Redcafe.pl - Manchester United Forum
Green & Gold szaliki - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32)
+---- Wątek: Green & Gold szaliki (/showthread.php?tid=831)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Re: Green & Gold szaliki - matys - 29-01-2010 14:50

No to jasne, że im taniej tym lepiej. Ale jak to jest w końcu, ma coś z tego MUST czy nie ma?

Re: Green & Gold szaliki - Piootrek - 29-01-2010 14:55

Wysłałem dzisiaj kolejne wiadomości przez formularz i na maila. Czekam na odpowiedź.

Re: Green & Gold szaliki - pharell - 29-01-2010 15:24

Piootrek napisał(a):Wysłałem maila jeszcze raz no i wysłałem kolejną wiadomość poprzez formularz kontaktowy. Mam nadzieję, że tym razem dostanę odpowiedź. Smile I tak sobie myślę, że jeżeli MUST nie otrzymuje nic z tych szali to czy jest sens zamawiać w Anglii i w sumie przepłacać? Jakie macie zdanie? Jeżeli opcja angielska nie wypali to robimy drogą "pasiaków".

No dlatego podałem info o, polskiej stronie - bo tam pewnie byłoby i szybciej i taniej. Czekam na info, pozdrawiam.

Re: Green & Gold szaliki - axid - 30-01-2010 00:19

dodajcie mnie do listy

Re: Green & Gold szaliki - axid - 06-02-2010 22:41

i co? ruszyło coś?
ja poproszę szalki razy 2 - moja maua też wyraziła chęć Wink

Re: Green & Gold szaliki - Pawlak - 06-02-2010 22:56

pharell napisał(a):
Piootrek napisał(a):Wysłałem maila jeszcze raz no i wysłałem kolejną wiadomość poprzez formularz kontaktowy. Mam nadzieję, że tym razem dostanę odpowiedź. Smile I tak sobie myślę, że jeżeli MUST nie otrzymuje nic z tych szali to czy jest sens zamawiać w Anglii i w sumie przepłacać? Jakie macie zdanie? Jeżeli opcja angielska nie wypali to robimy drogą "pasiaków".

No dlatego podałem info o, polskiej stronie - bo tam pewnie byłoby i szybciej i taniej. Czekam na info, pozdrawiam.

Czy szybciej to nie wiem, ale na pewno taniej. Kwestia tego, czy ktoś się podejmie zająć się tym wszystkim i wysyłania tych szali w całą Polskę, bo jest z tym duuuuuużo roboty.

Re: Green & Gold szaliki - Rudlak - 10-02-2010 12:49

Mnie też zapiszcie Panowie... Na razie 1 szaliczek, ale popytam po znajomych czy też nie będą chcieli Wink

Re: Green & Gold szaliki - Piootrek - 10-02-2010 14:08

No więc żadnej odpowiedzi nie mam. Ale dostałem na pw wiadomość w tej sprawie. Później dam wam zdjęcia proponowanych szali i koszta.

Re: Green & Gold szaliki - Zack - 10-02-2010 14:58

Na tej polskiej stronie można wyszyć L.U.H.G? Czy robimy wersję z herbem?

Re: Green & Gold szaliki - panopticum - 10-02-2010 15:48

Ja bym chciał taki zielonozłoty bez niczego.

Re: Green & Gold szaliki - Piootrek - 10-02-2010 17:27

[Obrazek: sz2k.jpg]
[Obrazek: sz5.jpg]
[Obrazek: sz4.jpg]
[Obrazek: sz1d.jpg]

Cena takiego szalika przy odpowiednim zmówienie powinna wynieść 7 funtów wraz z przesyłką z Anglii. Dodatkowy koszt to rozesłanie ich po Polsce, czyl koperta + znaczki co myślę max 4 zł na szalik wyjdzie. Im więcej osób zamówi szalik tym lepiej! :twisted: :twisted:

Re: Green & Gold szaliki - Matti888 - 10-02-2010 19:35

Dopiszcie mnie do tej listy Big Grin

Re: Green & Gold szaliki - pharell - 11-02-2010 12:54

O czyli coś się ruszyło, elegancko. Czekam na dalsze info, a inni niech się zapisują i nie czekają!

Re: Green & Gold szaliki - michal85 - 12-02-2010 09:36

<a class="postlink" href="http://www.joinmust.org/shop/product.php?xProd=57">http://www.joinmust.org/shop/product.php?xProd=57</a>

Cytat:All profits from the sale of these items will go towards the MUST Green & Gold Campaign

Re: Green & Gold szaliki - Duras - 13-02-2010 13:56

Cytat:Maximum Order Quantity: 2

no i po temacie :|