![]() |
Rezerwy i młodzież - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Kadra (/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Rezerwy i młodzież (/showthread.php?tid=149) |
Re: Rezerwy i młodzież - michal85 - 30-01-2009 10:52 Oczywiście, że oglądałem, ale... Stream był coś kiepski i niestety dosyć często przerywał. Dałem sobie spokój jakieś 15 minut przed końcem... Tosić zagrał dobre zawody. Na początku spotkania trochę przyaktorzył w polu karnym, ale później popisał się kilkoma niezłymi dryblingami jak również dobrym dograniem do Lee Martina. Nie zagrał nic olśniewającego, ale widać w tym zawodniku potencjał. Zachowując wszystkie zdrowe proporcje, gdy porusza się z piłką przy nodze przypomina mi Messiego ![]() O dziwo dobrze tym razem zagrał De Laet, który wprawdzie na poczatku nie radził sobie z Zharem, ale w ofensywie grał naprawdę nieźle. A warto zaznaczyć, że występował na lewej obronie...Po przeciwnej stronie zagrał zaś James i spisał się przyzwoicie. Chester i Evans nie mają sobie nic do zarzucenia. Najsłabiej chyba Possebon, który grał strasznie nonszalancko. Lepsze wrażenie sprawiał Drinkwater, a ponoć i rak zamiótł Petrucci, ale ostatnich 15 min. nie widziałem, więc potwierdzić nie mogę ![]() Re: Rezerwy i młodzież - BeNNy - 06-02-2009 14:08 witam, gdzie wy oglądacie mecze rezerw ? Re: Rezerwy i młodzież - radzio - 06-02-2009 18:09 BeNNy napisał(a):witam, gdzie wy oglądacie mecze rezerw ? A chociażby tutaj: <a class="postlink" href="http://redlog.pl/tv/">http://redlog.pl/tv/</a> Re: Rezerwy i młodzież - Foster - 09-02-2009 21:40 Cytat:Ole Gunnar Solskjaer's side paid the price for missed chances at Carrington on Monday afternoon, eventually losing 8-7 to Stockport County on penalties. michal oglądałeś może ten mecz? ![]() I jeszcze taka jedna sprawa, gdzie jest jakaś rozpiska meczy rezerw, bo nie za bardzo wiem kiedy on grają, a chciałbym oglądać te mecze? ![]() Re: Rezerwy i młodzież - matys - 09-02-2009 21:51 Reserves fixtures 08/09 U18s Fixtures & Results Dziękuje Re: Rezerwy i młodzież - michal85 - 10-02-2009 08:15 Cytat:michal oglądałeś może ten mecz?Niestety. Spotkanie Zaczęło się o 15, więc nie było większych szans na to, żebym obejrzał. Ciekawi mnie jednak jedna rzecz - czemu nie grał James... Re: Rezerwy i młodzież - michal85 - 12-02-2009 22:48 Dzisiaj Matty James już zagrał i według wielu zasłużył sobie na miano zawodnika meczu (niestety kompletnie zapomniałem o dzisiejszym spotkaniu). Już od dawna mówię, że to jest czysta perła i nie mogę się doczekać kiedy otrzyma szansę w pierwszym zespole. Przecież to chłopak, który swoją postawą w tym sezonie w U-18 wywalczył sobie promocję do rezerw i niemal z miejsca stał się ważną postacią drużyny Ole. Wygraliśmy z Boltonem 2:0 po bramkach z rzutów karnych. Do siatki trafili Fabio oraz Macheda United: Foster; Eckersley, Fabio, Evans, Gill; Stewart, James, Possebon, Martin; Macheda, Brady. Subs: Amos, Dudgeon, Norwood, Petrucci, King. Ponoć po raz kolejny niczego nie pokazał Possebon. To może martwić... PS jeśli by kogoś interesowało to na MUTV właśnie powtórka leci Re: Rezerwy i młodzież - Foster - 13-02-2009 16:33 Foster klika razy uratował zespół przed utratą bramki, obrona nie grała zbyt dobrze, więc miał co robić. Cieszy, że kolejne pełne 90 min zaliczył Fabio, mam nadzieję iż chłopak otrzyma szanse gry w meczu z DErby. Bardzo cieszy szybszy powrót po kontuzji Evansa, który wg oficjalnej strony ma zagrać w meczu z Derby. Ten James to na prawdę interesujący chłopak, będą z niego za parę lat ludzie ![]() Man Utd 2-0 Bolton skrót Re: Rezerwy i młodzież - michal85 - 13-02-2009 19:40 Cytat:Bardzo