![]() |
Pamiątkowe koszulki! - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Pamiątkowe koszulki! (/showthread.php?tid=181) |
Re: Pamiątkowe koszulki! - radzio - 27-05-2008 10:32 No i nici z promocji ;/ za dużo się wynegocjować nie udało ;/, tak więc cena koszulki wyniesie max 39zł. Więcej szczegółów otrzymacie jutro jak mi odpiszą na maila z tej firmy. Re: Pamiątkowe koszulki! - Sevrond - 27-05-2008 12:30 miały byc po 30 zł + koszt wysyłki a nie po 39 :ugeek: i w ogóle kiedy one beda i czy beda miały cos z logiem redcafe czy nie ? Re: Pamiątkowe koszulki! - Duras - 27-05-2008 13:13 Najfajniej by było zrobić logo redcafe.pl tak jak w koszulkach United. Z tyłu zrobić na górze taki pasek i tam te logo wstawić. Taki mały motyw zaczerpnięty z koszulki United byłby naprawdę fajny. Re: Pamiątkowe koszulki! - latalka - 27-05-2008 14:03 nick - latalka rozmiar - XL pozdro ![]() Re: Pamiątkowe koszulki! - Aenain - 27-05-2008 14:06 Wierzymy radzio ze jeszcze coś tam szarpniesz z ceny ![]() ![]() Re: Pamiątkowe koszulki! - Tomassen - 27-05-2008 15:35 Kurcze to sie zastanawiam czy brać, bo na razie zamówiłem wiosło i nie ma bardzo z czego :/ Re: Pamiątkowe koszulki! - abduls - 27-05-2008 15:37 Nick- abduls Rozmiar- L pozdro UNITED ![]() Re: Pamiątkowe koszulki! - Rafcio - 27-05-2008 15:56 Tomassen napisał(a):Kurcze to sie zastanawiam czy brać, bo na razie zamówiłem wiosło i nie ma bardzo z czego O 4zł podrożało i się zastanawiasz? ![]() ![]() Ja koszulki nie biorę bo mi się nie podoba. Nie dość, że czarna to jeszcze nadruk zupełnie nie w moim stylu ![]() (jak ten post tu jest niepotrzebny, to niech go ktoś usunie) Re: Pamiątkowe koszulki! - msasiad - 27-05-2008 16:54 nick:msasiad rozmiar: L Re: Pamiątkowe koszulki! - Maga_723 - 27-05-2008 17:25 A kidy juz dostaniemy zamowiony koszulki, jesli sa zamowione? Re: Pamiątkowe koszulki! - radzio - 27-05-2008 18:10 Maga_723 napisał(a):A kidy juz dostaniemy zamowiony koszulki, jesli sa zamowione?Koszulki są produkowane, a zostaną wysłane po tym jak wpłacicie kasę na konto firmy która je tworzy. Jutro podam wszystkie szczegóły. Nie będzie możliwości płacenia przy odbiorze bo wtedy ceny przesyłki są droższe ;-) Podsumowując: 1) Jutro podam szczegóły 2) Proszę osoby, które nie podesłały swojego adresu o wysłanie mi go na moje PW (adres przekazuję firmie od koszulek i ona zajmuje się wysyłką) Więc to kiedy otrzymacie koszulki będzie zależało kiedy wpłacicie kasę ;-), bo wysyłka rusza 1 czerwca. Tak więc jak jutro podam dokładne info to będzie z czasem w sam raz i jeszcze w starym roku szkolnym będziecie mogli paradować po szkole/uczelni ;-) Re: Pamiątkowe koszulki! - Tomassen - 27-05-2008 19:37 Jak dobrze zrozumiałem, to 39 + przesyłka, więc to nie jest 4zł. W mojej sytuacji finansowej każda kwota jest ważna. Tym bardziej że pić też za coś trzeba Re: Pamiątkowe koszulki! - radzio - 27-05-2008 19:48 Tomassen napisał(a):Jak dobrze zrozumiałem, to 39 + przesyłka, więc to nie jest 4zł. W mojej sytuacji finansowej każda kwota jest ważna. Tym bardziej że pić też za coś trzeba39 razem z przesyłką ;-) Re: Pamiątkowe koszulki! - Aenain - 27-05-2008 20:01 da rade zrobić jakieś oznaczenie czyj adres już wysłałeś;> bo rożnie to bywa może PM sie zapodziać lub jakoś przeoczyć każdy chciałby mieć pewność ze jego adres doszedł ![]() ![]() Re: Pamiątkowe koszulki! - mareksg - 27-05-2008 20:15 Aenain napisał(a):da rade zrobić jakieś oznaczenie czyj adres już wysłałeś;> bo rożnie to bywa może PM sie zapodziać lub jakoś przeoczyć każdy chciałby mieć pewność ze jego adres doszedł Dobrze by było bo tak szczerze także nie wiem czy doszły już 2 wiadomości PW do radzio... Przed chwilą wysłałem adres ale myślę że doszedł ![]() |