![]() |
HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Gry, Komputery i Internet (/forumdisplay.php?fid=26) +---- Wątek: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje (/showthread.php?tid=980) |
Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - sejman - 02-05-2011 10:43 dajcie do końca tygodnia, wiele osób ma mature i ta godzina to zabójstwo ( przynajmniej dla mnie). Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Kosma - 03-05-2011 20:58 Antyfutbol :* frustracje na temat obrony Częstochowy :* Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - sebos_krk - 03-05-2011 21:02 Spróbujcie to powtórzyć na bigu, gdzie nie ma opcji, żeby coś przypadkiem stracić, a co za tym można zamykać rywala w trzyosobowym ataku. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Kosma - 03-05-2011 21:04 Spoko 8-) Ale reakcja po meczu niczym FCB po meczach z Interem czy Arsenalem (A) :kox: "Spróbujcie tak zagrać na Camp Nou! Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Adis - 03-05-2011 21:05 Zraszaczy nie było? Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Kosma - 03-05-2011 21:08 Symulek też nie. To jeszcze nie ten poziom. @down - gościnnie graliśmy na Estadio da Mucha ![]() Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Intel - 03-05-2011 21:09 Nie chciałbym nic mówić, ale to KRaKi były gospodarzem meczu, więc... Poza tym, nie wiem, co się z Joga Bonito ostatnio dzieje. Skuteczność kiepska, przegrali z Orłami, ogolonymi przez słabe Luroin... Raport z meczu opublikowany. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - mucha - 03-05-2011 21:39 Po prostu mam wyjebane na tą grę. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - rav10 - 03-05-2011 21:46 I to się ceni ![]() Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Angelito - 05-05-2011 15:39 Czas ogarnąć temat haxball liga redcafe II edycja - będziemy zamykali kolejki w niedzielę o 22:00 więc proszę o rozegranie spotkań do 7 kolejki (gdzie nie będzie raportu wrzucamy walkowery) 3 kolejka - Orły Adasia vs FuckingWhat 4 kolejka - FuckingWhat vs PWP 5 kolejka - ASK vs FuckingWhat 6 kolejka - Pijani vs ASK 6 kolejka - Rzeźnik vs FuckingWhat 7 kolejka - Rzeźnik vs PIjani 7 kolejka - ASK vs KRaK 7 kolejka - Luroin vs FuckingWhat Wiem, że jest problem z dogadaniem terminu z zespołem FuckingWhat (truered nie odpowiada na PW) jeśli do niedzieli nie zagrają - ich przeciwnicy wygrywają w/o + 3 bramki a oni kończą zabawę Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Intel - 05-05-2011 16:22 Pewnie to wina tego, że trochę zmęczony jestem, ale nie jestem pewien dwóch kwestii zawartych w tym ogłoszeniu. Brak raportu = zwycięstwo 3:0 (walkower) drużyny, której choć jeden członek przybył na mecz? Poza tym, osobiście dałbym szansę FuckingWhat jeszcze i wywalił ich dopiero po pierwszej rundzie (jeśli taki stan rzeczy się utrzyma), przy pozostawieniu wyników (bo jednak co zagrali, to zagrali - jak klub w normalnej lidze wycofuje się z rozgrywek, jego punkty też pozostają). Z tym, że to tylko sugestia, w końcu nie ja tu rządzę. ![]() Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Kosma - 05-05-2011 17:33 Intel napisał(a):(bo jednak co zagrali, to zagrali - jak klub w normalnej lidze wycofuje się z rozgrywek, jego punkty też pozostają). Nieprawda. Jeśli klub kończy występ w rozgrywkach ligowych mając rozegranych mniej niż połowę spotkań, wszystkie dotychczasowe mecze z ich udziałem są uznawane za niebyłe. Jeśli zagra chociażby połowę + 1 mecz, tnie się walkowerami do końca. Kiedyś to przerabiałem na podstawie polskich rozgrywek, więc wiem, o czym mówię. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Adis - 05-05-2011 17:36 eheh Krisu :-D Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Intel - 05-05-2011 18:04 Cytat:Nieprawda. Zakładam, że dotarli do połowy rozgrywek. Piszę przecież, że dałbym im szansę do końca rundy (czyli połowę spotkań mają). Walkowery nie są zdefiniowane, więc, jako, że liczy się je w tabeli jako mecze, walkower to także mecz rozegrany. Zatem, przy mojej propozycji, mam jednak rację. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Kosma - 05-05-2011 18:25 Intel napisał(a):Nieprawda. Sam sobie przeczysz. Jak mogli dotrzeć do połowy rozgrywek, skoro rozegrali ze 2-3 mecze? Przecież te walkowery dostają za niestawienie się na mecz :!: "Walkowery nie są zdefiniowane..." - to tak, jakbyś powiedział, że zawodnik, który w każdym meczu ściągał koszulkę po strzelonej bramce zawsze ją miał, bo żółta kartka to żółta kartka - przecież mógł być faul, a nie paradowanie z gołą klatą. Przykład z dupy, ale teza nie lepsza. Co więcej, ich walkowery to nie są pojedyncze przypadki, ale recydywa i całkowite olanie tematu. Ja wiem, że Was jara porażka Kraka z nimi, ale spójrz na to po prostu obiektywnie. Dodam, że gdybyśmy z nimi nie grali, optowałbym i tak za anulowaniem wszystkiego (tak, jak to było z grą na bigu, mimo, że nam tam nie idzie). @Adis - tak wiem. Odpowiedź masz powyżej, a Intelowi przecież o to chodzi. |