prawym. No bo możemy być raczej na 100% pewni, że tak od razu nie będzie grał tak jak przed kontuzją - kwestia motoryki, bariery psychologicznej i tym podobnych rzeczy. Sam jestem aż ciekaw, co to będzie. :? |