Redcafe.pl - Manchester United Forum
Redcafe.pl - oceny, sugestie, propozycje - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: RedCafe.pl (/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Dział: Uwagi i sugestie (/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Wątek: Redcafe.pl - oceny, sugestie, propozycje (/showthread.php?tid=1669)

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Hubson - 16-10-2011 11:06

Jest taka opcja na niektórych forach, że przy statystykach i informacji kto jest zalogowany jak są czyjeś urodziny to jest taka opcja jak wyślij życzenia. I tam masz do wyboru standardowe lub jakieś własne. Nie musi się to wiązać od razu z brakiem wpisów w "Życzeniach wszelakich". To tylko taka drobna sugestia

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Adis - 16-10-2011 16:03

Jak dla mnie zbędny gadżet. Dla ogółu są "życzenia wszelakie", a jeśli z kimś trzymasz bliższy kontakt, to możesz przecież podesłać życzenia przez jakiegoś fejsbóka czy innego sms-a.

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Jaroldz - 16-10-2011 19:16

mucha napisał(a):Za czasów kiedy ja byłem moderatorem, tematy meczowe pojawiały się jeszcze tego samego dnia, co ostatni mecz Wink Na przykład temat o meczu z City powinien już stać, ewentualnie po meczu z Otelulem Wink

Mam w nadchodzącym tygodniu trochę czasu, to jutro lub najpóźniej we wtorek temat już będzie stał i będzie można się wypowiadać w nim Wink

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Foster - 19-10-2011 18:20

Cytat:Za czasów kiedy ja byłem moderatorem, tematy meczowe pojawiały się jeszcze tego samego dnia, co ostatni mecz Na przykład temat o meczu z City powinien już stać, ewentualnie po meczu z Otelulem
Wtedy nie tylko meczowe były na czas, a nawet wcześniej niż powinny, ale była też świetna atmosfera, świetni ludzi i toczyły się naprawdę ciekawe dyskusje. Dziś, niestety... nie ukrywajmy jest gorzej. Większości ludzi już nie ma, ci co są ta albo zaglądają rzadko albo w ogóle nie piszą. Szkoda Sad

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - kojot - 19-10-2011 19:22

Moim zdaniem można by było wyznaczyć ludzi do zadań, a nie, że każdy może zrobić np. temat meczowy, a jak mu się nie chce to nie zrobi. Chętni na pewno by byli, nie tylko do zakładania tematów meczowych.

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Kosma - 19-10-2011 19:39

Ale jak chętnych nie ma teraz, to tym bardziej do wyznaczania się nie znajdą.

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Intel - 19-10-2011 19:43

Można działać na zasadzie - chętnego nie znajdziesz, prosząc ogół, a jedynie wskazując na niego palcem.

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - kojot - 19-10-2011 19:50

Jakaś ankieta, czy coś i Ci co się zgłoszą do jakiegoś moda. A jak nie to rzeczywiście kupa.

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 30-10-2011 11:35

Poprawiłem czas na forum. Prosiłbym o potwierdzenie, że Wam pokazuje poprawny czas

(bosz... po co wymyślili te zmiany czasu grrrr)

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Jaroldz - 30-10-2011 13:24

U mnie wszystko ok Wink

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Kosma - 16-11-2011 21:58

Był kiedyś wałkowany temat ewentualnej możliwości ignorowania konkretnych tematów?

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - sebos_krk - 16-11-2011 22:10

Jak żaden inny, ale odpowiedź jest zawsze taka sama - nie da się. :mrgreen:

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Tomassen - 17-11-2011 21:14

A ja dalej nie mogę tego pojąć i wciąż uważam, że jest to funkcja, której najbardziej brakuje na tym forum.

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 18-11-2011 13:02

Tomassen napisał(a):A ja dalej nie mogę tego pojąć i wciąż uważam, że jest to funkcja, której najbardziej brakuje na tym forum.

Po prostu nikt jeszcze nie zaklepał takiego moda do phpbb3.0.x = nie da się dodać bo nie ma ;-). Mówiąc inaczej - z pustego i Salomon nie naleje ;-)

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Adis - 18-11-2011 21:07

Swoją drogą ustawcie w końcu grupy i przywileje (haxball + piłkarzyki, bo chyba o te fora chodzi) prawidłowo, tj. widoczne tylko dla członków, i załatwione. Wink