Redcafe.pl - Manchester United Forum
Typer - propozycje, uwagi, sugestie - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Typer (/forumdisplay.php?fid=31)
+--- Wątek: Typer - propozycje, uwagi, sugestie (/showthread.php?tid=206)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Re: Typer - propozycje, uwagi sugestie - maju - 23-08-2008 09:33

Ty masz dreszczyk emocji, kupujący 3 pkty w tabeli, a sprzedający zastrzyk gotówki. I wszyscy są happy. <niesforny>

Re: Typer - propozycje, uwagi sugestie - Miko - 23-08-2008 10:08

Anirin napisał(a):Nigdy nie wiadomo kto od kogo mecz kupi. Ten dreszczyk emocji..

:shock: Już nie kupują. Liga oczyszczona, ja zawsze kupuję skarb kibica oraz oglądam wszelkie skróty spotkań, później coś tam wiem o naszej ekstraklasie SA.

Re: Typer - propozycje, uwagi sugestie - Anirin - 23-08-2008 10:47

Miko napisał(a)::shock: Już nie kupują. Liga oczyszczona, ja zawsze kupuję skarb kibica oraz oglądam wszelkie skróty spotkań, później coś tam wiem o naszej ekstraklasie SA.

Też bym chciał w to wierzyć...

Re: Typer - propozycje, uwagi sugestie - Carlito - 21-09-2008 11:30

Wiem, że może nie w czas, bo teraz zajmujesz się radziu piłkarzykami, ale kiedy mniej więcej będziesz 'Przypominacz' w typerze ? Smile

Re: Typer - propozycje, uwagi sugestie - Lucas - 21-09-2008 16:13

Jak skończy Piłkarzyki. Niestety. Sad

Re: Typer - propozycje, uwagi sugestie - Foster - 08-10-2008 19:20

Chciałbym zwrócić uwagę iż nadal nie zostały podliczone pkt za II kolejkę LM (mecze środowe tylko), a III jest już w niedługo....

Re: Typer - propozycje, uwagi sugestie - Foster - 23-10-2008 07:18

Za dwa dni rozpoczyna się 9 kolejka Premier League a w typerze jeszcze nie ma możliwości wytypowania wyników....

Re: Typer - propozycje, uwagi sugestie - Lucas - 23-10-2008 10:38

Gotowe.

Re: Typer - propozycje, uwagi sugestie - Foster - 31-12-2008 12:53

Będzie w tym sezonie typować wynik w FA CUP? Jak tak to od której rundy?

Re: Typer - propozycje, uwagi sugestie - Lucas - 31-12-2008 13:45

Będą. Od jakiej? Ciężko powiedzieć, ale nie chciałem wcześnie startować, bo większość zespołów pochodzi z 3, 2 ligi, a nie każdy posiada taką wiedzę o tych zespołach. Myślę, że optymalnie od ćwierćfinałów albo od 1/8.

Re: Typer - propozycje, uwagi sugestie - Lucas - 26-07-2009 23:27

Jako iż 1 sierpnia rusza rodzima liga czas zacząć jakieś przygotowania. Jeśli wszystko pójdzie dobrze, w środę ujrzymy lepszą odsłonę Typerka. Pytania do Was, czy zostajemy przy tych rozgrywkach co były, czy też dodajemy jakieś nowe? Jestem otwarty na propozycje.

Re: Typer - propozycje, uwagi sugestie - radzio - 29-07-2009 23:14

Lucas napisał(a):Jeśli wszystko pójdzie dobrze, w środę ujrzymy lepszą odsłonę Typerka. Pytania do Was, czy zostajemy przy tych rozgrywkach co były, czy też dodajemy jakieś nowe? Jestem otwarty na propozycje.

Misie moje kochane ;-) prosiłbym osoby, które biorą udział w typerze o rejestracji na Blipie i śledzenie Redcafe -> <a class="postlink" href="http://blip.pl/users/redcafe/dashboard">http://blip.pl/users/redcafe/dashboard</a>

To przez blipa będą szły powiadomienia o nowych kolejkach i inne przypomnienia z typerem związane.

I także proszę o wszelkie pomysły i sugestie

Re: Typer - propozycje, uwagi sugestie - Miko - 30-07-2009 12:15

Można zrobić jakiś mieszany typer, w stylu 2 spotkania z każdej ligi (niemiecka, francuska, hiszpańska, włoska (?).

Re: Typer - propozycje, uwagi sugestie - radzio - 30-07-2009 20:34

Miko napisał(a):Można zrobić jakiś mieszany typer, w stylu 2 spotkania z każdej ligi (niemiecka, francuska, hiszpańska, włoska (?).

Mi jakoś się to nie widzi Big Grin

Re: Typer - propozycje, uwagi sugestie - Lucas - 31-07-2009 10:46

Ale Ty tu nie masz nic do gadania. Dzisiaj piątek radziu jakbyś nie wiedział.