![]() |
Szkoła/Studia - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Szkoła/Studia (/showthread.php?tid=78) |
Re: Szkoła - Peter Parker - 10-02-2008 19:53 I znów od jutra do szkoły... Ratunku, ja nie chcę! :| Re: Szkoła - bartez - 10-02-2008 20:42 haha ja mam ferie od jutra ![]() Re: Szkoła - paolo - 10-02-2008 20:43 Ha ha, ja od jutra oficjalnie cieszę się feriami. No bo oczywiście weekend, a w ogóle bez sensu, że trza było zacząć nowy semestr bez żadnej przerwy, ehh ;/ Re: Szkoła - Olis - 10-02-2008 21:09 Ja też jutro do szkoły, ale powiem wam, że nudzi mi się w tym domu ;p Ja lubię chodzic do szkoły, poodrabiac lekcje, pouczyc się ^^ Naprawdę, ale zapewniam wszystko ze mną w porządku. ![]() Re: Szkoła - Tomassen - 10-02-2008 21:27 Olis napisał(a):Ja też jutro do szkoły, ale powiem wam, że nudzi mi się w tym domu ;p Ja lubię chodzic do szkoły, poodrabiac lekcje, pouczyc się ^^ Naprawdę, ale zapewniam wszystko ze mną w porządku. W sumie czasem tez tak mam. Mam dosc szkoly, ale jak siedze w domu to mi sie nudzi ![]() Re: Szkoła - pablo - 10-02-2008 21:32 A macie coś takiego w wakacje? Wiem wydaje się głupie ale już tak pod koniec sierpnia naprawde chce mi się już wracać do szkółki bo brakuje mi tych codzinnych spontanicznych sytuacji 8-) Re: Szkoła - Olis - 10-02-2008 21:40 Dokładnie, w wakacje jest fajnie przez miesiąc, ale potem juz sama z siebie sięgam po książki ;p A angielskiego to już w ogóle sobie nie daruję, i nawet w ferie się uczyłam. Ale angol to w sumie nie nauka, tylko przyjemnosc. ![]() ![]() Re: Szkoła - vtg87 - 10-02-2008 21:43 Wiecie co... Ja tak miałam, owszem. Podstawówka, gimnazjum, liceum... Na studiach już nie. Tzn. tęsknię bardzo za ludźmi, ale mam dużo znajomych tych, za którymi tęsknię prawie na co dzień dostępnych, a mózg się ogłupia przez wakacje ![]() ![]() Ale ogólnie żeby tęsknić za niesprawiedliwymi wykładowcami (nie mówię o niesprawiedliwości w stosunku do mnie), o terrorze na niektórych ćwiczeniach i zapierdzielaniem przed sesją? O nie, nie tęsknię. Ale gdyby nie ludzie, na których mi zależy, pewnie już dawno bym zrezygnowała z tych studiów, bo czasem nie wyrabiam ;-) Re: Szkoła - madzia - 10-02-2008 21:46 Tomassen napisał(a):Mam dosc szkoly, ale jak siedze w domu to mi sie nudzi No, ja mam tak samo. Niby jak myślałam o feriach to była radość i szczęście, a minęły dwa dni i jak myślę, że jeszcze tak przez dwa tgodnie to już mi się nie chce. :/ No ale jakoś to będzie, a przynajmniej będzie się chciało do szkoły wracać ![]() I w wakacje jest to samo. Tak naprawde to chyba najbardziej znajomych brakuje i różnych akcji, które się tworzy ![]() Re: Szkoła - Olis - 10-02-2008 22:00 I na dodatek w wakacje same powtórki w TV :twisted: Prze-pra-sza-my Re: Szkoła - Tomassen - 10-02-2008 22:04 Dobra, ten offtop brnie już za daleko, myślałem, że się zatrzyma w pewnym miejscu ![]() ![]() ![]() Re: Szkoła - ring0 - 23-02-2008 11:57 Jak w regulaminie szkoły jest, że nie wolno nic zadawać na ferie a na poniedziałek mamy zapowiedzianą pracę klasową to jest sens się awanturować o przełożenie : >? Gupia matma. <świr> Re: Szkoła - bartez - 23-02-2008 12:05 Było miło ale się skończyło :/ Już po feriach, jeszcze tylko dziś i jutro i do szkoły :evil: drugi tydzień to zleciał zdecydowanie zbyt szybko. Co do praz domowych to zadali nam w h... szczególnie z maty ( 30 zadań chyba <świr> ) już nie wspomnę o klasówkach w pierwszym tygodniu... Re: Szkoła - Olis - 23-02-2008 12:14 Koledzy, nie narzekajcie ![]() ring0 napisał(a):Jak w regulaminie szkoły jest, że nie wolno nic zadawać na ferie a na poniedziałek mamy zapowiedzianą pracę klasową to jest sens się awanturować o przełożenie : >? W sumie nie zadał nic na ferie, praca klasowa jest PO feriach, ale oni uważają, że my w ferie będziemy się i tak uczyc. Więc nie ma sensu. Uczeń to dla nich smród, tylko byśmy chcieli sprawdziany przekładac. A z resztą to jest tylko matma... ![]() Re: Szkoła - ring0 - 23-02-2008 14:10 W tym właśnie problem, bo - nie oszukujmy się - jak będą chcieli zrobić sprawdzian, to choćby pawlo ich 3 razy zbluzgał to zdania nie zmienią... <gafa> |