![]() |
Newton Heath Haxball Club - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Haxball (/forumdisplay.php?fid=43) +----- Dział: Newton Heath Haxball Club (/forumdisplay.php?fid=30) +----- Wątek: Newton Heath Haxball Club (/showthread.php?tid=1034) |
Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Foster - 20-06-2011 22:03 <a class="postlink" href="http://www.speedyshare.com/files/29074050/2011-06-20-replay.hbr">http://www.speedyshare.com/files/290740 ... replay.hbr</a> Robak co się stało? Na początku tak dobrze broniłeś, a potem? Szkoda gadać... zaś frajersko przegrywamy mecz, chyba się nigdy nie nauczymy porządnie grać w tej obronie. Kurde śmiało mogłem coś strzelić... w sumie to zawsze niewiele brakowało. Myślałem, ze sobie tym meczem poprawie humor po dzisiejszym dniu, ale jest jeszcze gorzej ![]() Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Adis - 20-06-2011 23:38 Redcafe A 1-3 RealMadryt.pl [flash=450,300]http://www.youtube.com/v/ATjoBQDrLio[/flash] Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - robaldo - 21-06-2011 06:21 Hehe, sbs pierwsze bramka prawie identyczna, jak moja pierwsza wpuszczona ![]() Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Angelito - 21-06-2011 14:18 Chciałbym jak najszybciej zakończyć ligę bo wiem ,że w następnym sezonie sporo osób rezygnuje z brania udziału w takich zabawach - Castilla niedziela 21 Gramy składem jaki będzie dostępny (chcę dać pograć każdemu dlatego Kaka / rav zgłaszajcie kiedy możecie grać ) Zagrajmy derby na dniach po szkoda czasu Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - robaldo - 21-06-2011 18:03 Wiewior napisał(a):Chciałbym jak najszybciej zakończyć ligę bo wiem ,że w następnym sezonie sporo osób rezygnuje z brania udziału w takich zabawach Jakieś konkretne nazwiska? Pytam tak z ciekawości :| To przy okazji może komunikat: nie ma mnie na 100 % w piątek i w sobotę, jutro jestem tak na 85 %, ale to jeszcze dam znać, jak byście planowali jakiś mecz, czwartek, to na 60% będę, no i niedziela na 99 %. Tak po 22 w razie mogę coś jaśniej dać znać, w każdym bądź razie piątek i sobota jeśli o mnie chodzi odpada. ![]() Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Kosma - 21-06-2011 18:17 robaldo napisał(a):Wiewior napisał(a):Chciałbym jak najszybciej zakończyć ligę bo wiem ,że w następnym sezonie sporo osób rezygnuje z brania udziału w takich zabawach Kibice ![]() Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - kojot - 23-06-2011 17:07 ![]() Nie wiem skąd się to wzięło u mnie na dysku , aaaale obrazek nie kłamie i już dobrze wiemy kto powinien w pierwszm składzie grać :? Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - RedLucas - 23-06-2011 17:14 No dokładnie, Wy tam się spinacie, ale i tak to RED wygrał mecz! Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - kaka - 23-06-2011 17:23 kojot, długo siedziałeś nad tym przy fotoszopie? o_O Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - kojot - 23-06-2011 22:00 Po prostu chujowy zarzad reprezentacji , mlodzi , zdolni sa , a wystawiaja tych , co tu duzo mowic '' mniej utalentowanych'' ![]() Oj kaka , kaka porazka boli , ale spokojnie , moze jeszcze pokopiesz ze mna w pilke jak wejde na salony wielkiej , profesjonalnej pilki noznej, dzieki temu zdjeciu , ktore ukazuje wszystko ;* ![]() Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Breakthru - 24-06-2011 20:45 Załóżmy reprezentację C! Czasem nawet strzelam do właściwej bramki! :-D Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Wróg Arsenalu - 24-06-2011 20:50 Reprezentacja C już istnieje, tylko że sam Wiewiór jest, bo nikt nie chce z nim grać. Ja bym na Twoim miejscu zaczekał na angaż do A lub B od nowego sezonu. ![]() Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Breakthru - 24-06-2011 20:56 Oj to nie pytanie, czy ja chciałbym grać z Wiewiórem, tylko czy Wiewiór chciałby grać z kamikadze Breakthru. ![]() Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Foster - 25-06-2011 19:46 RCA - piszą do mnie z Barcelony, że chcą z Wami zagrać, ale Wiewiór nie odpisuje. Proponują termin środa bądź czwartek, RCB - gramy z Barceloną za tydzień w niedzielę o 21. Wszystkim pasuje>? Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Intel - 25-06-2011 22:16 Foster - nie wiem, być może wyjadę na ten weekend, bo są pewne plany z mojej strony. Wtedy byłbym niedostępny - jak coś, będę informował na bieżąco. |