![]() |
Koszulki - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: We are United! (/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Koszulki (/showthread.php?tid=8) |
Re: Koszulki - ring0 - 08-04-2008 19:58 Zawsze możesz zmienić zdanie, chętnie przyjmiemy Cie w nasze... szeregi. ![]() Re: Koszulki - sebos_krk - 09-04-2008 08:06 ring0 napisał(a):Zawsze możesz zmienić zdanie, chętnie przyjmiemy Cie w nasze... szeregi.Do tego potrzebna byłaby specjalna ranga "nawrócona/y" Wrzuć na allegro tą koszulkę, tam jest mało oryginalnych, więc możliwe, że ktoś będzie zainteresowany. Ja mam identyczną, więc drugiej nie wezmę na pewno :twisted: Re: Koszulki - Lukas - 09-04-2008 09:03 Gunners napisał(a):No własnie troche dziwna sytuacjatak w sumie to ja mam niedługo urodziny i chętnie bym przyjął taki prezencik 8-) i wcale bym nie marudził ![]() ![]() Re: Koszulki - Gunners - 09-04-2008 10:05 Oj nie ma mowy, żadne nawrócenie nie wchodzi w grę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Koszulki - radzio - 09-04-2008 13:36 Gunners napisał(a):Oj nie ma mowy, żadne nawrócenie nie wchodzi w grę Hehe, ale mimo wszystko na forum zapraszamy, miłe kibicki Arsenalu i innych drużyn :twisted: są zawsze mile widziane ;D Re: Koszulki - pablo - 01-05-2008 14:04 Mam pytanie związane z obecna koszulką United. Czy ten sam wzór będzie obowiązywał w następnym sezonie czy będą zupełnie inne? Bo nie wiem czy kupować teraz tą czy już poczekać te 3-4 miesiące na nową ![]() Re: Koszulki - Pawlak - 01-05-2008 14:53 Co sezon są inne koszulki. Re: Koszulki - Tomassen - 01-05-2008 15:54 Nie, obecna koszulka będzie na 2 sezony, czyli w następnym będzie ta sama ![]() Re: Koszulki - sebos_krk - 02-05-2008 08:03 Domyślam się, że na przyszły sezon zmieni się koszulka wyjazdowa biała i chyba dojdzie czarna bramkarska, w której Tomek już raz zagrał. Czerwona i czarna miały prezentację przed tym sezonem. Re: Koszulki - Rudii - 29-05-2008 22:53 Aha. Myślałem, że z okazji Euro Nike przygotuje jakąś nową serie. Tak czy inaczej aktualny model przypadł mi do gustu ![]() Re: Koszulki - mlody_unw - 30-05-2008 08:14 Rudii napisał(a):Myślałem, że z okazji Euro Nike przygotuje jakąś nową serie. Co ma piernik do wiatraka ? Mam koszulkę United i jest ok, ale wizualnie o wiele fajniejsza była ta z sezonu 06/07. Niestety dostałem ją w prezencie, więc nie wiem jak jest na allegro, ale również nie jestem przekonany do ceny 90zł. Re: Koszulki - sebos_krk - 30-05-2008 11:14 Rudii napisał(a):W ogóle kupił ktoś z was może oryginalną koszulkę Manchesteru na allegro ?. Bo nie wiem czy zamawiać. Podane tam ceny są dla mnie zbyt niskie. 90 zł za oryginalną koszulkę, w której występuje Man Utd to troche mało.Oczywiście, że jest to podróbka i nawet nie ma co się łudzić. Jest kilka możliwości, prócz megastore na Old Trafford. Albo sklepy Nike, które zwykle lubią zawyżać cenę, albo markety sportowe typu Go & sport, Megasport i inne występujące w dużych centrach handlowych. Ew poszukać w internecie dobrych sklepów sportowych jak np <a class="postlink" href="http://www.iss.punkt.pl/pl/start">http://www.iss.punkt.pl/pl/start</a> . Nawet jeśli nie mają akurat w ofercie to na pewno są w stanie sprowadzić. Jednak ceny będą na pewno ponad 200 zł i tego się nie da przeskoczyć. Re: Koszulki - radzio - 30-05-2008 11:20 sebos_krk napisał(a):Jednak ceny będą na pewno ponad 200 zł i tego się nie da przeskoczyć. Pamiętam jak byłem parę lat temu w Niemczech to oryginalna koszulka United kosztowała wtedy prawie 80 - 90 euro ![]() Za 90 zł takiej koszulki to się nie da kupić, chyba że używana xD Re: Koszulki - Rudii - 02-06-2008 20:00 Cytat: Rudii napisał(a):Myślałem, że z okazji Euro Nike przygotuje jakąś nową serie. Eeee. Nie wiem czy zauważyłeś, ale jeśli Nike i Adidas wprowadzają nowe modele dla reprezentacji to dla drużyn klubowych również się automatycznie zmienia. Bardzo rzadko mamy do czynienia z wyjątkami. Re: Koszulki - mlody_unw - 02-06-2008 21:04 W obecnym modelu zawodnicy będą grać jeszcze przez cały sezon 2008/09 ![]() |