![]() |
Komentarze do wszystkich typerów - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Komentarze do wszystkich typerów (/showthread.php?tid=288) |
- Skull - 14-03-2008 01:35 Ja chwilowo za porozumieniem z zaga92 bede zajmowal sie Mega Typerem,ale po świetach już trace role prowadzącego :wink: p.s - Mecz Celticu zostal przelozony,a ktos tam mial na nim BONUSA - co robimy? bo ktos sie moze czuc pokrzywdzony,wracamy do tego czy po prostu uznajemy to za wielki pech? :lol: nie liczymy bonusa / P. Tak wiec zrobilem,wszystko poprawione. Nowa kolejka juz jest,mozna obstawiac :wink: - Skull - 27-03-2008 12:26 Przydaloby sie już podliczyc ostatnią kolejke w typerze Champions League i podac nastepna bo lada moment bedą mecze :roll: p.s - Pejt załatwisz to przeniesienie postów w MT? 8) p.s2 - wrzucam typy do premiership bo juz czas - WoLaK - 30-03-2008 14:18 Jak tam z bonusem w tej kolejce.Ja i Wojtek mieliśmy Juve na bonusie,a mecz odwołano Czyli bez bonusa // P. - Ciampel - 01-04-2008 18:10 Jutro mecz Pompey vs WHU, którego jednak nie typujemy, bo za późno sobie o nim przypomniałem ![]() Mam trochę zaległości z liczeniem, także jak komuś się nudzi, to prosiłbym o pomoc od kolejki rozegranej 15. marca... :wink: Z góry dzięki. - Wojtek3 - 04-04-2008 13:09 Panowie spozniacie strasznie, szczegolnie w MEGA i LM, zobaczcie ile ostatnio ludzi zatypowalo, apeluje o szybsze wrzucanie meczy. ZASHI obudz sie, a sprobuj mi odpisac w jakis glupi sposob to Cie zbanuje ![]() I tak nie umiesz ![]() - Zashi - 04-04-2008 15:49 Wojtek3 napisał(a):ZASHI obudz sie, a sprobuj mi odpisac w jakis glupi sposob to Cie zbanuje Pejter napisał(a):I tak nie umiesz Czyli bedę spał spokojnie... :wink: To odpisze Ci tylko: chyba kpisz. Jestem pewny, że prawdopodobnie jutro podliczę. :mrgreen: - EricRyan - 08-04-2008 20:59 Właśnie sprawdziłem punkty za ostatnie pare kolejek w Premiership i nie wiem jak Wy liczycie punkty? Co kolejka to jakieś błędy :/ Różnice wynikają chyba z błędnego przyznawania 2 punktów: - przy prawidłowym wyniku 1:0, 2 punkty otrzymuja osoby które oddały typy 2:1, 3:2, 4:3 itd analogicznie. Następnym razem podam Ciampelowi ile kto (z pierwszej piątki) powinien mieć punktów w ostatniu paru kolejkach... - Wojtek3 - 08-04-2008 22:52 Może sie zblize do prowadzacej trojki, Ciampel wiem, ze to bojowe i cholernie ciezkie zadanie, ale, mozesz to sprawdzic ? 8) - Skull - 09-04-2008 00:30 EricRyan napisał(a):nie wiem jak Wy liczycie Zapewne chodzi o mnie bo ja zastapilem Ciampela. Z tego co piszesz wynika ze inaczej liczylem, ja to robie tak: prawidlowy wynik z bonusem - 6pkt trafienie zwyciezcy,ale niepoprawny wynik z bonusem - 2pkt prawidlowy wynik bez bonusa - 3pkt trafienie wygranej bez poprawnego wyniku i bez bonusa - 1pkt Jesli zle to mi to lata,bo tak liczylem wszystkim i ja sie przynajmniej podjolem tego liczenia,jak ktos ma pretensje to niech sam podliczy,pozdrawiam 8) - Ciampel - 09-04-2008 06:29 Później sprawdzę. W każdym razie, Skull, wielkie dzięki za pomoc ![]() - Ciampel - 09-04-2008 16:56 Skull, nie mam jakichkolwiek pretensji, ale trzeba to policzyć jeszcze raz. Trochę Pejt mi pomoże, w weekend wniesiemy poprawki do kolejek od 15.03 włącznie ![]() Mój błąd, prosząc Skulla o pomoc, mogłem podesłać od razu same zasady, choć uznałem to za oczywiste. No cóż, trudno ![]() - Skull - 09-04-2008 17:23 Ciampel napisał(a):Skull, nie mam jakichkolwiek pretensji, ale trzeba to policzyć jeszcze raz Wez mi tu wypisz jak to liczycie i dzis albo jutro w nocy to podlicze jeszcze raz ,zeby nikt juz sie nie denerwowal.... :lol: Powaga 8) - Pejter - 09-04-2008 18:32 Już wszystko poprawiłem. - WoLaK - 09-04-2008 18:36 Pejter napisał(a):Już wszystko poprawiłem.Jasne,jasne Panie Fryzjer. Już od dawna w Typerze zalatywało mi zakrojoną na szeroką skalę aferą. - Wojtek3 - 09-04-2008 18:38 Pejter napisał(a):Już wszystko poprawiłem. Grand. 8) |