Redcafe.pl - Manchester United Forum
Ogłoszenia parafialne - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: RedCafe.pl (/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Dział: Ogłoszenia i regulamin (/forumdisplay.php?fid=20)
+--- Wątek: Ogłoszenia parafialne (/showthread.php?tid=123)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Re: Ogłoszenia parafialne - Foster - 22-07-2010 14:44

Nie wyobrażam sobie by mogło być inaczej niż jest.

Re: Ogłoszenia parafialne - Mata - 22-07-2010 15:01

Dla mnie proste. Gdyby ficzer był dostępny wszędzie wypadałoby przenieść pola na lewo, ale będzie tylko na głównej, więc nie ma najmniejszego sensu z kombinowaniem :>

Re: Ogłoszenia parafialne - matys - 22-07-2010 16:36

Ja bym chciał na środku. Myślę, że by się przyjęło. Taki powiew świeżości na forum.

Re: Ogłoszenia parafialne - panopticum - 22-07-2010 16:40

Jeśli nie będzie zasłaniać tekstu, to jestem za.

Re: Ogłoszenia parafialne - radzio - 24-07-2010 14:44

Został dodany odlicznik do najbliższego meczu Smile

Re: Ogłoszenia parafialne - Foster - 24-07-2010 14:53

Drodzy użytkownicy Smile

Mój post kierowany jest szczególnie do tych, którzy niedawno dołączyli do naszego szanownego grona. Oczywiście, jeśli ktoś ze "stary" będzie miał ochotę również będzie mógł wziąć w tym udział. Przypominam o naszej forumowej zabawie, którą są PIŁKARZYKI. Wciąż pozostaje sporo wolnych miejsc w naszej zabawie. Jeśli ktoś byłby chętny, to zapraszam do odpowiedniego tematu link. Wszelkie pytania proszę kierować tutaj, link bądź bezpośrednio do mnie przez PW lub gg.

Serdecznie pozdrawiam Smile

Re: Ogłoszenia parafialne - radzio - 25-07-2010 21:09

Dodałem odświeżanie "Ostatnich 10 wypowiedzi" w ficzerze. Odświeża się on co 2 minuty (chyba styka :>?).

Re: Ogłoszenia parafialne - radzio - 25-07-2010 23:23

Ok więc oficjalnie:

W ficzerze automatycznie odświeża się (bez przeładowania strony) lista ostatnich 10 wypowiedzi. Jak się pojawią jakieś nowe to miga tytuł strony (np w tabie albo na pasku zadań - zależy gdzie Wam widać tytuł redcafe). Jak najedzie myszką na dowolny z tych tematów to miganie się zakończy ;]

Re: Ogłoszenia parafialne - Foster - 28-07-2010 19:51

Od dziś na forum mamy kolejnych dwóch moderatorów. Zostali nimi Adis i Czary

Re: Ogłoszenia parafialne - sebos_krk - 05-08-2010 20:21

Mam prośbę, jak odpowiadacie na długie posty, to starajcie się nie cytować ich w całości. Wystarczy wybrać najważniejszy fragment. Będzie czytelniej i nie będzie dochodzić do sytuacji, że cytat jest na cały monitor, a pod nim wypowiedź złożona z kilku wyrazów.

Re: Ogłoszenia parafialne - paolo - 30-08-2010 10:19

Jak widać, od dzisiaj na forum funkcjonuje opcja spoilerowania naszych postów. Przydatna szczególnie w dyskusjach o filmach, choć nie tylko.

Ukryty tekst:
Spoiler - jest niepożądaną informacją o szczegółach zakończenia utworu literackiego, teatralnego, telewizyjnego lub filmowego. Termin ten bywa używany również w odniesieniu do podpowiedzi lub rozwiązań w grach i łamigłówkach. Stosowany na stronach i forach internetowych oraz grupach dyskusyjnych. via Wikipedia

Re: Ogłoszenia parafialne - matys - 30-08-2010 11:00

W tag spoiler starajcie się też dawać jakieś długie artykuły, jak wklejacie na forum. Np. tak jak ten wywiad wklejony przez samcro. To samo z wklejaniem dużych obrazków.

Re: Ogłoszenia parafialne - paolo - 09-11-2010 21:26

Jeżeli jeszcze ktoś ma problemy z dodawaniem wideo z serwisu YouTube do swojego postu, zapraszam do zapoznania się z rozdziałem III naszego 'Poradnika dla forumowiczów'.

<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://redcafe.pl/ogloszenia-i-regulamin/poradnik-dla-forumowiczow-t124.html">ogloszenia-i-regulamin/poradnik-dla-forumowiczow-t124.html</a><!-- l -->

Przewidywyna przerwa w działaniu forum - radzio - 01-12-2010 00:20

Mogą wystąpić małe problemy z dostępem do forum. Związane są z porządkami na serwerze i takie tam. Nie powinno zająć to więcej niż kilkanaście/kilkadziesiąt minut.

Termin - 1 i 2 grudnia 2010 około godziny 6 - 8 rano.

Re: Ogłoszenia parafialne - radzio - 01-12-2010 17:50

Prace konserwacyjne zostały zakończone ;-)