HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Gry, Komputery i Internet (/forumdisplay.php?fid=26) +---- Wątek: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje (/showthread.php?tid=980) |
Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Adis - 12-05-2011 21:16 Brawo Wiewiór, Kris, Rav. <śpi> pewnie będą się tłumaczyć, że nie grali na serio. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Angelito - 12-05-2011 21:20 wrzucili mnie jak było z 3:9 aaaa po drugie primo : jadłem i nie grałem od 4min Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - robaldo - 13-05-2011 13:19 Sęp... :lol: Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Kosma - 13-05-2011 13:41 A Oj tam. Tu już olewka była + niegrający wiewiór. Wcześniej było całkowicie odwrotnie Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - sebos_krk - 14-05-2011 07:43 Niebywałym jest, że odkąd trenujemy haxa więcej bramek wpuściłem po samobójach niż po strzałach rywala. Co się dzieje, że zawsze mnie to dotyka :mrgreen: Na lidze i reprezentacji problemu nie ma w ogóle. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Kosma - 14-05-2011 10:02 sebos_krk napisał(a):Niebywałym jest, że odkąd trenujemy haxa więcej bramek wpuściłem po samobójach niż po strzałach rywala. Co się dzieje, że zawsze mnie to dotyka :mrgreen: Na lidze i reprezentacji problemu nie ma w ogóle. Nie potrafisz zachować koncentracji przez cały czas. Nie nadawałbyś się do United Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Adis - 15-05-2011 20:08 Seria 5 meczów bez straty bramki w lidze, kolejno: KRaK, Joga, PWP, ASK, Rzeźnik. :tuptup: Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Wróg Arsenalu - 15-05-2011 20:14 I nominacja w kategorii "Największy gwiazdor". Gratulacje Adis. Wiewiór staraj się bo nie obronisz tytułu. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Adis - 15-05-2011 20:23 Spoko, jak mnie jako bramkarza nie doceniacie, to może choć gwiazdora dostanę. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Kosma - 15-05-2011 20:59 Panowie, bo znów miała miejsce kretyńska sytuacja. Poprzez lagi, które dzisiaj chyba na wszystkich hostach siedzą, mecz Rzeźnika z Pijanymi był jedną wielką parodią. Cztery bramki dla jednej z drużyn padły po ewidentnych lagach przeciwnika, które dawały się we znaki przez cały mecz. Zwracam się do rady ligi o podjęcie jakiejś decyzji w tej sprawie, jako obserwator wnioskuję o powtórzenie spotkania, bo to nie jest piłka. Udostępnię nagranie z meczu jako materiał dowodowy w sprawie. Pewnie skończy się na d***kracji, w której znów ludzie będą głosować nie ze względu na argumenty jednej czy drugiej ze stron, tylko z tego, co im się opłaca w tabeli. Ale to są uroki rozstrzygania wszystkiego droga d***kratyczną. Chociaż patrząc na tabelę, mam pewne przypuszczenia, co się stanie... Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - sebos_krk - 15-05-2011 21:11 Obejrzymy, zobaczymy, w tym wypadku nie ma potrzeby robić ankiety. W Waszym wypadku mogliśmy od razu zostawić wynik i nie byłoby problemu, bo rada ani przez moment nie rozważała w/o. Zawsze może ktoś inny to organizować, jak jest chętny. Cytat:Spoko, jak mnie jako bramkarza nie doceniacie, to może choć gwiazdora dostanę.Jakbym chciał to zrobiłbym mecz Joga - Fucking na taki sam wynik, jaki Wy dostaliście i nagle się by okazało, że na tą chwilę lepszą defensywę ma Joga, bo tylko 3 bramki btw. szczególnie, że tam dość łatwo nam poszło i bramki z dupy wzięte. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Kosma - 15-05-2011 21:16 sebos_krk napisał(a):W Waszym wypadku mogliśmy od razu zostawić wynik i nie byłoby problemu, bo rada ani przez moment nie rozważała w/o. Toż to ja wiedziałem od samego początku, tylko po co w takim razie była ta szopka z odwlekaniem z góry przesądzonej decyzji i d***kracją, która taki wybór na 100% by zatwierdziła, ale pozwoliła umyć ręce? 8-) Innymi słowy - krótkie, szybkie "Nie będzie w/o." rozwiązałoby sprawę. Ps. Mam dość tego tematu, jak pewnie wszyscy. Miałem go już nie poruszać, ale przez ten cytat musiałem. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Adis - 15-05-2011 21:19 sebos_krk napisał(a):Jakbym chciał to zrobiłbym mecz Joga - Fucking na taki sam wynik, jaki Wy dostaliście. sebos_krk napisał(a):W Waszym wypadku mogliśmy od razu zostawić wynik i nie byłoby problemu, bo rada ani przez moment nie rozważała w/o.PZPN! PZPN! JE*** JE*** PZPN! <śpi> Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Foster - 15-05-2011 21:27 sebos_krk napisał(a):Jakbym chciał to zrobiłbym mecz Joga - Fucking na taki sam wynik, jaki Wy dostaliście i nagle się by okazało, że na tą chwilę lepszą defensywę ma Joga, bo tylko 3 bramkiNie ma takiej potrzeby, przecież wiemy że jesteś najlepszy... Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - sebos_krk - 15-05-2011 21:31 JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Chciałem napisać, że rada ani przez moment nie rozważała dania w/o, chcieliśmy, żeby zostało to 1:0. A ankieta była szansą dla KraKa. <ściana> ale wtopa :oops: :oops: :oops: :oops: Cytat:Nie ma takiej potrzeby, przecież wiemy że jesteś najlepszy...O co Ci chodzi? To było do Adisa i naszej sportowej rywalizacji. Dogryźć czasem rywalowi też można. A przy okazji każdy bramkarz chciałby mieć takie stopera, jakiego mamy w reprezentacji |