Redcafe.pl - Manchester United Forum
Kółko wzajemnej adoracji - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18)
+---- Dział: Społeczność (/forumdisplay.php?fid=19)
+---- Wątek: Kółko wzajemnej adoracji (/showthread.php?tid=1490)

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Oskar - 14-04-2008 20:53

O tym, że jestem zawsze z drużyną od pięknych zwycięstw po sromotne klęski itp itd etc Smile

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Tomassen - 14-04-2008 21:43

Do ludzi bardziej obeznanych i do... tych... bardziej obeznanych: jak mam płytkę CD-RW, nagram sobie na nią piosenki audio, to mogę ją później skasować i znowu nagrać audio, i znowu i znowu?

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Lucas - 14-04-2008 23:04

Si.

Re: Kółko wzajemnej adoracji - bartez - 15-04-2008 13:55

tmmsn ta
co do listu to też chyba muszę kiedyś napisać bo z anglika dośc dobry jestem

Re: Kółko wzajemnej adoracji - sebos_krk - 15-04-2008 14:02

Tomassen napisał(a):Do ludzi bardziej obeznanych i do... tych... bardziej obeznanych: jak mam płytkę CD-RW, nagram sobie na nią piosenki audio, to mogę ją później skasować i znowu nagrać audio, i znowu i znowu?
Możesz. Właśnie taka jest zaleta CD-RW.

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Olis - 15-04-2008 14:23

To wy gejki nie pisaliści listów do MU? Ja to myślałam, że każdy z was ma w domu sterty autografów i pamiętek Smile Osobiście namiętnie pisuję do Manchesteru i tylko Rio uparty jak osioł nie odesłał nic.

Ale ciepło dzisiaj ^^

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Michelle - 15-04-2008 14:37

Olis, ja na przykład nie pisałam i jak na razie nie mam zamiaru pisać. Bo po co mi jakiś podpis? Z autografów to ja mam tylko całej reprezentacji szczypiornistów, wicemistrzów świata z dedykacją i Rafała Kuptela, od którego to dostałam. Szczerze powiedziawszy autografy za bardzo mnie nie kręcą. Rozumiem mieć -no w sumie nawet fajna rzecz, ale pisać listy, zabiegać o to? To raczej nie dla mnie Wink

Re: Kółko wzajemnej adoracji - ring0 - 15-04-2008 14:45

No... to nie. :}

Qwerty w bezstratnej jakości, muaaaaa =*

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Olis - 15-04-2008 14:52

Cytat:Olis, ja na przykład nie pisałam i jak na razie nie mam zamiaru pisać. Bo po co mi jakiś podpis? Z autografów to ja mam tylko całej reprezentacji szczypiornistów, wicemistrzów świata z dedykacją i Rafała Kuptela, od którego to dostałam. Szczerze powiedziawszy autografy za bardzo mnie nie kręcą. Rozumiem mieć -no w sumie nawet fajna rzecz, ale pisać listy, zabiegać o to? To raczej nie dla mnie

Według mnie super sprawa. Po co podpis? A chociażby dla samej świadomości, że mam. Miło sobie włożyć w antyramę i powiesić na ścianie. Świetnie to wygląda, a poza tym to fajna pamiątka. Nie mam nic cenniejszego w domu <hahaha> No a jak ktoś chce to musi zabiegać i pisać listy, sami nie przyślą Wink Poza tym, ćwiczę angielski - jak odeślą, to znaczy ze zrozumieli ;p
Autografy rzadzą. <cwaniak>

Re: Kółko wzajemnej adoracji - ring0 - 15-04-2008 14:57

Patrzcie co mi listonosz przyniósł:

[Obrazek: zoontrio_c.jpg]

Piękne Zune, jebać ipody :mrgreen:

Re: Kółko wzajemnej adoracji - radzio - 15-04-2008 16:14

ring0 napisał(a):Piękne Zune, jebać ipody :mrgreen:
Ty wspierasz Micro$ofta :| .... łeee łeee łeee

Re: Kółko wzajemnej adoracji - ring0 - 15-04-2008 16:30

Buy Zune, Be better =]
W sumie nie wiem co wy linuxowcy macie do microsoftu, mieli łeb na karku kiedy trzeba i mają prawo teraz czerpać z tego korzyści =) A te Zune jest zajebiste, jak sobie przypomnę mojego starego ajpoda do aż przyjemnie posłuchać =D

Re: Kółko wzajemnej adoracji - radzio - 15-04-2008 16:51

ring0 napisał(a):W sumie nie wiem co wy linuxowcy macie do microsoftu
NIe no Big Grin chill, ale iPod > Zune Big Grin takie moje zdanie Big Grin, iPod Touch miażdży ;D

btw
jak ktoś ma konto na Wykopie to może wykopać:
<a class="postlink" href="http://www.wykop.pl/link/57303/najgorsze-kontuzje">http://www.wykop.pl/link/57303/najgorsze-kontuzje</a>

Ktoś wykopał to już można pomóc ;D

Re: Kółko wzajemnej adoracji - ring0 - 15-04-2008 16:57

Boś Zuna nie widział =P To cudeńko miażdży dopiero :-)

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Luki - 15-04-2008 17:49

iPod i Zune ssą. Walkmany to jest to 8-) A z mniej mobilnych to opcja odtwarzania winyli 8-)