cieszy szybszy powrót po kontuzji Evansa, który wg oficjalnej strony ma zagrać w meczu z Derby.Owszem cieszy powrót Jonny'ego do kadry pierwszego zespołu, ale to nie on wczoraj wystąpił w rezerwach. Kolejny występ na zapleczu pierwszej drużyny zaliczył bowiem młodszy brat Jonnyego - Corry. Re: Rezerwy i młodzież - Foster - 13-02-2009 20:50 Cytat:Owszem cieszy powrót Jonny'ego do kadry pierwszego zespołu, ale to nie on wczoraj wystąpił w rezerwach. Kolejny występ na zapleczu pierwszej drużyny zaliczył bowiem młodszy brat Jonnyego - Corry.Więc jednak to jego brat... na innej stronie pisali, że to Jonny ![]() Re: Rezerwy i młodzież - michal85 - 19-02-2009 10:21 Wczoraj grała nie tylko pierwsza drużyna, ale również rezerwy. Podopieczni Ole zaczęli spotkanie z Wigan o 20:30, więc widziałem ledwie 15 minut meczu. Zdążyłem zobaczyć bramkę Welbecka(co ciekawe Anglik zaczął na lewym skrzydle ten mecz) po ładnej akcji z Machedą. W przerwie meczu pierwszej drużyny włączyłem jeszcze raz i wtedy dostawaliśmy już...1:4. A jak się skończyło to zobaczcie...<a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=yCuuwJ8U1t4">http://www.youtube.com/watch?v=yCuuwJ8U1t4</a> Welbeck, Martin i Macheda :shock: Re: Rezerwy i młodzież - Foster - 19-02-2009 16:45 Nie wiem jak w przeciągu całego spotkania, ale na tym skrócie, bardzo dobrze wygląda Lee Martin. Praktycznie przy każdej bramce miał udział, świetna gra na pełnym gazie. Welbeck i Macheda - to już norma, że Ci młodzi napastnicy sieją postrach w meczach rezerw ![]() Re: Rezerwy i młodzież - Foster - 26-02-2009 19:02 Dziś o godzinie 20 derbowy mecz. Rezerwy United grają z rezerwami City. Jeśli będę miał dobrze chodzący stream to oczywiście pooglądam ten mecz. Cytat:Skład: Amos - Eckersley, C. Evans, De Laet, Fábio - Martin, James, Drinkwater, Anderson, Tošić - Macheda Dla Andersona będzie to pierwszy mecz po kontuzji. Będę szczególnie przyglądał się grze Fabio, Tosica, i Jamesa, którego bardzo chwali Michał ![]() Re: Rezerwy i młodzież - michal85 - 26-02-2009 22:08 No i po derbach ![]() Początkowo miałem drobne problemy ze streamem, ale w okolicach 20 min. w miarę się ustabilizowało i prawie bez przeszkód mogłem śledzić poczynania podopiecznych Ole. Wygraliśmy 2:1 po trafieniach James (strzał z ok. 25 metrów) oraz Machedy, który dobił głową strzał Drinkwatera po ładnej akcji Jamesa i Martina. To właśnie ten drugi był jednym z najlepszych zawodników dzisiejszego wieczora. Szczerze mówiąc byłem przekonany, że ten chłopak już zmarnował talent, ale w ostatnich meczach pokazuje się ze znakomitej strony i co najmniej o klasę bije Tosica, którego niejeden widziałby nawet w niedzielnym finale CC. Serb zagrał bardzo przeciętnie, w pierwszej części występował po lewej stronie i zupełnie sobie nie radził, po przerwie przeszedł na prawe skrzydło i wyglądał trochę lepiej. Klasą dla siebie był Anderson, który wprawdzie tradycyjnie próbował kilku "hollywood passes", ale świetnie współpracował z Jamesem i cały czas był pod grą. Zszedł w przerwie, więc można się spodziewać, że Brazylijczyka zobaczymy w niedzielę. Oby w tak świetnej dyspozycji. Z boiska zszedł również Fabio, który grał na prawej stronie obrony. Zagrał poprawnie, ale lepsze wrażenie sprawił Eckersley. Podsumowując : cieszy dobry występ naszych rezerw ![]() PS bramkę straciliśmy po karnym, który został podyktowany za faul Da Laeta Re: Rezerwy i młodzież - michal85 - 02-03-2009 18:34 Dzisiaj rezerwy o 20 grają ze świetnie spisującymi się w tym sezonie rezerwami Sunderlandu. Skłąd ma być niemal identyczny jak z City - w środku obrony zobaczymy jednego powracającego z wypożyczenia Chestera. |