![]() |
Komentarze do wszystkich typerów - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Komentarze do wszystkich typerów (/showthread.php?tid=288) |
- Zashi - 21-07-2008 21:06 Na 100% w nadchodzącym sezonie bedzie typer Premiership, ale czy robimy tez inne? - ziomo - 22-07-2008 08:15 Zashi napisał(a):Na 100% w nadchodzącym sezonie bedzie typer Premiership, ale czy robimy tez inne? Ja uważam,że powinno być tak jak ro temu.Tzn,Premiership,MT,w którym będzie po pare meczy z lig: Francuskiej,Polskiej,Niemieckiej,Hiszpańskiej,Włoskiej,Szkockiej PS.A może robimy typera na IO w Pekinie,jeśli chodzi o Piłkę Nożną? - Grzeho - 22-07-2008 11:09 Typer LM tez bym zostawil. - Zashi - 22-07-2008 13:29 Grzeho napisał(a):Typer LM tez bym zostawil. No i ja sie nim zajme... - Skull - 27-07-2008 12:36 Uważam że powinny byc trzy typery jak ostatnio, Premiership to podstawa,na LM jest już chętny,ja moge zając sie MT jak obiecalem 8) - Wojtek3 - 30-07-2008 17:51 Niech ktos zobaczy w komnacie jak to wybralismy ale 3 chyba nie bylo o ile dobrze pamietam. - Pejter - 30-07-2008 18:11 Premiership i Mega Typer (w nim zawarta też LM) - Skull - 31-07-2008 12:51 Pejter napisał(a):Mega Typer (w nim zawarta też LM) Ja bym jednak proponowal zrobic trzy typery i w tym ostatnim uwzglednic i LM i Puchar Uefa cos pod nazwą "EP" mniej zamieszania,bo jak bedzie LM i PU o trzeba ciagle siedziec i na birzaca liczyc zeby wyrobic sie i wczesniej podac kolejke na weekend,a zawsze z tym byly narzekania,odrebny temat tylko z typami europejkich pucharów rozwiazalby problem,tym bardziej że Zashi jest chetny to prowadzic. Ja biore MT. - Wojtek3 - 31-07-2008 20:03 Chyba jednak zostawimy 2, tak jak pisal Pejter. W tamtym sezonie byl za duzy burdel i duzo zamieszania. Mysle, ze to dobry pomysl. - Skull - 01-08-2008 09:46 Wojtek3 napisał(a):duzy burdel i duzo zamieszania. Myśle że dopiero teraz tak bedzie :twisted: Na oddanie typów powinno byc minimum 5 dni żeby wszyscy mieli czas to zrobic ,tym bardziej że wprowadzacie nowe zasady o wrzucaniu typów. Teraz jak ma dojsc do MT jeszcze LM o dopiero bedzie burdel i narzekanie. Ja sie podejme prowadzenia MT tylko wtedy gdy bedzie tak jak ja chcę ,jesli nie to niech bierze to ktos inny. A tak wogóle to były jakies upominki za typowanie czy nie? Bo bylem na podium w kazdym typerze a kwiatów i wódki jak nie było tak nie ma :roll: - Wojtek3 - 01-08-2008 13:16 Chodzilo mi bardziej o szopki ktore odpieprzali ludzie ktorzy blisko siebie i wysylai typy na PW. M.in. dlatego.. - Zashi - 01-08-2008 16:35 Skull ma racje. Dajmy na to kolejke z emczami Pucharu UEFA. Koncza sie w czwartek wieczorem/ w nocy, a w piątek juz ruszali ligi zagraniczne. Zamało czasu. - Skull - 03-08-2008 15:53 Zashi napisał(a):Skull ma racje Musiałem porozmawiac w cztery oczy z Pejterem by dopiąc swego :lol: MT prowadze po swojemu,Zashi możesz brac LM :wink: Za pierwszą lokate w MT jest nawet nagroda ,którą już przekazalem w odpowiednie ręce 8) Pozdro - Zashi - 03-08-2008 19:32 xaxa - good job Skull :wink: Typera LM oczywiscie zaczniemy od fazy grupowej. Bedzie mała nowosc - w fazie pucharowej bedzie obstawiac karne. ![]() - Pejter - 03-08-2008 22:41 Jak tylko któryś z prowadzących nawali to od razu anulujemy danego typera - tak tylko ostrzegam, bo nie chce, żeby były sceny jak w poprzednim sezonie :wink: |