![]() |
Komentarze do wszystkich typerów - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Komentarze do wszystkich typerów (/showthread.php?tid=288) |
- Skull - 09-05-2008 09:57 Wojtek3 napisał(a):od nowego sezonu calkowita redukacja typerow. why :?: Ciampel wez sie chłopie do roboty i podlicz co trzeba, zostala ostatnia kolejka,a pewnie wszyscy chcieli by juz w niedziele wieczorkiem świeżą i gorącą generalke 8) - Wojtek3 - 09-05-2008 10:40 Bo to ma byc zabawa a nie klotnie i wysylanie typow na priv. Dlatego. - Skull - 09-05-2008 12:24 Wojtek3 napisał(a):Bo to ma byc zabawa a nie klotnie i wysylanie typow na priv. Dlatego. Kłótni sobie nie przypominam,a wysylanie w koncowce sezonu na priv jest na miejscu jesli chce sie przegonic np lidera... Dziwi mnie to że tak po prostu chcesz pozbawic ludzi fajowej zabawy, może lepiej jakbys zrezygnowal z udziału niż tak odrazu pozbawiac innych frajdy? Bo ja tam jestem jak najbardziej za tym by w nastepnym sezonie byl Mega Typer (ewentualnie wlaczyc LM do niego) + Premiership.... ja już zadeklarowalem chec prowadzenia MT ,wiec problem z głowy. - Wojtek3 - 09-05-2008 13:11 Skull napisał(a):Kłótni sobie nie przypominam,a wysylanie w koncowce sezonu na priv jest na miejscu jesli chce sie przegonic np lidera... Ty chyba sobie kpisz. :lol: :lol: :lol: :lol: To nie tylko moja decyzja, ale tez innych moderatorow po zakonczeniu sezonu zbierzemy sie i skasujemy typery oraz zmienmy regulamin mam nadzieje. - WoLaK - 09-05-2008 14:53 Wojtek3 napisał(a):ow po zakonczeniu sezonu zbierzemy sie i skasujemy typery oraz zmienmy regulamin mam nadzieje.Wypadałoby chyba przedstawić waszą wizję typerów innym użytkownikom forum u zapytać się co o tym sądzą. Jak dla mnie najgorszą decyzją jaką można by było podjąć to pozostawienie tylko Typera Premiership. - Wojtek3 - 09-05-2008 16:38 Zapewne i spytam sie Was o zdanie. - Skull - 14-05-2008 23:20 Ciampel poznamy tabele koncową :?: :roll: Tam w Champions League tez juz mozna podliczyc,bo za tydzien final, nie spowolniac 8) Są już jakies konkrety Wojtek3? - Wojtek3 - 15-05-2008 13:02 nie rozumiem ? :lol: - Zashi - 15-05-2008 15:40 Skull napisał(a):Tam w Champions League tez juz mozna podliczyc,bo za tydzien final, nie spowolniac No warto by było, ale dopiero jutro to zrobie, bo mam z**** w szkole :roll: - Wojtek3 - 17-05-2008 18:04 W tej kolejce nie liczymy bonusa ani meczu Glasgowe Rangers. Skull podal, ze beda grali ze St Mirren a gralis z Motherwell. - zaga92 - 18-05-2008 11:10 Wojtek3 napisał(a):W tej kolejce nie liczymy bonusa ani meczu Glasgowe Rangers. Skull podal, ze beda grali ze St Mirren a gralis z Motherwell. Nie rozumiem problemu, skoro z ST Mirren graja w poniedzialek. - Wojtek3 - 18-05-2008 13:43 A ja widze, mecz mial byc w sobote. - Skull - 18-05-2008 18:30 Wojtek3 napisał(a):A ja widze, mecz mial byc w sobote. W sobote grali z Motherwell ,a z St Mirren w poniedzialek 19! Zrobilem tak specjalnie,bo jak wczesniej pisalem ,zabawe konczymy 20 maja, dzien po ostatnim spotkaniu,wtedy podam ostateczne wyniki i tabele... Gdzie Twoje typy WOjtek ? :roll: - Wojtek3 - 18-05-2008 20:35 A no chyba, ze tak, to juz lepiej mogles dac mecz z Motherwell i skonczyc dzis, po co kombinowac tyle. - Skull - 19-05-2008 00:57 Wojtek3 napisał(a):A no chyba, ze tak, to juz lepiej mogles dac mecz z Motherwell i skonczyc dzis, po co kombinowac tyle. Bo napisalem w ciemno ze koniec 20-tego a nic nie wiedzialem kiedy sie ligi koncza,dlatego taka kombinacja. Mamy remis,co teraz?dodatkowy mecz? |