Redcafe.pl - Manchester United Forum
Komentarze - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Piłkarzyki (/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Wątek: Komentarze (/showthread.php?tid=629)

Re: Komentarze - Foster - 09-08-2010 19:01

O to Ci chodzi, bo to jest jedyna zasada jaka obowiązuje w Pucharach, oczywiście prócz tego że gra się jednym pomocnikiem i dwoma napastnikami Wink

Re: Komentarze - Tomek91 - 09-08-2010 22:09

Jak na razie w pierwszej kolejce nie mam kim grać, mój jedyny gracz, który zagrałby ma kontuzję Sad

Re: Komentarze - Foster - 09-08-2010 22:13

Tomek do piątku jeszcze parę dni, także przynajmniej jedna kolejka w drafcie przeleci (przynajmniej mam taką nadzieję) Wink

Re: Komentarze - Adis - 09-08-2010 22:17

Za rok draft robimy na czacie, za długo trwa wybieranie w aktualnej formie.

Re: Komentarze - Minh - 09-08-2010 22:23

Nie uda ci się wszystkich zebrać w jednym czasie ;p

Re: Komentarze - Adis - 09-08-2010 22:26

I tak by w miarę szybko wybrać potrzebna będzie solidna lista grajków. Kto nie będzie mógł się pojawić przekaże tą listę do innego uczestnika i sprawa załatwiona. Damy radę. Wink

Re: Komentarze - Miko - 09-08-2010 22:48

Minh, jakoś na forum mufc.pl było nas ponad 30. Wink

Re: Komentarze - Wróg Arsenalu - 09-08-2010 22:54

Minh napisał(a):Nie uda ci się wszystkich zebrać w jednym czasie ;p
Ostatnio na mufcu odbył się draft gdzie w piłkarzykach bierze udział 36 osób i na czacie nie było może z 3-4 osób, przy czym Ci podali wcześniej listy z piłkarzami innym osobom. Wink

Ja proponuję by od następnej tury - czyli jak wybierze Jaroldz - skrócić czas wybierania np. do 4 czy 5 godzin.

Re: Komentarze - sebos_krk - 10-08-2010 07:25

Adis napisał(a):Za rok draft robimy na czacie, za długo trwa wybieranie w aktualnej formie.
Minh napisał(a):Nie uda ci się wszystkich zebrać w jednym czasie ;p
Z poniedziałku na wtorek godz. 4 nad ranem. Powinni być wszyscy ;]

Re: Komentarze - Miko - 10-08-2010 09:47

Sebos, uwierz mi da się to zrobić.

Re: Komentarze - Mata - 11-08-2010 16:48

Pierwsza kolejka musi zostać przełożona o tydzień. Bundesliga nie gra, czyli automatycznie pozostaje do wyboru piłkarzy z 5. lig. Widzę w tym akurat same plusy, dokończymy draft ;]

Re: Komentarze - Adis - 11-08-2010 16:51

Mata napisał(a):Pierwsza kolejka musi zostać przełożona o tydzień.
+1

Co do draftu na czacie naprawdę nie widzę problemu - listę zawsze można komuś przekazać a zebrać te 13-14 osób w jednym terminie by ludziom pasowało jest wykonalne. (na mufcu na drafcie było ponad 30 osób).
Teraz gdy draft odbywa się poprzez pozostawienie czasu 8h na wybór - tak naprawdę nie wiadomo kiedy będzie nasza kolejka - może być za godzinę (wariant mega optymistyczny, jak akurat wszyscy uczestnicy wejdą na redcafe i szybko wybiorą), a może być i za 120 godzin (wariant mega pesymistyczny - wszyscy wybierają ~8h). Tak byśmy zgrali jeden termin, załatwili to szybko i po problemie. <cwaniak>

Re: Komentarze - Wróg Arsenalu - 11-08-2010 17:21

Mata napisał(a):Pierwsza kolejka musi zostać przełożona o tydzień. Bundesliga nie gra, czyli automatycznie pozostaje do wyboru piłkarzy z 5. lig. Widzę w tym akurat same plusy, dokończymy draft ;]
Każdy ma po pięciu piłkarzy w składzie, do piątku po sześciu (niektórzy już będą mieć siedmiu) więc można wybrać podst. trójkę. Smile Pozostaje przy rozpoczęciu w ten weekend. Wink

Re: Komentarze - Czary - 11-08-2010 18:56

Ja jak najbardziej za rozpoczęciem za tydzień. Teraz nikogo nie zbawią te mecze. Brak Bundesligi, Serie A i La Liga to jest zdecydowanie za dużo biorąc pod uwagę, że większość opierała swoje składy właśnie na tych ligach.

Re: Komentarze - Tomek91 - 11-08-2010 19:56

Będą żelazne jedenastki?

Też popieram wstrzymanie się z inauguracją Smile