Redcafe.pl - Manchester United Forum
Praca - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Wątek: Praca (/showthread.php?tid=217)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Praca - panopticum - 19-03-2013 13:17

Siostra się tym zajmuje. Z tego co mówiła, to najważniejsze jest oczywiście doświadczenie i zdjęcie. Potem jaką szkołę skończyłeś. W dupie mają zainteresowania. Jak uznają, że jesteś za dobry, to mogą Cię odstrzelić, bo po co im zagrożenie. Ogólnie syf, ważny jest fart.

RE: Praca - daniel - 19-03-2013 13:57

No właśnie bo ja się gimnastykuje teraz strasznie z tą robotą, Lublin to jednak nie jest dobre miejsce na znalezienie dobrej roboty. Najgorsze jest to, że w zasadzie szukam byle czego, nie mam jakichś chuj wie jakich wymagań, nie licze że ktoś mi da na start więcej jak minimalna krajowa, samo zaoferowanie umowy o pracę również traktowałbym jako niemałe zaskoczenie. Z doświadczeniem mam problem, bo w zasadzie łapie się czego popadnie i na koncie mam już prace w zakładzie pogrzebowym, fabryce gąbek i środków czystości, firmie dbającej o zieleń miejską, na słuchawce w PKO i teraz buduje bazy danych dla zewnętrznej firmy. Na karku 27 lat i blade widoki na najbliższą przyszłość...

RE: Praca - daniel - 21-01-2014 20:06

Ktoś z Was pracuję/pracował w agencji reklamowej? eventowej? kreatywnej? Potrzebuje małej konwersacji na ten temat

RE: Praca - Minh - 22-01-2014 14:29

Mozesz sie odezwac na priv Smile

RE: Praca - daniel - 26-01-2014 14:32

Tak też zrobiłemSmile