![]() |
Zlot redcafe - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Spotkania kibiców (/forumdisplay.php?fid=39) +--- Wątek: Zlot redcafe (/showthread.php?tid=1054) |
Re: Zlot redcafe - RedLucas - 13-04-2011 22:21 Z tego co się orientuję Sulejów jest niedaleko Wawy. Ze Śródmieścia wsiądziesz w PKP i chyba jesteś w niecałą godzinę. Aczkolwiek nigdy tam nie byłem i nie mam pojęcia, jak się sprawa ma. Chociaż w sumie mam jednego kumpla chyba stamtąd, czy jakiejś okolicznej wioski, to postaram się go spytać. Może coś poleci. Re: Zlot redcafe - branka - 13-04-2011 22:28 O Sulejów to dobra opcja. Ja się jeszcze zastanowię nad czymś w okolicach Wrocławia. Re: Zlot redcafe - Jaceks_21 - 13-04-2011 22:32 Jeżeli chodzi o termin, to nie zapominajmy że niektóre szkoły(przynajmniej moja) szybciej zaczyna rok akademicki ze względu na EURO 2012. Więc myślę, że połowa września jest odpowiednia. Na wcześniejsze ugadywanie raczej nie bardzo - sesja, niektórzy jakaś praca, poprawki itp. ![]() Re: Zlot redcafe - Lasq - 13-04-2011 22:40 @Red: Sulejów jest koło Piotrkowa Trybunalskiego czyli jakieś kilkadziesiąt kilometrów na południowy wschód od Łodzi. Do Warszawy jest ponad 100km stamtąd afaik. Dojazd jest dobry w miarę, pkp do Piotrkowa i potem autobusikiem kilkanaście minut ![]() Re: Zlot redcafe - Adis - 13-04-2011 22:43 A jak to tam wygląda? Mają jakąś stronę ośrodka? Re: Zlot redcafe - Lasq - 13-04-2011 22:51 Szczerze to nie wiem - mogę tylko powiedzieć z doświadczenia, ze warunki całkiem spoko były. Mogę popytać ludzi z musc co to załatwiali co i jak i do kogo trzeba się ewentualnie zgłaszać. Zresztą tam chyba jest kilka ośrodków, z tego co wiem to w tym roku był zlot w innym niż rok wcześniej. Re: Zlot redcafe - truered - 14-04-2011 01:53 Ja jestem za finałem LM w Warszawie, mogę ogarnąć na miejscu nocleg dla 2-3 osób, poza tym myślę, że ekipa z Wwy błyśnie gościnnością i coś wymyślimy ![]() Re: Zlot redcafe - RedLucas - 14-04-2011 05:19 Lasq napisał(a):@Red: Sulejów jest koło Piotrkowa Trybunalskiego czyli jakieś kilkadziesiąt kilometrów na południowy wschód od Łodzi. Do Warszawy jest ponad 100km stamtąd afaik. Kurwa, no tak. To obok nas, to Sulejówek ![]() Re: Zlot redcafe - Mata - 14-04-2011 11:45 Adis napisał(a):A jak to tam wygląda? Mają jakąś stronę ośrodka? <a class="postlink" href="http://www.anpol-pt.com.pl/main.html">http://www.anpol-pt.com.pl/main.html</a> Jak chcecie ze szczegółami, to mogę potem opisać co i jak tam jest, bo stronka w uj uboga ![]() Przed rokiem dobra kosztowała 35 zeta od osoby, teraz przymierzają się do 65, a w cenie ma być wyżywienie (3 posiłki). Babka tłumaczy się, że wynajęcie samych domków im nie wystarcza. Takie ów info posiadam ![]() 140 km od Wawy, za 36 zeta bilet pkp bez zniżki, ze zniżką wiadomo - połowa taniej. Redziu jak tam na geografii w szkole idzie? <niesforny> Re: Zlot redcafe - RedLucas - 14-04-2011 14:43 Mata napisał(a):Jak chcecie ze szczegółami, to mogę potem opisać co i jak tam jest, bo stronka w uj uboga Czekamy ![]() Mata napisał(a):Redziu jak tam na geografii w szkole idzie? <niesforny> Bardzo dobrze, 2. Re: Zlot redcafe - Kosma - 14-04-2011 15:13 A nikt nie zaproponuje finału LM w Krakowie? ![]() E: Widzę, że byłem coś napisałem i temat szlag trafił o_O Re: Zlot redcafe - panopticum - 18-04-2011 20:37 Nosz, zjebałeś. A ja już przeglądałem katalogi z kiełbasą na grilla. Re: Zlot redcafe - matys - 18-04-2011 20:40 Ja już kupiłem. Powoli się zaczynam pakować, żeby potem na ostatnią chwilę nie gonić. Re: Zlot redcafe - Michelle - 18-04-2011 21:06 No, a ja się z facetem rozstałam, żeby móc spać z matysem :/ Re: Zlot redcafe - matys - 18-04-2011 21:26 Z przyczyn technicznych przyśpieszamy termin zlotu. Odbędzie się już we środę po świętach. |