Redcafe.pl - Manchester United Forum
FA Cup 2008/09 - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Sezon 2008/2009 (/forumdisplay.php?fid=35)
+---- Wątek: FA Cup 2008/09 (/showthread.php?tid=220)

Strony: 1 2 3 4 5

Re: FA Cup 2008/09 - mucha - 30-05-2009 18:47

Burżuj napisał(a):Czemu on w szczególności ?

Bo go nigdy nie wygrał i przed półfinałowym meczem z Evertonem podkreślał, że bardzo mu na nim zależy.

Re: FA Cup 2008/09 - rooney77 - 30-05-2009 18:49

Burżuj napisał(a):
rooney77 napisał(a):A Manchester United nadal czeka na to trofeum, w szczególności Wayne Rooney.
Czemu on w szczególności ?

Wybacz, że pytam, po prostu nie wiem.

Nic nie szkodzi. Rooney wiele razy wypowiadał się na temat tego trofeum, bowiem nigdy go nie zdobył. Wiem, że nie on jedyny, ale tak dopisałem, ponieważ jestem jego fanem, najbardziej go cenię z grających obecnie zawodników.

Edit: Widzę, że Burżuj mnie wyprzedził. Wink

Re: FA Cup 2008/09 - Lasq - 30-05-2009 18:50

Młody jest, jeszcze wygra kilka razy.

Edit:

Co do meczu co tu dużo mówić. Dominacja Chelsea, mogli spokojnie strzelić więcej. Liczyłem, że po bramce w 25 sekundzie Everton będzie w stanie skutecznie się bronić, niestety nie był.

Btw. Malouda strzelił bramkę ale jej nie uznali z tym, że wcześniej z 1,5 metrowego spalonego wyszedł sam na sam ale przestrzelił. Lampard dostał żółtą za symulowanie mimo, że był faulowany w polu karnym. Howard Webb FTW! Big Grin

Re: FA Cup 2008/09 - Burżuj - 30-05-2009 19:52

Howard Webb to w ogóle megakozak jest. Po tym spotkaniu z Austrią wszyscy podzielili się na "hejterów, bo ch**j j**** zj***ał nam mistrzostwa za jaja skur**** powiesić", i na "pan Webb to dobry sędzia, to, że podyktował przeciwko nam karnego, nie znaczy, że jest słaby". Ja tam uważam jednak, że to sędzina marna jest, bo jak powszechnie wiadomo, sztuką dla arbitra jest to, aby po spotkaniu nikt nie pamiętał o jego decyzjach. Pan Howard najwyraźniej uważa inaczej i stara się być zawsze pierwszoplanowym aktorem widowisk jakie prowadzi.

Re: FA Cup 2008/09 - truered - 08-06-2009 16:16

No nie tylko Webb, Alan Wiley też nie jest genialnym arbitrem, a mimo to dostaje wiele spotkań do sędziowania. Oto jedna z jego "wpadek", czyli odebranie 2 punktów Evertonowi w meczu z B'burn:
http://www.youtube.com/watch?v=57Go4H7LMqY