![]() |
Komentarze do wszystkich typerów - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Komentarze do wszystkich typerów (/showthread.php?tid=288) |
- Skull - 10-04-2008 11:13 Dzis puchar Ueafa i znowu nas ominie typowanko :? Jest juz za pozno wiec nie wrzucam typów. zaga obudz sie 8) Juz czwartek ,wypadaloby wrzucic kolejke weekendową! :wink: - Wojtek3 - 11-04-2008 13:06 Kurwa Skull burak mnie dogania 8) - Ciampel - 11-04-2008 13:26 Eric cwaniak od dłuższego czasu daje praktycznie te samy typy co reason, dlatego zapewne nie straci przewagi ![]() Co do następnego sezonu, zostawiamy tylko PL, nie? Za dużo pierdolenia z tym wszystkim, problemy z prowadzeniem, punktacją itd. Lepiej dać jeden, ale porządnie wszystko ciągnąć. - Skull - 11-04-2008 13:29 Wojtek3 napisał(a):Kurwa Skull burak mnie dogania Dogania i minie ,a na koniec Wojtka bedzie zwal burakiem :lol: Ciampel napisał(a):Co do następnego sezonu, zostawiamy tylko PL, nie? Za dużo pierdolenia z tym wszystkim, problemy z prowadzeniem, punktacją itd. Lepiej dać jeden, ale porządnie wszystko ciągnąć Co Ty gadasz? Mega Typer musi zostac :!: Mozna zrezygnowac z LM ,ewentualnie wlaczyc ją do MT ,jak są problemy z typowaniem itd to ja sie moge tym zajac! Mam czas,checi ,zreszta to chyba widac bo pomagam podliczac i Tobie i zadze :!: - Zashi - 11-04-2008 14:01 Ciampel napisał(a):Eric cwaniak od dłuższego czasu daje praktycznie te samy typy co reason, dlatego zapewne nie straci przewagi Ale dobra taktyka to przecież połowa sukcesu Dobra taktyka. A jak ja tak zrobilem w jednej kolejce kiedys to sie oszustwo zwało... - Ciampel - 11-04-2008 15:07 Nie przypominam sobie, link proszę :wink: Twoje perypetie to przede wszystkim typer MŚ 2006, ale jakoś nie bardzo mam ochotę do tego wracać, bo tylko nam narobiłeś roboty, a oliwa i tak sprawiedliwa ![]() - reason - 11-04-2008 15:57 Zashi napisał(a):Ciampel napisał(a):Eric cwaniak od dłuższego czasu daje praktycznie te samy typy co reason, dlatego zapewne nie straci przewagi Ale dobra taktyka to przecież połowa sukcesu Dobra taktyka ale nie fair ![]() ![]() a tak na serio : moge komus na PW wyniki wrzucic zeby po rozpoczeciu meczow wrzucil na forum ?? Chcialbym miec jeszcze jakiekolwiek szanse ![]() Wrzuć minutę przed tak jak Eric ![]() - Ciampel - 11-04-2008 16:24 Z drugiej strony takie zagranie byłoby nie fair wobec niego, natomiast regulamin nie uznaje typowania w ten sam sposób co inni za coś zakazanego ![]() - Wojtek3 - 11-04-2008 16:59 Ja mysle, ze w nowym mozna wyjebac MT, zostawic PL i Champions League jest calkiem spoko i Skull moglby sie tym zajac bo Zashi widze, ze cos sie meczy ![]() - Zashi - 11-04-2008 17:41 Wojtek3 napisał(a):Zashi widze, ze cos sie meczy Co meczy!? Podliczam w odpowiednim czasie. Zawsze jest conajmniej te 2-3 do pierwszego meczu. Ciampel napisał(a):Nie przypominam sobie, link proszęNie ma juz tego chyba :wink: Ale pamietam, ze chodziło o ostatnią kolejke Typera Orange, bo dałem takie same typy jak Pejter aby mnie nie dogonił ![]() - Wojtek3 - 11-04-2008 17:45 LM powinna bys podliczana 2 tyg przed tak jak robilem to ja i inni na poprzednim forum wtedy zawsze byla wielka frekwencja w LM, a jaka byla przez ostatnie 2 kolejki to sobie policz i zobaczysz, dlatego męczysz. - Zashi - 12-04-2008 13:09 Poswieciłem sie i podliczylem :wink: - Wojtek3 - 12-04-2008 14:17 Zobaczysz ile Ci teraz ludzi zatypuje, 2x wiecej, bo 2x wiecej czasu. - Zashi - 12-04-2008 14:59 No własnie! I będe miał 2x wiecej liczenia :lol: - reason - 12-04-2008 15:06 Wlasnie wrzucilem wyniki na Typera Premiership i Eric pieknie skopiowal(no przepraszam zmienil 2 wyniki) ale zrobil to po czasie. :lol: Teoretycznie(i praktycznie ![]() ![]() |