![]() |
Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? (/showthread.php?tid=1347) |
Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - RedLucas - 31-12-2009 13:13 Z jednej strony to żenujące, lecz z drugiej strony widać, że bardzo mu zależy na tej posadzie. Myślę, że kandydat niezły, ale moim faworytem ciągle jest Blanc. Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - panopticum - 02-01-2010 16:47 Na moje to sir Alex powinien powiedzieć Ole: you`re my Solsjkaer ![]() Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Keysee - 02-01-2010 17:57 Według mnie dobrym następcą było by połączenie charyzmy Mourinho, zdolności taktycznych Blanca i wiedzy o klubie i zawodnikach Solsjkaer'a ![]() Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Camilo - 03-01-2010 02:52 Od lat jestem fanem Jose, jednak czy pasował by do United? Cóż, jeśli nie Portugalczyk to Blanc, choć musielibyśmy się pospieszyć, mówi się, ze miałby zostać nowym selekcjonerem Francji. Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Kwas - 03-01-2010 11:51 Camilo napisał(a):jeśli nie Portugalczyk to Blanc, choć musielibyśmy się pospieszyć, mówi się, ze miałby zostać nowym selekcjonerem Francji.Z tego co wiem Blanc chce pokierować swoją karierę następująco - Bordeaux, zagranica i dopiero na koniec reprezentacja. Także spokojnie. Prędzej sir Alex odejdzie, niż Laurent zostanie selekcjonerem Francji. Wspomniałeś o Mourinho. I tak, i nie. Wiadomo, że najlepszych relacji z naszymi kibicami nie miał, trochę tam nawyprawiał będąc w Chelsea. Na pewno nie jest on szkoleniowcem, który zostałby tu na długie lata. Przecież ma w zanadrzu pracować jeszcze w Hiszpanii i jako coach Portugalii. Z drugiej strony jest to bardzo charyzmatyczna postać, która zdobywa rok w rok jakieś sukcesy, czy to z Porto, czy to z Chelsea, czy to z Interem. Ponadto ma świetne relacje z podopiecznymi. Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - panopticum - 03-01-2010 13:07 No, mówił Lampardowi biorącemu prysznic, że jest najlepszym zawodnikiem na świecie. Co Lamps wyczyniał słysząc to? <niesforny> Mourinho daje pewność, że nudny styl United stanie się regułą. A zresztą co tam. Już teraz United ma opinię klubu, który zwycięstwa wydusza, a nie rozpierdala niepowstrzymaną ofensywą. Dobrze, że już tych zerojedynek nie ma, okrutnie się męczyłem w tamtym czasie oglądając grę Manchesteru. Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Mourinho - 18-01-2010 01:23 Oczywiście ! Portugalczyk ma wszytko aby być wieloletnim sukcesorem naszego szlachcica! Charyzma , umiejętności trenerskie i nabyty aczkolwiek rosnący szacunek do United! Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - andryi - 20-01-2010 18:46 Mourinho mówię stanowcze NIE. Owszem jest jednym z najlepszych trenerów na świecie - ale do tej pory nie wybaczyłem mu tego epizodu w Chelsea. Warto poruszyć kwestię, że stanowisko po naszym Fergusonie będzie najcieplejszą posadką w świecie piłki nożnej, menadżer który zastąpi Fergiego weźmie na siebie ciężar tych wszystkich trofeów które sir Alex zdobył w karierze, i podejmie próbę utrzymania się na tym stanowisku, mimo ogromnych oczekiwań. Wśród braci trenerskiej widzę jak na tą chwilę tylko jednego bądź dwóch mogących sprostać temu zadaniu: Blanc i Moyes Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - panopticum - 20-01-2010 20:29 To jest ciepłą posadką czy nie jest? A może po prostu nie wiesz co piszesz? Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - andryi - 20-01-2010 23:41 Jest ciepłą posadką - ale jednocześnie z tej posadki raczej łatwo będzie spaść, jeśli nie spełni się oczekiwań. Tak ciężko zrozumieć, cz po prostu jesteś nastawiony na negację wszystkiego co sprzeczne z twoim zdaniem? Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - panopticum - 20-01-2010 23:49 Ciepła posadka to taka na której niewiele trzeba robić, miło i długo się siedzi a kaska leci. Kiedy porównują cię na każdym kroku z legendarnym trenerem, to nie są cieplarniane warunki. Umiłowanie prawdy nakazuje mi prostować rzeczy sprzeczne z moim zdaniem. Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - andryi - 21-01-2010 09:07 Tak samo rozumiemy ciepłą posadkę, bo naprawdę można niewiele robić, zrzucić robotę na asystentów, i trzepać kasę. Ale niestety z tego całego zamieszania wokół drużyny rozliczany będzie jej menadżer(czyli ten obarczony zadaniem dorównania Fergusonowi) Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - panopticum - 21-01-2010 09:37 Nie, absolutnie się nie rozumiemy. Masz niespotykane pojęcie "ciepłej posadki", totalnie z dupy. Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - andryi - 21-01-2010 10:00 Nie chce mi się tłumaczyć tego co powiedziałem z ludzkiego języka na twój Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Tomek91 - 21-01-2010 18:48 Odbiegając od dyskusji o znaczeniu ciepłej posady, Bryan Robson? Jeden z byłych podopiecznych Fergusona, którzy postawili na rzemiosło trenerskie. Nie został wymieniony w ankiecie, ale może i on jest wart uwagi? Wielkich drużyn nie prowadził, sukcesów nie odniósł, ale może jednak? Co o tym myślicie? ![]() |