Redcafe.pl - Manchester United Forum
Zmiana skryptu forum - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: RedCafe.pl (/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Dział: Ogłoszenia i regulamin (/forumdisplay.php?fid=20)
+--- Wątek: Zmiana skryptu forum (/showthread.php?tid=1281)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Zmiana skryptu forum - radzio - 10-09-2012 14:53

Wyłaczyłem te okienka z przekierowaniem. O ile przez to wydajność nie pogorszy się to zostawię je wyłączone. No chyba, że chcecie mieć je włączone Tongue

RE: Zmiana skryptu forum - Hubson - 10-09-2012 16:10

W sumie to taka sugestia, możecie sobie odznaczyć opcję, która sprawia, że jesteście offline. No bo to i tak można ustawić przy logowaniu jak chcecie wejść "tajniacko" ale ogólnie nie ma sensu się kryć, zwłaszcza, że korespondujemy ze sobą. A teraz np na 20 użytkowników 16 to Gość.

RE: Zmiana skryptu forum - KARTONick - 10-09-2012 16:13

Co do tych "pierdółej" jeszcze brakuje mi dwóch emotek - takiego typowego lola, który drwi eheh ii jeszcze facepalm'u ;c

RE: Zmiana skryptu forum - matys - 10-09-2012 16:14

Wygląda nieźle. Choć parę rzeczy by się przydało jeszcze. Tryb nocny/druga skórka jest wręcz wskazana, jakieś ciemne tło, bo ta biel w ciemnościach napierdala strasznie po oczach. Emoty beznadziejne, można podmienić? Posty są naliczane z wszystkich działów, kiedyś posty z offtopa były wyłączone, choć to mi nie przeszkadza.

No i, kurwa, mam 0 reputacji! Jakiś żart.

E: Dzie mój avatar?

RE: Zmiana skryptu forum - Hubson - 10-09-2012 16:16

Jak Cię tyle czasu nie było to czegoś się spodziewał Big Grin??

"O reputację trzeba dbać..." ;]

RE: Zmiana skryptu forum - matys - 10-09-2012 16:22

Cytat:Offtopic
Film, muzyka, komputery i wiele innych - czyli wszystko i o wszystkim!
Poddziały: Gry, Komputery i Internet, Kino i TV, i 2 więcej.
Da się zrobić tak, żeby pokazywało obok Poddziały Muzyka i Społeczność?

E: Nie pokazuje urodzin.

RE: Zmiana skryptu forum - radzio - 10-09-2012 16:33

matys napisał(a):E: Dzie mój avatar?

Musisz sobie jeszcze raz dodać skrypt do migracji z PHPBB na MyBB nie dał sobie z tym rady Sad

RE: Zmiana skryptu forum - Tomassen - 10-09-2012 17:55

radzio napisał(a):Piwka są, ale nazywają "Reputacja" :> także wystarczy zmienić nazwę oraz ikonkę i powinno być gut. Ale sama funkcjonalnosć jest już wbudowana w forum ;-)

No, Miśku, o to mi właśnie chodziło, bo o samej opcji już się doczytałem na poprzednich stronach. Ale "reputacja" brzmi bardzo podniośle, "piwo" jest bardziej swojskie!

RE: Zmiana skryptu forum - radzio - 10-09-2012 19:24

Zip z wszystkimi avatarami ze starej wersji. Każdy musi swój znaleźć Tongue

http://cdn.redcafe.pl/u/12299930/cdn/redcafe.pl/avs.zip

RE: Zmiana skryptu forum - sebos_krk - 10-09-2012 19:28

W google images też co niektórzy znajdą. Byle mieć mało popularny nick Smile

RE: Zmiana skryptu forum - radzio - 10-09-2012 19:31

(10-09-2012 19:28)sebos_krk napisał(a):  W google images też co niektórzy znajdą. Byle mieć mało popularny nick Smile

Spoko luz. Nic ze starego forum nie zaginęło. Cała baza (stara) jest dalej w oryginale na serwerze to samo skrypt i wszystkie pliki Big Grin.

RE: Zmiana skryptu forum - Tomassen - 10-09-2012 22:29

Eee, teraz jak już sobie nowy znalazłem... ;<

Ale dzięki. Może się jeszcze przydać Big Grin

RE: Zmiana skryptu forum - Lasq - 11-09-2012 17:23

Jak oznaczyć wszystkie PW jako przeczytane? Niby po przenosinach mam 40 nieprzeczytanych wiadomości i jak otrzymałem teraz nowa to co chwile mi wyskakuje ze mam te nieprzeczytane wiadomości i żebym sobie je odczytał Tongue

RE: Zmiana skryptu forum - radzio - 11-09-2012 17:52

(11-09-2012 17:23)Lasq napisał(a):  Jak oznaczyć wszystkie PW jako przeczytane? Niby po przenosinach mam 40 nieprzeczytanych wiadomości i jak otrzymałem teraz nowa to co chwile mi wyskakuje ze mam te nieprzeczytane wiadomości i żebym sobie je odczytał Tongue
Można wszystkie hurtem usunąć (jak tak zrobiłem Tongue) opcja "Opróżnij foldery" czy coś takiego.

RE: Zmiana skryptu forum - Lasq - 11-09-2012 17:54

No wiem, ale ja lubię zbierać stare PW Wink no nic czyli chyba zostaje je po prostu po kolei otwierać - dobrze, że nie mam ich 100 Big Grin