![]() |
Szalik Man United do kupienia - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Szalik Man United do kupienia (/showthread.php?tid=121) |
Re: Szalik Man United do kupienia - zylek - 27-03-2008 01:19 Co ja poradzę, że taki nerwowy jestem. ![]() Re: Szalik Man United do kupienia - ShadowWinter - 29-03-2008 16:59 Witam! Nie denerwujcie się- szale są już u mnie w domu. Są kapitalnie wykonane- wszystko wg. planu: kolor, herb, wzór... ale to sami ocenicie z resztą ![]() W poniedziałek/wtorek roześle szale do Was. Spodziewajcie się PW- będę chciał potwierdzać Wasze adresy żeby nie było nieporozumień ![]() Pozdrawiam! United! Re: Szalik Man United do kupienia - radzio - 29-03-2008 17:02 Super ^^ ![]() No to teraz kiedy zjazd robimy ;D? Re: Szalik Man United do kupienia - Olis - 29-03-2008 19:04 Nareszcie. To co teraz zamawiamy? <gafa> Mam nadzieję, że dojdzie w terminie i na mecz z Romą będzie można się nim owinąć. Re: Szalik Man United do kupienia - Beckie - 29-03-2008 21:03 Szkoda, że dopiero teraz się o tym dowiaduję... Re: Szalik Man United do kupienia - ShadowWinter - 30-03-2008 19:43 radzio napisał(a):No to teraz kiedy zjazd robimy ;D? Damy radę, w lecie ![]() Olis napisał(a):Mam nadzieję, że dojdzie w terminie i na mecz z Romą będzie można się nim owinąć. No na rewanż na pewno <rotfl> Beckie napisał(a):Szkoda, że dopiero teraz się o tym dowiaduję... Zdarza się, ale pociesze Cię- z chęcią przeprowadzę reedycje... w przyszłości... ![]() Re: Szalik Man United do kupienia - Beckie - 30-03-2008 22:04 chyba ze ktos by mi odsprzedał, bo może jakmiś przypadkiem dwa zamówił a nie ma co z tym drugim zrobić ;d Re: Szalik Man United do kupienia - radzio - 30-03-2008 22:09 ShadowWinter napisał(a):Spodziewajcie się PW- będę chciał potwierdzać Wasze adresy żeby nie było nieporozumieńNo właśnie gdzie to PW ![]() Re: Szalik Man United do kupienia - ShadowWinter - 04-04-2008 19:18 Wyczekujcie listonoszy... szale poszły już do Was ![]() Re: Szalik Man United do kupienia - Futbolowa - 07-04-2008 15:47 Pięęęękny jest! ![]() Świetnie zrobiony, herb całkiem w porządku i do tego miły w dotyku. Deszcze nadeszły, będzie się czym otulać ![]() Re: Szalik Man United do kupienia - radzio - 07-04-2008 15:49 Futbolowa napisał(a):Pięęęękny jest!A u mnie w Krakowie jak zwykle listonosze się wloką :/ Re: Szalik Man United do kupienia - Futbolowa - 07-04-2008 16:11 U mnie znajome panie na poczcie, a i pan listonosz fajny, więc nie musiałam długo czekać. Zresztą... Może to nie od tego zależy...? Re: Szalik Man United do kupienia - Prezydent - 07-04-2008 17:52 Ja też już dostałem szalik, jest rewelacyjny!!! Świetny materiał, dobrze wykonany, wszystko ładnie się komponuje. Warto było czekać tyle czasu ![]() To co teraz robimy? <niesforny> Re: Szalik Man United do kupienia - Tomassen - 07-04-2008 19:55 Szalik jest po prostu zajebisty! Normalnie wypas, racja, warto było czekać. Herb też jest w porządku, a obawiałem się, że może być trochę mały. Zajebioza i basta! ![]() Prezydent napisał(a):To co teraz robimy? <niesforny> Majteczki i skarpetki ![]() Re: Szalik Man United do kupienia - radzio - 07-04-2008 20:06 Tomassen napisał(a):Szalik jest po prostu zajebisty! Normalnie wypas, racja, warto było czekać. Herb też jest w porządku, a obawiałem się, że może być trochę mały. Zajebioza i basta!Ej no :/ ja też chcę się podniecić :/ Tomassen napisał(a):Majteczki i skarpetkiKoszulki, t-shirty, czapki na zimę ;D |