Redcafe.pl - Manchester United Forum
Pamiątkowe koszulki! - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32)
+---- Wątek: Pamiątkowe koszulki! (/showthread.php?tid=181)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Re: Pamiątkowe koszulki! - radzio - 27-05-2008 10:32

No i nici z promocji ;/ za dużo się wynegocjować nie udało ;/, tak więc cena koszulki wyniesie max 39zł. Więcej szczegółów otrzymacie jutro jak mi odpiszą na maila z tej firmy.

Re: Pamiątkowe koszulki! - Sevrond - 27-05-2008 12:30

miały byc po 30 zł + koszt wysyłki a nie po 39 :ugeek:
i w ogóle kiedy one beda i czy beda miały cos z logiem redcafe czy nie ?

Re: Pamiątkowe koszulki! - Duras - 27-05-2008 13:13

Najfajniej by było zrobić logo redcafe.pl tak jak w koszulkach United. Z tyłu zrobić na górze taki pasek i tam te logo wstawić. Taki mały motyw zaczerpnięty z koszulki United byłby naprawdę fajny.

Re: Pamiątkowe koszulki! - latalka - 27-05-2008 14:03

nick - latalka
rozmiar - XL

pozdro Smile

Re: Pamiątkowe koszulki! - Aenain - 27-05-2008 14:06

Wierzymy radzio ze jeszcze coś tam szarpniesz z ceny Smile w Końcu we are United Smile pozdrawiam

Re: Pamiątkowe koszulki! - Tomassen - 27-05-2008 15:35

Kurcze to sie zastanawiam czy brać, bo na razie zamówiłem wiosło i nie ma bardzo z czego :/

Re: Pamiątkowe koszulki! - abduls - 27-05-2008 15:37

Nick- abduls
Rozmiar- L

pozdro UNITED Smile

Re: Pamiątkowe koszulki! - Rafcio - 27-05-2008 15:56

Tomassen napisał(a):Kurcze to sie zastanawiam czy brać, bo na razie zamówiłem wiosło i nie ma bardzo z czego

O 4zł podrożało i się zastanawiasz? Tongue Rzeczywiście duża różnica, 2 piwa wiecej kosztują Tongue

Ja koszulki nie biorę bo mi się nie podoba. Nie dość, że czarna to jeszcze nadruk zupełnie nie w moim stylu Tongue

(jak ten post tu jest niepotrzebny, to niech go ktoś usunie)

Re: Pamiątkowe koszulki! - msasiad - 27-05-2008 16:54

nick:msasiad
rozmiar: L

Re: Pamiątkowe koszulki! - Maga_723 - 27-05-2008 17:25

A kidy juz dostaniemy zamowiony koszulki, jesli sa zamowione?

Re: Pamiątkowe koszulki! - radzio - 27-05-2008 18:10

Maga_723 napisał(a):A kidy juz dostaniemy zamowiony koszulki, jesli sa zamowione?
Koszulki są produkowane, a zostaną wysłane po tym jak wpłacicie kasę na konto firmy która je tworzy. Jutro podam wszystkie szczegóły.

Nie będzie możliwości płacenia przy odbiorze bo wtedy ceny przesyłki są droższe ;-)

Podsumowując:
1) Jutro podam szczegóły
2) Proszę osoby, które nie podesłały swojego adresu o wysłanie mi go na moje PW (adres przekazuję firmie od koszulek i ona zajmuje się wysyłką)

Więc to kiedy otrzymacie koszulki będzie zależało kiedy wpłacicie kasę ;-), bo wysyłka rusza 1 czerwca. Tak więc jak jutro podam dokładne info to będzie z czasem w sam raz i jeszcze w starym roku szkolnym będziecie mogli paradować po szkole/uczelni ;-)

Re: Pamiątkowe koszulki! - Tomassen - 27-05-2008 19:37

Jak dobrze zrozumiałem, to 39 + przesyłka, więc to nie jest 4zł. W mojej sytuacji finansowej każda kwota jest ważna. Tym bardziej że pić też za coś trzeba

Re: Pamiątkowe koszulki! - radzio - 27-05-2008 19:48

Tomassen napisał(a):Jak dobrze zrozumiałem, to 39 + przesyłka, więc to nie jest 4zł. W mojej sytuacji finansowej każda kwota jest ważna. Tym bardziej że pić też za coś trzeba
39 razem z przesyłką ;-)

Re: Pamiątkowe koszulki! - Aenain - 27-05-2008 20:01

da rade zrobić jakieś oznaczenie czyj adres już wysłałeś;> bo rożnie to bywa może PM sie zapodziać lub jakoś przeoczyć każdy chciałby mieć pewność ze jego adres doszedłBig Grin bezpiecznie do celu Smile

Re: Pamiątkowe koszulki! - mareksg - 27-05-2008 20:15

Aenain napisał(a):da rade zrobić jakieś oznaczenie czyj adres już wysłałeś;> bo rożnie to bywa może PM sie zapodziać lub jakoś przeoczyć każdy chciałby mieć pewność ze jego adres doszedłBig Grin bezpiecznie do celu Smile

Dobrze by było bo tak szczerze także nie wiem czy doszły już 2 wiadomości PW do radzio... Przed chwilą wysłałem adres ale myślę że doszedł Smile Jutro ma być podobno więcej informacji