![]() |
Transfery rywali w Premier League - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Transfery (/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Transfery rywali w Premier League (/showthread.php?tid=191) |
Re: Transfery rywali w Premier League - daniel - 17-03-2011 14:53 Jaroldz napisał(a):Nie zmienia to faktu, że zakupili grajka, który się niesamowicie zapowiada Łe tam, chłopak dołączy do nich dopiero jak skończy 18 lat, plus odpowiednie wejście do zespołu, plus załapanie stylu gry w EPL, więc jak na moje nie ma się czym podniecać. U nas w akademii na pęczki takich(Cole czy King), plus Welbeck, plus Makeda (chociaż tu może być różnie) czy Chicha. Na mnie ten transfer nie robi żadnego wrażenia. Re: Transfery rywali w Premier League - rav10 - 21-03-2011 20:57 Cytat:Everton have placed a €25 million price tag on Marouane Fellaini after being notified of interest from Real Madrid, Goal.com UK can reveal. Hmm uważam Fellaini'ego za naprawdę solidnego środkowego pomocnika, pytanie tylko czy ten zmarnuje sobie karierę i przejdzie do Realu. Lass,Ozil,Khedira,Xabi to z pewnością konkurenci do miejsca w składzie, a o żadnych młodzianach czytac mi się nie chce, bo Liga Hiszpańska mało mnie interesuje :-D Oby pomocnik Evertonu sięgnął po rozum do głowy i w razie ewentualnej oferty, po prostu ją odrzucił <cwaniak> Re: Transfery rywali w Premier League - panopticum - 21-03-2011 21:29 Ja to chciałbym go u nas. Re: Transfery rywali w Premier League - Jaroldz - 22-03-2011 13:05 Lass po sezonie ma odchodzić z Realu, to szukają kogoś nowego do środka pola. Ale i tak pewnie to plotka. Re: Transfery rywali w Premier League - RedLucas - 22-03-2011 19:37 LASS! Mam nadzieję, że nie przepuścimy tej okazji. Do tego Young i paka na kolejny sezon kompletna. Re: Transfery rywali w Premier League - mucha - 22-03-2011 19:45 Taka sama podnieta była na Joe Cole'a. I kto miał rację? Jak zwykle Ferguson ![]() Re: Transfery rywali w Premier League - RedLucas - 22-03-2011 19:47 To, że Cole gra chuja w Live, nie znaczy, że grałby chuja u nas <niesforny> Re: Transfery rywali w Premier League - BeBaD - 22-03-2011 21:13 Całe Live gra chuja to się chłop dostosował, Fellainiego też bym nie brał.... to nie klasa Roo żeby kupować go za taką kase podczas gdy ten jest kontuzjowany do końca sezonu. Re: Transfery rywali w Premier League - panopticum - 22-03-2011 22:46 Dobra, Suarez nie gra chuja. A co ma do rzeczy kontuzja Fellainiego? I tak teraz byśmy go nie wzięli. Re: Transfery rywali w Premier League - sebos_krk - 23-03-2011 08:36 W końcu i Suarez spuści z tonu, jak zobaczy, że wiele z tej drużyny wyciągnąć się nie da. Kwestia motywacji. Chyba, że jakoś cudownie zaczną w końcu budować dobrze grający zespół, w co nie wierzę, bo nie pamiętam żadnego majstra lfc ;] Re: Transfery rywali w Premier League - BeBaD - 23-03-2011 14:11 panopticum napisał(a):Dobra, Suarez nie gra chuja. Pisalismy akurat o Cole'u Re: Transfery rywali w Premier League - panopticum - 23-03-2011 14:16 Że gra chuja, bo jest w Liverpoolu. Suarez gra w Liverpoolu i gra zajebiście. Mam rozrysować? Re: Transfery rywali w Premier League - Janczar - 23-03-2011 16:01 Liv ma wiele więcej pociechy z Suareza niż City z Dzeko. sebos_krk, za mojego życia Liv jeszcze nie miało majstra :-D I wątpię, że Suarez pociągnie cały zespół sam do jakiegokolwiek pucharu. Re: Transfery rywali w Premier League - BeBaD - 23-03-2011 19:48 panopticum napisał(a):Suarez gra w Liverpoolu i gra zajebiście. Mam rozrysować? Nie musisz. Mi bardziej chodzilo o to że kiedy Cole doszedł do Live to cały ich zespół grał słabo. Furrory to tam on nie zrobił, a przecież tylu żałowało że SAF się o niego nie postarał. Widocznie po raz kolejny miał nosa. Suarez akurat nie ma tu nic do rzeczy. Re: Transfery rywali w Premier League - rav10 - 31-03-2011 15:51 No to lecimy. Po debiucie reprezentacyjnym w meczu z Ghaną, zainteresowanie Gary'm Cahillem wyraził Arsene Wenger. I to Arsenal jest faworytem do ściągnięcia tego obrońcy w lecie. W grę wchodzi też Liverpool i Bayern. To ponoć nie koniec zakusów transferowych Londyńczyków... Wenger interesuje się też bramkarzem Wolfsburga- Diego Benaglio. Czyżby jeden z Polaków będzie musiał szukać sobie nowego klubu? Obstawiam Fabiana. No i nowym długoterminowym kontraktem z Liverpoolem może się pochwalić Lucas Leiva, chłopak będzie czerwony (ze wstydu) do 2015. |