HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Gry, Komputery i Internet (/forumdisplay.php?fid=26) +---- Wątek: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje (/showthread.php?tid=980) |
Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Foster - 01-06-2011 21:38 Proponuję pierdolnąć tą naszą ligę w chuj, skoro wszyscy z Wiewiórem na czele mamy to w dupie, co Wy na to? Zaraz pewnie Wiew się oburzy Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Angelito - 01-06-2011 21:44 Foster napisał(a):Proponuję pierdolnąć tą naszą ligę w chuj, skoro wszyscy z Wiewiórem na czele mamy to w dupie, co Wy na to? oburzony ;] Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Foster - 01-06-2011 21:55 Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Angelito - 01-06-2011 21:57 A tak serio chyba każdy widzi co się dzieje ,że się nic nie dzieje :mrgreen: zabić to dechą i dziękuje dobranoc Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - mucha - 01-06-2011 21:59 Ja dzisiaj chciałem grać, sebos pewnie też by grał. Orły były w komplecie. Więc w czym problem? Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - sebos_krk - 01-06-2011 21:59 Jeszcze za tą ligą zatęsknicie, jak akurat nie będzie żadnych rozgrywek reprezentacji. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Foster - 01-06-2011 22:02 mucha napisał(a):Ja dzisiaj chciałem grać, sebos pewnie też by grał. Orły były w komplecie. Więc w czym problem?W tym, że Wiewiór ma naszą ligę w dupie, przynajmniej tak pisał Dla mnie by nie było problemu skończyć tej ligi, jednak widać, że większości już się po prostu nie chce i olewają to z grubej rury. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Angelito - 01-06-2011 22:04 Foster napisał(a):mucha napisał(a):Ja dzisiaj chciałem grać, sebos pewnie też by grał. Orły były w komplecie. Więc w czym problem?W tym, że Wiewiór ma naszą ligę w dupie, przynajmniej tak pisał Kurcze napisało mi się i mnie powtarza teraz - reszta gra coś :?: tylko 2-3 zespoły mają grać cały czas Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Intel - 01-06-2011 22:09 Bo nie ma Luroinów - dlatego impas w rozgrywkach macie! Wyszło szydło z worka - to my byliśmy najważniejszą drużyną ligi! <skromny> Kontynuujcie ligę, nie ma co, Sebos dobrze mówi. Za miesiąc wracam i mam nadzieję mieć do czego wracać! :-D Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Kosma - 01-06-2011 22:17 Foster napisał(a):W tym, że Wiewiór ma naszą ligę w dupie, przynajmniej tak pisałTja, a jak remisowaliśmy z Jogą po przepięknym antyfutbolu też miał w dupie Jestem za tym, żeby ją dokończyć. Są kolejki otwarte, trzeba tylko wstrząsnąć ludźmi co nieco, bo ci niereprezentacyjni bądź z rzadka reprezentacyjni pewnie mieliby ochotę pokopać. A dodatkowo Sebos ma rację Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - RedLucas - 02-06-2011 16:28 Grajmy, bo chce mistrza i króla strzelców! :mrgreen: Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - rav10 - 02-06-2011 22:40 No to co najmniej 5 sezonów mamy do rozegrania, żeby te Twoje życzenia spełnić Redziu. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Wróg Arsenalu - 03-06-2011 06:31 Dobra pany, jak Wiew rezygnuje, to trzeba podjąć jakieś decyzje w związku z tym. Dogrywamy w ogóle drugi sezon do końca? Jeśli nie, to pozdro i do zobaczenia na wieczornych sparach/meczach reprezentacji. Jeśli tak, to: -co z Jogą? Ktoś musi grać w miejsce Wiewióra; -ktoś musiałby aktualizować tabelę, wyniki i strzelców; -warto by się sprężyć z tymi meczami, bo lada moment wakacje i ludzie będą odpoczywać w Egiptach czy na Helach. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - RedLucas - 03-06-2011 07:15 Wiewior, przestań pieprzyć. Przynajmniej ta ligę dograj. A jak już w reprze nie chesz to nie graj. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Kosma - 03-06-2011 15:49 Wróg Arsenalu napisał(a):-ktoś musiałby aktualizować tabelę, wyniki i strzelców;Mogę pomóc Sebosowi. Wróg Arsenalu napisał(a):-co z Jogą? Ktoś musi grać w miejsce Wiewióra;Nie mogę pomóc. :kox: Wróg Arsenalu napisał(a):-warto by się sprężyć z tymi meczami, bo lada moment wakacje i ludzie będą odpoczywać w Egiptach czy na Helach.+1 |