Redcafe.pl - Manchester United Forum
Liga Mistrzów - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33)
+---- Wątek: Liga Mistrzów (/showthread.php?tid=247)

- zaga92 - 03-04-2008 16:27

Ciampel napisał(a):
zaga92 napisał(a):Mecz Arsenalu z Chelsea byl wlasciwie monotonny.

O młodzikach mówisz? Czy ostatnich derbach Londynu z 23. marca? ;>

Lapiesz mnie za slowka. Zdarza sie taka malutka pomylka :wink: Juz poprawilem :wink:

- Greggy - 03-04-2008 19:58

WoLaK napisał(a):Znalazłem te zdjęcia.Po prostu cudo

No to jest wręcz fenomenalne!! .. widać , że są dobrze zorganizowani , bo podejrzewam , że mało którzy kibice umieli by zrobić coś tak cudnego!! Oczywiście nie rażąc kibiców z OT Wink) .. pozdrO Wink

- Skull - 03-04-2008 20:18

Grzeho napisał(a):To ze zagra Messi nie musi od razu oznaczac, ze jest w super formie

Zanim dojdzie do tego starcia to wróci również Vidic no i Messi sobie nie pogra :twisted: A tak wogóle to Frank bedzie mial dylemat,bo Bojana raczej nie posadzi na ławie (spisuje sie ostatnio wysmienicie) Etoo?Henry? wszystkich raczej nie wsadzi do skladu :lol:

- KanT - 04-04-2008 19:22

Nie wsadzi Ronaldinho, który naderwał mięśnie i wstępnie nie zagra do końca sezonu 8)

Jeszcze wzmianka o mobilizacji Romy...

Cytat:Włoska modelka Sabrina Ferilli wpadła na niecodzienny sposób zmobilizowania piłkarzy AS Roma. Obiecała bowiem, że jeśli rzymianie awansują do półfinału Ligi Mistrzów, zrobi striptiz przed piłkarzami i kibicami.
Ferilli, która ma obecnie 43 lata, już raz rozebrała się do bikini przez kibicami i piłkarzami, kiedy AS Roma sięgała w 2001 roku po mistrzostwo Włoch.

Teraz podopiecznych Luciano Spalettiego czeka jednak trudne zadanie, bowiem w pierwszym meczu ćwierćfinałowym ulegli oni przed własną publicznością Manchesterowi United 0:2.

- Kuba_^^ - 04-04-2008 21:28

Jak na 43 lata to całkiem całkiem ta pani, jednak to i tak raczej nie pomoże, Roma nie da sobie rady na Old Trafford, proste Wink

- Wojtek3 - 04-04-2008 21:36

[Obrazek: sabrina-ferilli.jpg]

Jak dla mnie to ona ma 25 lat i moze mnie codziennie budzic do szkoly i pracy 8)

- Fred The Red - 04-04-2008 22:17

Photoshop is a God :wink: Prędziej Anderson by ją wziął 8)

- Wojtek3 - 04-04-2008 22:25

Fred The Red napisał(a):Photoshop is a God :wink: Prędziej Anderson by ją wziął 8)

Chcialbys zeby to był Photoshop.

- WoLaK - 04-04-2008 22:40

Sabrina Ferilli
Pani jest przepięknej urody i co do tego nie ma żadnej wątpliwości Tongue

Niestety i stety nie będzie tego striptizu z powodów wiadomych Wink

A czy United nie mają jakiejś tak urodziwej fanki ? Big Grin Dodatkowa mobilizacja jest zawsze potrzebna Big Grin

- Fred The Red - 04-04-2008 22:45

Duże ma Tongue
Kiedyś widziałem Justin'a, ale to zależy kto co lubi Tongue

Nie mówiłem, że jest zła bo nie jess, ale w naturalność większości sesji tych Pań nie wirzę :wink:

- Red - 05-04-2008 09:21

ale panowie, nie oszukujmy sie - fotoshop tez tu duzo daje, moze ta pani jest ladna, ale na pewno w rzeczywistości trochę inaczej wygląda

- KanT - 05-04-2008 11:17

Panowie, nad czym my się w ogóle rozwodzimy Smile? Kibice romy to dzieciaki 11-13 lat, którym obojętne co zobaczą, byleby to coś było nagie :lol:

- woyteq - 05-04-2008 11:21

Temat o LM a 10 postow z rzedu o jakiejs glupiej wloskiej XXXXX ktora tak samo spelni swoja obietnice jak Sofia Loren gdy Napoli mialo awansowac i awansowalo do serie a. Ta o tyle jest "bezpieczna" ze Roma ma zerowe szanse na awans.

Skupic sie na tym co wazne a nie gadac o babach.

Wisła nie śpi Wisła czuwa !

- Wojtek3 - 05-04-2008 12:19

Red napisał(a):ale panowie, nie oszukujmy sie - fotoshop tez tu duzo daje, moze ta pani jest ladna, ale na pewno w rzeczywistości trochę inaczej wygląda

W TV tez mozna uzyc Photoshopa ?

- Red - 05-04-2008 12:35

Wojtek3 napisał(a):
Red napisał(a):ale panowie, nie oszukujmy sie - fotoshop tez tu duzo daje, moze ta pani jest ladna, ale na pewno w rzeczywistości trochę inaczej wygląda

W TV tez mozna uzyc Photoshopa ?

a czy slyszales powiedzenie, ze telewizja kłamie ? Smile dobra koniec dyskusji ;d ja po prostu nie chcialbym zeby mnie budzila do szkoly/pracy bo spokojnie by mogla byc moja matką w tym wieku Tongue