Redcafe.pl - oceny, sugestie, propozycje - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: RedCafe.pl (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Dział: Uwagi i sugestie (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Redcafe.pl - oceny, sugestie, propozycje (/showthread.php?tid=1669) |
Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - panopticum - 01-10-2010 09:59 No wklejam [ flash=425,344]http://www.youtube.com/watch/v/aT1z8gNSjrA&feature=player_embedded[/flash] I pokazuje się biały kwadrat. Co jest nie tak z linkiem, wydaje mi się, że zrobiłem to dobrze? Nie dałoby się zrobić wklejania za pomocą jednego przycisku, tak jak na innych forach? Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Adis - 01-10-2010 10:07 Żeby zadziałało musisz usunąć fragment " watch/ " z linku. Co do ostatniego pytania jest ono do Radzia, na pewno można to zrobić dodając odpowiedni BBCode. Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 01-10-2010 11:57 panopticum napisał(a):Nie dałoby się zrobić wklejania za pomocą jednego przycisku, tak jak na innych forach? Widzisz walek jest taki, ze BBCODE jest troche ulomny. Probowlem tak zrobic i nie banglalo jesli user wkleil np pl.youtube.com a nie youtube.com To rozwiazanie jest co teraz gwarantuje calkowita elastycznosc choc jest ciut upierdliwe to fakt. Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Tomek91 - 26-02-2011 21:17 Tak z ciekawości, dałoby może radę wykombinować coś takiego, że kiedy ktoś zajmuje się pisaniem postu, to po "wyślij" może wyskoczyć info, że w czasie pisania naszego postu pojawiły się w tym temacie nowe, których nie przeczytaliśmy i zapytanie, czy nie chcemy ich najpierw odczytać, zanim wkleimy nasz? Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Kwas - 26-02-2011 23:25 Jeśli się nie mylę, to coś takiego już jest. Nie raz podczas wysyłania wiadomości zamiast tego wyskakiwał mi post użytkownika przed chwilą wysłany. Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Adis - 27-02-2011 12:45 Dokładnie, przecież jest już coś takiego. Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - RedLucas - 27-02-2011 15:05 Ale nie zawsze to się pokazuje. Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Tomek91 - 27-02-2011 21:53 To ta funkcja jest do włączenia w ustawieniach, czy jak? Bo ja sobie nie przypominam, żeby coś takiego mi wyskakiwało kiedykolwiek:? Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Jaroldz - 27-02-2011 22:17 Tomek91 napisał(a):To ta funkcja jest do włączenia w ustawieniach, czy jak? Bo ja sobie nie przypominam, żeby coś takiego mi wyskakiwało kiedykolwiek:? Mnie także taki komunikat nie wyskakuje. Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - rav10 - 27-02-2011 22:25 U mnie objawia się to w ten sposób, że jak odpisuje na jakiegoś posta, a w drugiej karcie mam otwarte RC, wyskakuje napis "Nowe posty na Redcafe" Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - sebos_krk - 27-02-2011 22:31 To nie o to chodzi rav. Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - mucha - 27-02-2011 22:33 Ta funkcja nie działa, bo zdarza mi się, że po meczach piszę obszerne posty i po dodaniu nie wyświetla mi się informacja, że ktoś mnie uprzedził. Natomiast taka możliwość istnieje na pewno, bo widziałem na innym forum Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Adis - 27-02-2011 22:36 Nie jestem pewny, ale ta funkcja działa chyba tylko wtedy, gdy klikniesz na "podgląd" a nie od razu na "wyślij". Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - RedLucas - 27-02-2011 22:37 Ja nigdy podglądu nie używam, a czasem mi się ten komunikat pojawia, a czasem nie. Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Adis - 27-02-2011 22:38 To nie wiem, "zainwestujcie w lepsze łącze". <gafa> |