![]() |
Transfery rywali w Premier League - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Transfery (/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Transfery rywali w Premier League (/showthread.php?tid=191) |
Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Oskar - 25-06-2008 11:42 Guiza przecież przechodzi po ME do Fenerbahce... A z tym Berbatovem to raczej plota, wątpię żeby Barcelona sięgnęła po Dimitara, oni bardziej ponoć interesują się Adebayorem i Villą. Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - sebos_krk - 25-06-2008 11:44 bob-sley napisał(a):Najlepszy strzelec hiszpańskiej Primera Division Daniel Güiza znalazł się na celowniku działaczy Arsenalu Londyn - informuje Daily Mail. 27 goli strzelonych w La Liga zrobiło duże wrażenie na Kanonierach i być może napastnik Mallorki niebawem zmieni klub.Miał przecież podpisać kontrakt z Fenerbahce. Ciekawe. Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - bob-sley - 25-06-2008 11:53 Dlatego mówiłem że to spekulacje chociaż ta informacja z Berbatov'em niepokoi mnie a z jednego prostego faktu .... Ramos chce pozyskać jednego z dwóch snajperów grających w Hiszpanii a mówię o Eto'o (Barcelona) i Villa (Valencia) Na Villę Ramos potrzebuje około 25 mln euro i transfer Berbatova na Camp Nou dałby mu te pieniądze i dodatkową korzyść jaką byłoby nie wzmocnienie rywala z Anglii :/ Jeszcze gorzej prezentuje się sytuacja zainteresowania Ramosa Eto'o - wiadomo że Kameruńczyk w sumie jest an wylocie z Barcy bo go tam "nowa władza" nie chce a może to wykorzystać Tottenham któy chce czarnoskórego napastnika. Do czego zmierzam ... jeżeli Koguty wyjdą z taką propozycją to Berbatov trafi do Hiszpanii a chodzi mi o taki układ: Eto'o + dopłata za Berbatova :/ Zarząd United musi się obudzić jeżeli zależy im na Bułgarze bo 27 mln euro to niecałe 14 mln funtów a Bułgar tych pieniędzy jest wart a nawet minimalnie większych ![]() Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - michal85 - 25-06-2008 12:00 bob-sley : Nie wiem jak to policzyłeś, że 14 niecałe mln funtów to 27 mln euro. Pała z matematyki! Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - mally - 25-06-2008 12:02 bob-sley napisał(a):bo 27 mln euro to niecałe 14 mln funtówJak to policzyłeś? Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - bob-sley - 25-06-2008 12:04 michał to oświeć mnie ![]() ![]() ![]() Ps. Z matmy miałem 2 na koniec szkoły średniej. Ale maturę zdałem na poziomie rozszerzonym z polskiego i historii ![]() Hajsik swój umiem liczyć a do niczego innego matematyka nie jest mi potrzebna A poza tym zobaczyłem chujową tendencję na tym forum CZEPIANIE SIE o byle chuj ![]() Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Oskar - 25-06-2008 12:06 27 mln euro = 21 mln Ł Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - bob-sley - 25-06-2008 12:09 Widzę że michał85 ma Grupę Wsparcia ![]() pozdr dla GTW i kończmy tego offtopa ![]() Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - michal85 - 25-06-2008 12:12 Żadne czepianie się, a zwrócenie uwagi na rażący błąd, który dla Ciebie był argumentem za. Jak policzyć? Ot pierwszy z brzegu sposób. Przeliczmy na złotówki. (kursy wg NBP) 27 mln Euro = 90,72 mln ZŁ(27 x 3,36) 90,72 mln zł = 21,39 mln Ł (90,72 / 4,24) Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - bob-sley - 25-06-2008 12:16 To nie był argument główny za ![]() A główny argument za sprowadzenie Berbatova na OT to jest wypowiedz SAFa że potrzebujemy doświadczonego napastnika bo młodzież mamy (campbell, Wellbeck, Roo też stary nie jest ) ![]() Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - mally - 25-06-2008 12:53 bob-sley napisał(a):CZEPIANIE SIEJak ktoś pisze głupoty to co ma się robić? Przyznać rację? :mrgreen: bob-sley napisał(a):campbell, WellbeckKurna kto? Przecież już Wigan ma lepszych napastników. Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - michal85 - 25-06-2008 13:01 Żadna napinka, tylko zwrócenie uwagi na poważny błąd merytoryczny. A metoda jaką przedstawiłem jest jedną z wielu, ale wydawało mi się, że najprostszą (po chwili namysłu wiem, że tak nie jest, co jest tylko dla mnie nauczką, żeby podczas pracy nie klikać na forum ![]() ![]() Zresztą trochę zeszliśmy z tematu. PS Mowa była o 27 mln, a nie 24. A jakby nie policzyć wychodzi owe 21 mln ![]() Cytat:Kurna kto? Przecież już Wigan ma lepszych napastników.Proszę o nazwiska ![]() Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - mally - 25-06-2008 13:41 michal85 napisał(a):Proszę o nazwiskaHeskey, Aghahowa i Bent na ten przykład. michal85 napisał(a):Zresztą jeśli nie damy mu szansy, to się nigdy nie przekonamy. A na pewno zasługuje...No kurna, przecież jak nie Ferguson to trenerzy mają z nim do czynienia na treningu. Jeżeli tam nie pokazuje niczego fajnego, to po co sprawdzać go w meczach o stawkę? ![]() Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - michal85 - 25-06-2008 14:22 mally napisał(a):Po pierwsze : Ferguson nie jest nieomylny.michal85 napisał(a):Proszę o nazwiskaHeskey, Aghahowa i Bent na ten przykład.michal85 napisał(a):Zresztą jeśli nie damy mu szansy, to się nigdy nie przekonamy. A na pewno zasługuje...No kurna, przecież jak nie Ferguson to trenerzy mają z nim do czynienia na treningu. Jeżeli tam nie pokazuje niczego fajnego, to po co sprawdzać go w meczach o stawkę? Po drugie : liczę jednak na to, że Fergie dobrze przyglądał się grze Fraziera. Wszyscy fachowcy byli nim zachwyceni, kibice go ubóstwiają i mówią o nim jako o przyszłej gwieździe reprezentacji Anglii. Oczywiście, na pewno trochę w tym przesady, ale gdziekolwiek Frazier zostaje wysłany tam zachwyca. Campbell pokazał, że ma duży talent, a ja zawsze twierdzę, że w pierwszej kolejności powinno się dać szansę swoim, szczególnie jeśli tak dobrze rokują. PS Jaki Aghahowa i jaki Bent? Radzę uaktualnić swój skarb kibica ![]() Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - mally - 25-06-2008 14:57 michal85 napisał(a):Ferguson nie jest nieomylny.Nie jest, ale zna się bardziej niż Ty i nawet bardziej niż ja. michal85 napisał(a):Wszyscy fachowcy byli nim zachwyceni, kibice go ubóstwiają i mówią o nim jako o przyszłej gwieździe reprezentacji Anglii.Kirkland to niby kim miał być? ![]() michal85 napisał(a):ja zawsze twierdzę, że w pierwszej kolejności powinno się dać szansę swoim, szczególnie jeśli tak dobrze rokująNaprawdę myślisz, że taki Campbell ma potencjał porównywalny do Naniego? Wiadomo też chciałbym masę wychowanków w kadrze, ale oceniając jakoś tam poniekąd obiektywnie nie ma na to szans, jeżeli chcemy utrzymać piłkarski poziom z zeszłego sezonu. michal85 napisał(a):PS Jaki Aghahowa i jaki Bent? Radzę uaktualnić swój skarb kibicaNo ciężko mi oceniać ich nowych zawodników skoro nie widziałem ich w akcji. Markus Bent to napastnik jak na Premiership najwyżej średni, a mimo wszystko moim zdaniem lepszy niż jakiś Welback. |