Newton Heath Haxball Club - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Haxball (/forumdisplay.php?fid=43) +----- Dział: Newton Heath Haxball Club (/forumdisplay.php?fid=30) +----- Wątek: Newton Heath Haxball Club (/showthread.php?tid=1034) |
Re: Reprezentacja Redcafe - Adis - 18-03-2011 23:29 Dobrze, że miałeś czyściciela przed sobą. <niesforny> Re: Reprezentacja Redcafe - sebos_krk - 18-03-2011 23:32 Jakbyśmy się zamienili byłoby to samo ;] Fajna jest pozycja stopera, a jeszcze lepsza przy 5v5, bo jak jest po 4 to jednak trzeba też brać udział w ofensywie. (No chyba, że rywal taki jak dziś przez 20 minut <niesforny> ) Re: Reprezentacja Redcafe - Foster - 18-03-2011 23:32 mucha napisał(a):Sorry, ale w weekend wieczorem nie mam zamiaru marnować czasu przed haxballem. W niedzielę mogę grać, bo nie mam w zwyczaju gdzieś się szwędać w ten dzień, ale piątek i sobota dla mnie odpada.Tak tylko zapytałem Oczywiste, że piątek to dzień w którym się powiedzmy odstresowuje cały tydzień, no sobota w sumie też Co do soboty to chyba nie ma sensu skoro nie będzie muchy, ale jak tam chcecie, ja raczej będę. A co do niedzieli i nazwy tematów, to: 1) ile musimy rozegrać meczów i ile to mniej więcej będzie trwało? 2) RZFPI - Robakowo Zgredowo Fosterowa Paczka Intela? Tak wiem :lol: Re: Reprezentacja Redcafe - sebos_krk - 18-03-2011 23:34 My mamy zawodnika na miejsce muchy. Re: Reprezentacja Redcafe - Adis - 18-03-2011 23:40 1) Biorąc pod uwagę, że będzie 10 zespołów, musicie rozegrać 9 meczów. 9 x 5 = 45minut czystej gry (mam nadzieję, że będziemy grać równolegle na kilku stołach). Dodając do tego czas na organizację tego wszystkiego, myślę, że nawet koło 3h to może potrwać, w cuda nie wierzę, żeby szybciej się udało. 2) No właśnie :lol: Re: Reprezentacja Redcafe - Intel - 18-03-2011 23:42 Foster napisał(a):2) RZFPI - Robakowo Zgredowo Fosterowa Paczka Intela? Tak wiem Mi pasuje. Bądź co bądź, wychodzi, że to moja paczka 8-) Może ZBKLB - zespół bramkarza, który lubi berka? Albo CIRF - Czerwony, Inteligentny Robak Foster Re: Reprezentacja Redcafe - Angelito - 18-03-2011 23:57 w jutrzejszym sparingu z PPM w miejsce muchy zagra Ruuuuuuuuuud w niedzielę mija termin 11 kolejki - spotkanie Pijani Powietrzem - Luroin FC (do 30.03) , CMA - Seks Bomby tutaj bez zmian (żaden z graczy nie gra w reprezentacji rc) terminy innych spotkań mogą się zmienić jeśli turniej reprezentacji będzie trwał dłużej nazwy teamów lepiej gdyby miały coś w nazwie związanego z redcafe takie moje zdanko ... dziękuję i pozdrawiam jak mi się coś przypomni jeszcze to dam znać :-D Re: Reprezentacja Redcafe - Kosma - 19-03-2011 00:02 Proponuję Kawy Czerwonej Elita [KaCE] Re: Reprezentacja Redcafe - sebos_krk - 19-03-2011 09:57 Po prostu redcafe.pl. Czy to zła nazwa? W końcu miała być reprezentacja. Re: Reprezentacja Redcafe - Intel - 19-03-2011 12:47 Wiem przecież, że takie nazwy są bez sensu, to był raczej żart, aniżeli pomysł na nazwę drużyny. Po prostu trochę się rozochociłem, ale i tak uważam, że Redcafe B (w ewentualności można zrobić np. RedKadra B, czy coś w tym stylu) to najlepsze nazwy, bo po co kombinować? I dziękuję za przełożenie naszego meczu w lidze, bo właśnie takową prośbę zamierzałem złożyć Re: Reprezentacja Redcafe - Pablo1878 - 19-03-2011 13:44 Witam! O której dzisiaj możemy zacząć? Re: Reprezentacja Redcafe - sebos_krk - 19-03-2011 16:55 Między 20, a 21 powinniśmy wszystko rozegrać. Re: Reprezentacja Redcafe - Angelito - 19-03-2011 18:11 Intel napisał(a):I dziękuję za przełożenie naszego meczu w lidze, bo właśnie takową prośbę zamierzałem złożyć Przedłużyłem termin ale nic się też nie stanie jeśli uda się wam to dzisiaj zagrać Re: Reprezentacja Redcafe - robaldo - 19-03-2011 18:14 Wiewior napisał(a):Intel napisał(a):I dziękuję za przełożenie naszego meczu w lidze, bo właśnie takową prośbę zamierzałem złożyć To raczej nie możliwe Lucas jest totalnie poza wszelkim zasięgiem, no może oprócz Intela, który co jakiś czas przemyca informacje o Lucasie, ale to tylko tyle :-D Re: Reprezentacja Redcafe - robaldo - 19-03-2011 19:24 Mam takie pytanko wiadomo kto będzie pierwszy grał z PPM, reprezentacja A, czy reprezentacja B. Jeśli nie ma nikt nic przeciwko, to ja proponuję, żeby jako pierwsza zagrała reprezentacja A |