![]() |
Transfery rywali w Premier League - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Transfery (/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Transfery rywali w Premier League (/showthread.php?tid=191) |
Re: Transfery rywali w Premier League - RedLucas - 01-02-2011 19:40 A mi tam moje diabelskie serce mówi, że Suarez nie zaaklimatyzuje się w nowym otoczeniu, a Carrol zacznie balować i zapomni, jak się gra w piłkę :twisted: Re: Transfery rywali w Premier League - Jaroldz - 01-02-2011 20:08 E tam, Carroll przypomina mi Rooney'a sprzed czterech lat, kiedy też był porywczy, wywoływał skandale. Andy z czasem też się "ułoży" i uspokoi. Za dwa, trzy lata będzie to czołowy napastnik w Premier League i jeden z lepszych w Europie. Zobaczycie. Re: Transfery rywali w Premier League - ZasadKG - 01-02-2011 20:14 Jaroldz napisał(a):E tam, Carroll przypomina mi Rooney'a sprzed czterech lat, kiedy też był porywczy, wywoływał skandale. Andy z czasem też się "ułoży" i uspokoi.Hehe, no Rooney to tak sie ułożył i uspokoił że o ja pierdole ![]() Re: Transfery rywali w Premier League - Jaroldz - 01-02-2011 20:15 A może nie :?: Nie zauważyłeś u niego zmiany zachowania na mniej wybuchowy :?: Re: Transfery rywali w Premier League - fasol - 01-02-2011 20:44 RedLucas napisał(a):A to, że tak a nie inaczej wygląda jego gra w tym sezonie jest spowodowane tym, że po prostu od pewnego czasu ma w dupie Liverpool i na pewno nie mógł znaleźć w sobie odpowiedniej motywacji do gry w zespole broniącym się przed spadkiem. O czym to świadczy? Jest pizdą do kwadratu. Powinien pokazać, że klub może na nim polegać. Powinien "pociągnąć" ten zespół gdy nie szło. Kto miał to zrobić, jakiś Gong w ataku czy jak mu tam idzie? To nie lepiej się opierdalać i juz mysleć gdzie tygodniówkę dobrą można dostać i gdzie jest większa szansa na zdobycie jakiegoś pucharu. Czyja to wina, że zespół bronił się przed spadkiem przez moment, powinien wziąć na siebie chociaż część ciężaru gry, a nie spacerować po boisku jak Ania Rubik po wybiegu - jebany transwestyta! Opanuj się trochę z tymi określeniami w kierunku Torresa. //paolo Re: Transfery rywali w Premier League - RedLucas - 01-02-2011 20:58 Ciężko będzie nam dyskutować na ten temat, bo widzę, że jesteś mocno uprzedzony do tego grajka. Przyznam się, że nie oglądałem meczów Live i nie wiem czy rzeczywiście ewidentnie było widać, że ma klub w dupie. Za to wiem, że nawet jeśli podchodziłby do swojej pracy maksymalnie profesjonalnie, to wobec takich, a nie innych okoliczności zawsze zabrałoby mu tych paru procent do dania z siebie tej 100. Kwestia psychologi. Re: Transfery rywali w Premier League - Kwas - 01-02-2011 21:47 Jaroldz napisał(a):Boję się, że po tych wzmocnieniach piłkarzom Chelsea wzrośnie morale i teraz The Blues zaczną grać wyśmienicie, a 1 marca się zbliża nieubłaganie. Mam nadzieję, że jednak mecz z Chelsea zostanie przełożony na maj, być może wtedy te dwa mecze z nimi nie będę już miały wielkiego znaczenia.Nie osłabiaj mnie człowieku... Co my beniaminek, aby obawiać się spotkań z Chelsea ? Nie mogę Cię zrozumieć kompletnie, powiem nawet, że wkurwiasz mnie sypiąc takimi tekstami. Po prostu ręce opadają. Ciekawe jak to Ancelotti ułoży, bo piszecie o współpracy Drogby z torresem, a przecież niebiescy grają trójką w przodzie. Systemu specjalnie dla Hiszpana przecież nie zmieni. Re: Transfery rywali w Premier League - RedLucas - 01-02-2011 21:51 Kwas napisał(a):Jaroldz napisał(a):Boję się, że po tych wzmocnieniach piłkarzom Chelsea wzrośnie morale i teraz The Blues zaczną grać wyśmienicie, a 1 marca się zbliża nieubłaganie. Mam nadzieję, że jednak mecz z Chelsea zostanie przełożony na maj, być może wtedy te dwa mecze z nimi nie będę już miały wielkiego znaczenia.Nie osłabiaj mnie człowieku... Co my beniaminek, aby obawiać się spotkań z Chelsea ? Nie mogę Cię zrozumieć kompletnie, powiem nawet, że wkurwiasz mnie sypiąc takimi tekstami. Po prostu ręce opadają. Powiem Ci, że nie zdziwię się, jeśli zmieni. A jak nie on, to Romek, w końcu wydał te 50 mln i jego gwiazda nie będzie siedzieć na ławie ![]() Re: Transfery rywali w Premier League - Matti888 - 01-02-2011 22:01 RedLucas napisał(a):Zostają jeszcze dwie opcje, zrobi z Drogby skrzydłowego, albo posadzi go na ławę. Z Drogby skrzydłowego? Już raczej z Torresa, który częściej na nie schodzi. Re: Transfery rywali w Premier League - Czary - 01-02-2011 23:15 Redziu, tak się składa, że często oglądałem pool w tym roku i ja już przeczuwałem wcześniej że odejdzie. Zero chęci i inicjatywy. Jak chciał to podał celnie, jak mu się odechciało to wybił na aut itd. Kompletnie pokazywał że ma w dupie The Reds. Re: Transfery rywali w Premier League - fasol - 02-02-2011 14:32 Jeszcze odnosnie roszad z ostatnich dni, ciekaw jestem miny i zachowania Anelki jak Carlo zdecyduje, że on usiądzie kosztem np. Drogby, Torresa i Maloudy. Wariant z mistrzostw z RPA całkiem mozliwy :-D Re: Transfery rywali w Premier League - Jaroldz - 02-02-2011 14:46 A może teraz Carlo przestawi się na system 4-4-2 z Drogbą i Torresem w ataku, a po prawym skrzydle będzie biegał Anelka :?: Re: Transfery rywali w Premier League - Mubinio - 02-02-2011 16:02 Jaroldz napisał(a):A może teraz Carlo przestawi się na system 4-4-2 z Drogbą i Torresem w ataku, a po prawym skrzydle będzie biegał Anelka :?: Zwyczajnie będą grali trójką w ataku jak zwykle, oni się tam zmieniają co chwilę pozycjami. A co do sadzania Torresa na ławce: nie po to się kupuje auto za kilka milionów, żeby je postawić w prywatnym podziemnym garażu i opowiadać znajomym, jakie jest zajebiste. Będzie grał. Aż zacieram ręce na niedzielny mecz! :twisted: Re: Transfery rywali w Premier League - samcro - 02-02-2011 16:17 Carragher kocha klub i połamie Torresa i ten wypadnie do końca sezonu. Re: Transfery rywali w Premier League - Jaroldz - 16-02-2011 16:42 Ukryty tekst:
Ile razy jeszcze Chelsea złamie prawo i nadal nie spotka jej żadna kara :?: |